PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
ako manijaci budu skupljali cigle po sistemu "JEDAN NAVIJAČ-JEDNA CIGLA" bit će im jedva za vanjski WC 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kao sto rekoh, imate teren, stadion NE! Bili mi podstanari ili nesto drugo mi igramo na normalnom stadionu, sa 4 jednake tribine, gdje imas otici u WC normalno(nemamo wc masine doduse sto onaj strumf rece haha), gdje nema opasnosti od rusenja, od ujeda zmije iz trave i sl. Ono na grbavici je obicni teren i bombasko igraliste.Željooooo je napisao/la:Imamo stadion u svom vlasništvu, na kojem igramo utakmice BHT premijer lige, nismo podstanari kao neki. Dinu Merlina kao čovjeka ne volim, gov.no veliko, a kao umjetnik je dobar. Protiv Alaima niko nije napisao nešto ružno, jer je momak uvijek bio korektan bez obzira što je igrao za rivala..joker90 je napisao/la:Nemate ni vi stadion, isti ste ko i mi. Da imate stadion ne bi cigle skupljali danas, da imate stadion igrali bi evropu na njemu, da imate stadion ne bi vam Dino Merlin bio trn u oku, pa Alaim regulisao stvar. Imate TEREN na Grbavici, ali STADION NE!!Željooooo je napisao/la:Da pitari imaju neke argumente vezane za stadion pa bi ova zajebancija imala smisla, ali ljudi nemaju svoj stadion i imaju obraza pricati o stadionu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ahahahahahahaah oplaka ahahaahahhacrvenocrnitz je napisao/la:De vam je budet yebo obitelj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Krenes na google da ukucas "fk zeljeznicar clan..." a izadje "da li ste mislili cigla"?![]()
![]()
![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Sad bez zajebancije kojem je intelektualcu ovo za cigle palo na pamet, ako se stadion od cigli bude gradio, docekace 2020u da danas cigle skupe 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Evolution87
- Kontakt:
Boze baci ciglu i budi precizan.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ovo je samo opomena upravi da je vrijeme da se krene u radove kako bi se Grbavica osposobila za euro tekme. Samo opomena. Niko nije lud da pravi tribinu od cigli.Heller je napisao/la:Sad bez zajebancije kojem je intelektualcu ovo za cigle palo na pamet, ako se stadion od cigli bude gradio, docekace 2020u da danas cigle skupe
Animiranje uprave da želimo da igramo na svom stadionu a ne pored groblja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Samo sto su vasi to pogresno protumacili. Onaj ostavlja adresu i trazi kamion da mu odvuce cigle ispred kuce.arelinho je napisao/la:Ovo je samo opomena upravi da je vrijeme da se krene u radove kako bi se Grbavica osposobila za euro tekme. Samo opomena. Niko nije lud da pravi tribinu od cigli.Heller je napisao/la:Sad bez zajebancije kojem je intelektualcu ovo za cigle palo na pamet, ako se stadion od cigli bude gradio, docekace 2020u da danas cigle skupe

Zar tebi to nije smijesno, daj ba ne ebite.

1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Manuel je napisao/la:Ahahahahahahaah oplaka ahahaahahhacrvenocrnitz je napisao/la:De vam je budet yebo obitelj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Krenes na google da ukucas "fk zeljeznicar clan..." a izadje "da li ste mislili cigla"?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Spustice ti neko oko tog groblja vezano za stadion Grbavicu pa ce onda nastupiti moralisanje od ovih vasih dezurnih.Virtu4l je napisao/la:Animiranje uprave da želimo da igramo na svom stadionu a ne pored groblja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sad fol opominju upravu!
Onaj narucio kamion da vozi pred grbavicu vecu kolicinu građevinskog materijala, a sad fol opomena. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Još jedna od prednosti kada imaš nešto svoje 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kako ce vam uprava poceti nesto raditi na stadionu kad uopste ne znate koja tribina pripada vama a koja ne 

Pyro is not a crime !
Hajde ti nama iskreno reci, koliko si cigli ti odnio ???Virtu4l je napisao/la:Još jedna od prednosti kada imaš nešto svoje

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije nista,prezire grad i ne zivi u njemu..dijasporac,ziva istinaBeSha1992 je napisao/la:Hajde ti nama iskreno reci, koliko si cigli ti odnio ???Virtu4l je napisao/la:Još jedna od prednosti kada imaš nešto svoje![]()
Daj post koji to dokazujeMortemHz je napisao/la:prezire grad

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mortem, poštovanje za čovjeka koji je 7 godina na forumu za razliku od tebe koji si 7 mjeseci..
Evo ne znam..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da znas sta su te sve zvalje izgovorile ne bi ni ti imao...boli me neka stvar koliko je na forumu,nije mi to mjeriloZaLe98 je napisao/la:Mortem, poštovanje za čovjeka koji je 7 godina na forumu za razliku od tebe koji si 7 mjeseci..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I mi burazeru to trazimo ali realni su favoriti..kako god zavrsili najbolji smo klub iz BH u europi a i brise se ove godine 0.375 koeficijent a dodaje 1.350...meni dostaZaLe98 je napisao/la:Ma prođite Lech to je što tražim od vas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.