lovcen16 je napisao/la:Evo kao da isto mislimo na sportdc osvanu skoro pa isti clanak kao sa mojim zapazanjima sto se tice dolazaka igraca..

lovcen16 je napisao/la:Evo kao da isto mislimo na sportdc osvanu skoro pa isti clanak kao sa mojim zapazanjima sto se tice dolazaka igraca..
Eto samo dio imena. @Lovćen jesi li zadovoljan imenima, ali i koliko brzo sam objavio ?Nakon serije odlazaka iz Slavije, klub iz Istočnog Sarajeva krenuo je po pojačanja. Ekipu je pojačao povratak Emira Zebe, ali i Nemanje Kartala. Takođe, prva prinova među “Sokolovima” je dvadesetogodišnji Dino Hasković iz sarajevskog Željezničara. Očekuje se da u nedelju u Istočno Sarajevo dođe i iskusni Darko Spalević.
Novac je i dalje glavni problem u ekipi Slavije. Definitivno je, da kada bi novca bilo ekipama bi bila sastavljena od izuzetno kvalitetnih igrača, jer je interesovanje za dres “Sokolova” poprilično veliko. Svi bi došli kada bi bilo novca.
Neka od imena koja se vezuju za Slaviju i raspituju o stanju u klubu su i nekadašnji prvotimci ovog kluba Darko Mitrović, Radosav Aleksić, Igor Žuržinov, Igor Krmar, Branislav Arsenijević…
Kako naš portal saznaje Darko Spalević bi sa sobom u Istočno Sarajevo poveo još četiri fudbalera. Nezvanično saznajemo da se radi o napadaču Lazaru Popoviću, veznim fudbalerima Bojanu Beljiću, i Srđanu Grujičiću, te lijevom beku Marku Ristiću.
Očekuje se i odgovor Duška Radosavljevića, koji se nalazi u Beogradu na terapijama zbog povrede koljena. Njegov povratak bi ekipi mnogo značio. Pojavila se i informacija ta je Mladen Lučiću blizu banjalučkog Borca, ali je to propalo, tako da je on i dalje kapiten i “jedinica” Slavije.
Na probi je mnogo igrača. Blizu potpisa je Marko Mitrušić, koji se dokazuje, i ne bi bilo iznenađenje ukoliko potpiše. Čeka se i rasplet situacije oko Jovana Vujanića koji je na probi, ali i ostalih fudbalera. Očekuje se i dolazak Nikole Mojovića iz Sutjeske.
Jedno je sigurno. U taboru Slavije biće burno narednih par sedmica. Volio bi Milan Gutović da do odlaska u Austriju ima iskristalisanu ekipu, ali neće iznenaditi ukoliko se i tamo počnu igrači priključivati.
Prezadovoljan kralju pogotovu sa Beljicem ako on dodje to ce biti extra jer je lik igracina samo takva...a sto se tice brzine jarane znam da je tebi prevashodno bitno da info bude tacna pa je i vrijedi cekati...svako dobro i zivio ti meni...Pappy je napisao/la:Eto samo dio imena. @Lovćen jesi li zadovoljan imenima, ali i koliko brzo sam objavio ?Nakon serije odlazaka iz Slavije, klub iz Istočnog Sarajeva krenuo je po pojačanja. Ekipu je pojačao povratak Emira Zebe, ali i Nemanje Kartala. Takođe, prva prinova među “Sokolovima” je dvadesetogodišnji Dino Hasković iz sarajevskog Željezničara. Očekuje se da u nedelju u Istočno Sarajevo dođe i iskusni Darko Spalević.
Novac je i dalje glavni problem u ekipi Slavije. Definitivno je, da kada bi novca bilo ekipama bi bila sastavljena od izuzetno kvalitetnih igrača, jer je interesovanje za dres “Sokolova” poprilično veliko. Svi bi došli kada bi bilo novca.
Neka od imena koja se vezuju za Slaviju i raspituju o stanju u klubu su i nekadašnji prvotimci ovog kluba Darko Mitrović, Radosav Aleksić, Igor Žuržinov, Igor Krmar, Branislav Arsenijević…
Kako naš portal saznaje Darko Spalević bi sa sobom u Istočno Sarajevo poveo još četiri fudbalera. Nezvanično saznajemo da se radi o napadaču Lazaru Popoviću, veznim fudbalerima Bojanu Beljiću, i Srđanu Grujičiću, te lijevom beku Marku Ristiću.
Očekuje se i odgovor Duška Radosavljevića, koji se nalazi u Beogradu na terapijama zbog povrede koljena. Njegov povratak bi ekipi mnogo značio. Pojavila se i informacija ta je Mladen Lučiću blizu banjalučkog Borca, ali je to propalo, tako da je on i dalje kapiten i “jedinica” Slavije.
Na probi je mnogo igrača. Blizu potpisa je Marko Mitrušić, koji se dokazuje, i ne bi bilo iznenađenje ukoliko potpiše. Čeka se i rasplet situacije oko Jovana Vujanića koji je na probi, ali i ostalih fudbalera. Očekuje se i dolazak Nikole Mojovića iz Sutjeske.
Jedno je sigurno. U taboru Slavije biće burno narednih par sedmica. Volio bi Milan Gutović da do odlaska u Austriju ima iskristalisanu ekipu, ali neće iznenaditi ukoliko se i tamo počnu igrači priključivati.
Nije to vaš Lazo.ZZtop10 je napisao/la:Pappy je li vam to Lazo dolazi
na sport centru napisase da je nas LazoPappy je napisao/la:Nije to vaš Lazo.ZZtop10 je napisao/la:Pappy je li vam to Lazo dolaziOvaj je mlađi ,22 godine. Igrao za Radnički iz Kragujevca i na posudbi jednu sezonu u makedonskoj Pobjedi.
Pa valjda se prvo provjeri vjest evo na sc sportu jos stavili sliku Zeljinog Laze..ne razumijem se bas u te novinarske postulate ali ovo mi izgleda smijesno na sc sportu..Dobro moze doci do zabune ali bas na prvu izbaciti vjest a ne provjeriti to mi nekako izgleda laicki i neozbiljno..Pappy je napisao/la:Nije to vaš Lazo.ZZtop10 je napisao/la:Pappy je li vam to Lazo dolaziOvaj je mlađi ,22 godine. Igrao za Radnički iz Kragujevca i na posudbi jednu sezonu u makedonskoj Pobjedi.
A Sport centar se pozvao na moje pisanje.ZZtop10 je napisao/la:na sport centru napisase da je nas LazoPappy je napisao/la:Nije to vaš Lazo.ZZtop10 je napisao/la:Pappy je li vam to Lazo dolaziOvaj je mlađi ,22 godine. Igrao za Radnički iz Kragujevca i na posudbi jednu sezonu u makedonskoj Pobjedi.
A brate ja od prvog dana govorim polako. Mi pustili 11 igrača, ljudi kontaju raspadamo se. A niko zapravo da razmisli o kakvim se igračima radi. Ja sam već rekao meni je žao jedino odlaska nekoliko igrača, tada je i Zeba bio otišao pa sam i njega nabrojao. Sada bih umjesto Zebe stavio Miljana. Iako, opet kažem. Drago mi je da je momak otišao, da sebi obezbjedi prostor za napredak, jer je Sloboda stabilan klub, sa dobrim uslovima, dobrim finansijama, odličnim trenerom, i tu može još puno napredovati. Igrački ćemo mi biti dosta slabiji, ali drago mi je prvenstveno zbog njega. Ovo ostalo, otišlo, neka je. U rijetkim slučajevima su pokazali da vrijede Slavijinog dresa. Ovo što je sada ostalo je za sada jedan dobar prelazni rok. I sa pojačanjima će ga samo upotpuniti. Zato uvijek kažem, sačekajmo kraj prelaznog roka, pa ćemo onda suditi o jačinama ekipa,ASD je napisao/la:Prije 5-10 dana kada sam citao ovu temu mislio sam da je situacija alarmantna, a evo sad kad citam izgleda da nije nista losije nego prije par sezona.
Paša dali ti znaš bolan koju ligu igra Pobjeda Prilep,,,,stranci mogu igrat samo u prvu ligu.Malo bolji info potraži jer je Pobjeda imala 2-3 infarkta pa kliničku smrt pa su je oživjeli I od ove sezone igra drugu ligu.Izvini,,,,,,,,slučajno je moj rođak funkcioner I jedan od sponzora kluba.Pappy je napisao/la:Nije to vaš Lazo.ZZtop10 je napisao/la:Pappy je li vam to Lazo dolaziOvaj je mlađi ,22 godine. Igrao za Radnički iz Kragujevca i na posudbi jednu sezonu u makedonskoj Pobjedi.
Kube neće biti sa ekipom najmanje do avgusta, nerealno je to za očekivati. Bilić nije loš, ne znam da li će ostati, ali štoper nam sada i nije prijeko potreban. Čak i Mitrušić može da igra štopera po potrebi, a on će vjerovatno potpisati.lovcen16 je napisao/la:U cetvrtak utakmica protiv NK Bosna iz Visokog izgleda da je satnica odigravanja u 18 sati....@ Pappy kakvo je stanje sa Kubetom jel skinuo gips i hoce li on biti u ekipi...vidim potpisao Vujanic sa Kartalom,Vejinovicem i Pusarom to su 4 stopera a interesujeme me ovaj Hrvat Bilic njega hvale pa me interesuje kakve su sanse da ostane..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.