Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Sad ce to bubnjas objasniti.Daje se na znanje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sad mi javila konobarica Ana..
Vaha selektoooookkkrrrrr
Vaha selektoooookkkrrrrr
sedra je napisao/la:Sad mi javila konobarica Ana..
Vaha selektoooookkkrrrrr
Laze Ana. Ana voli Milovana.
- Goalgetter
- Kontakt:
Stvarno ne kontam fazon ovog dodjeljivanja pomocnika. Jos samo fali da mu dodjele Tulica, pa poslao bi ga Vaha prvom prilikom u pm.
Znam ja sve da je drzava takva, i nek se rotiraju selektori po nacionalosti (Od A do U17 repke), ali ovo sa pomocnicima je sranje.
Znam ja sve da je drzava takva, i nek se rotiraju selektori po nacionalosti (Od A do U17 repke), ali ovo sa pomocnicima je sranje.
- Goalgetter
- Kontakt:
Novi sastanak je u subotu. Obje strane iznijele svoje zahtjeve, koje ce razmotriti do tad, tako glasi prvi statement. Vidjecemo sta ce biti.
-
Pa to nije lose, ako Vaha ima uslove, znaci da moze biti i selektor ako se ispune.
Ovo treba preformulisat da savez treba da razmotri Vahidove zahtjeve, tj. da mu se niko ne petlja u posao.Goalgetter je napisao/la:Novi sastanak je u subotu. Obje strane iznijele svoje zahtjeve, koje ce razmotriti do tad, tako glasi prvi statement. Vidjecemo sta ce biti.
Pare za platu imaju a samo ako on prihvati ove nase nacionalno politkike spletke bice OK.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 27 nov 2014, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Onda jednostavno ispuniti uslove i cao. Mislim da se ne radi o parama sto se tice uslova
- Goalgetter
- Kontakt:
Bas tako. Ma ima i savez za platu, a i Vahini zahtjevi vjerujem da nisu visoki i nedostizni, nije dotle.Elegant je napisao/la:Ovo treba preformulisat da savez treba da razmotri Vahidove zahtjeve, tj. da mu se niko ne petlja u posap.Goalgetter je napisao/la:Novi sastanak je u subotu. Obje strane iznijele svoje zahtjeve, koje ce razmotriti do tad, tako glasi prvi statement. Vidjecemo sta ce biti.
Pare za platu imaju a samo ako on prihvati ove nase nacionalno politkike spletke bice OK.
Ovo je upravo prvo sto si naveo, sloboda u radu, biranje pomocnika, izbor igraca, vjerovatno i neki vid zastite od medija. Vidjecemo, prije da nece, nego sto hoce, a mozda se i desi cudo.
Kako je ispričao vlasnik restorana našem reporteru na licu mjesta, Vahid Halilhodžić će izaći vrlo brzo iz restorana. Također vlasnik restorana je rekao: "Ne znam šta se pričalo, ali znam da ga srce vuče ka Bosni i Hercegovini. Znam ga 30 godina, on je čovjek koji ima dušu", rekao je vlasnik restorana, vidno raspoložen što mu nismo upropastili večeru. - See more at: http://m.****/clanak/149040/uzivo-pr ... j8t2p.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
- plavipatriota
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:

Boze.

Boze sacuvaj.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 27 nov 2014, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sta ovi nasi glupi novirani znaju Bgt, uzivo prenos sa sastanka saveza i Vahe nmg da vjerujem, komedija, samo kod nas to ima
Trebali su napisati sta je pio koliko je pojeo, jel dao savezu da plati veceru, stvarno jadno.
Vjerujem da im je Vaha dao do znanja sta i kako zeli, na savezu je da odluci.

Trebali su napisati sta je pio koliko je pojeo, jel dao savezu da plati veceru, stvarno jadno.
Vjerujem da im je Vaha dao do znanja sta i kako zeli, na savezu je da odluci.
At the end of the storm there's a golden sky..
mrjasmin je napisao/la:Kako je ispričao vlasnik restorana našem reporteru na licu mjesta, Vahid Halilhodžić će izaći vrlo brzo iz restorana. Također vlasnik restorana je rekao: "Ne znam šta se pričalo, ali znam da ga srce vuče ka Bosni i Hercegovini. Znam ga 30 godina, on je čovjek koji ima dušu", rekao je vlasnik restorana, vidno raspoložen što mu nismo upropastili večeru. - See more at: http://m.****/clanak/149040/uzivo-pr ... j8t2p.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
profesionalci

#Salihović
- plavipatriota
- Kontakt:
napreduju, nije konobar već vlasnik...
Ako treba da nam svima plodi tetke svake hefte evo
Samo da bude selektor

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.