FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja jesmo naopaki braco moja draga,svi ljudi na svijetu hoce sto lakse protivnike,mi hocemo sto teze,od ovih 5 sa kojim smo mogli igrati dobili smo najlakseg,tacno je da nije atraktivan ko Ajax,Herta ali to nije ni bitno,bitno je da sa ovim kolko tolko mozemo igrati,kad je izvucena Slavija sa Alborgom svi su rekli ovi su igrali ligu prvaka ovi ce nabit Slaviju pa ih Slavija uze ko sale,evo igrao je i Cluj ligu prvaka pobjedio Romu u Rimu,al ko zna mozda nije to ta ekipa od prosle godine...ja sam zadovoljan sa izvlacenjem jer nam ovo daje kakve takve nade,u svim ostalim slucajevima nebi imao nikakvu nadu...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bogami neke veze ima sa zeljeznicomrespo je napisao/la:samo sto je bordo bojeSova je napisao/la:Ovaj Kluz neki rumunski Zeljeznicar![]()
![]()
Navijacica Kluza, sa njihovog sajta... valjda mi nece obrisat ko onu Svedjanku...

I ko se nad'o ale...
imao je i genk 50 000 000 eura... pa sta je uradio... nije sve ni u parama.. ima nesto i u znanju i u borbenosti...Kevin je napisao/la:Cluj oko 30 000 000 € sarajevo?
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Zeznuti su rumuni onaj timisoara je izbacio shaktara u ligi prvaka. Na stranu sto su neatraktivni ali barem imamo sanse protiv njih nek nas podcjene gotovi su. SPREMI SE EVROPO SARAJEVO SVE GAZI REDOM
Čestitke na prolazu.Drago mi je da se barem u Evropi ističu klubovi koji su za velike klubove vrijedili i u bivšoj državi.Sretno dalje !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Sova je napisao/la:Bogami neke veze ima sa zeljeznicomrespo je napisao/la:samo sto je bordo bojeSova je napisao/la:Ovaj Kluz neki rumunski Zeljeznicar![]()
![]()
![]()
Navijacica Kluza, sa njihovog sajta... valjda mi nece obrisat ko onu Svedjanku...
Ako Sarajevo bude igralo kao sinoć ne sumnjam u prolaz. Ovaj klub nije ni sjena onog od prosle godine. Citao sam da ih terete za namjestanje utakmice prosle godine, kompletna uprava je smijenjena, a otišla su im dva, tri ključna igrača u steau-u nakon grupne faze lige prvaka..igrali smo i rapidom prije 3 god, ovdje smo pobijedili i tamo smo extra igrali al sudije su učinile svoje, tako da se s njima moze igrati 100%...
Što se tiče toga atraktivan ili neatraktivan. Ne znam ja bih vise volio da Sarajevu ima kakvu takvu sansu da prodje u grupnu fazu da se ravnopravno bori, a ne da smo dobili jedan Ajax ili Shaktar napunili kosevo izvukli neki rezultat 0:0, 1:1, a tamo primili 3,4 komada.
Uostalom ko voli Sarajevo doce da nas gleda i protiv Cluj-a, a ne samo protiv atraktvinih protivnika..Neko je napisao 60:40% sanse, ja mislim da je 50:50..
Što se tiče toga atraktivan ili neatraktivan. Ne znam ja bih vise volio da Sarajevu ima kakvu takvu sansu da prodje u grupnu fazu da se ravnopravno bori, a ne da smo dobili jedan Ajax ili Shaktar napunili kosevo izvukli neki rezultat 0:0, 1:1, a tamo primili 3,4 komada.
Uostalom ko voli Sarajevo doce da nas gleda i protiv Cluj-a, a ne samo protiv atraktvinih protivnika..Neko je napisao 60:40% sanse, ja mislim da je 50:50..
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
imamo mi rumunki i bez cluja ovdje 
ako bude klub ko one bice
busi busi hahahaha
ako bude klub ko one bice
busi busi hahahaha
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
miky_hz je napisao/la:Ja jesmo naopaki braco moja draga,svi ljudi na svijetu hoce sto lakse protivnike,mi hocemo sto teze,od ovih 5 sa kojim smo mogli igrati dobili smo najlakseg,tacno je da nije atraktivan ko Ajax,Herta ali to nije ni bitno,bitno je da sa ovim kolko tolko mozemo igrati,kad je izvucena Slavija sa Alborgom svi su rekli ovi su igrali ligu prvaka ovi ce nabit Slaviju pa ih Slavija uze ko sale,evo igrao je i Cluj ligu prvaka pobjedio Romu u Rimu,al ko zna mozda nije to ta ekipa od prosle godine...ja sam zadovoljan sa izvlacenjem jer nam ovo daje kakve takve nade,u svim ostalim slucajevima nebi imao nikakvu nadu...
Ja ovo nigde nisam vidjeo.
Pa ljudi sramota je da potcjenjujete svoj klub i da trazite sto jaceg protivnika da bi samo gledali nekog na stadionu kao da je prijateljska.
Stanite uz ove lavove koje imamo rame uz rame, i puna podrska.
Oni to mogu i hoce sigurno al treba m 12-ti igrac a to su navijaci koje ce da imaju.
Pogledaj te Albogrg, prosle godine glavobolja za Manchester, Viljareal i ostale a ove godine jedan skromni klub Slavija ga izbaci srcem i borbenoscu sto se na terenu ceni.
Nista nije nemoguce.
Sretno Sarajevo!
Naravno nije sve u parama, Sarajevo je jedne godine pobjedilo kod kuće protiv Rumuna u 92 inuti, ali zaista i naša repka gubi tamo a i klub će. Valjda sam kao i trener Sarajeva pesimista, do sada je palilo , da vidimo hoće li još. Više bih volio da im je Hertha zapala koja svake godine ispada od nakvih "slabih" klubova upoređujući Njemačku ligu sa ostalim.
Završili su 4. u prošloj sezoni,a tabela je bila gusta između 3. i 9. mjesta sve u 5-6 bodova...Mislim da su pokupili i kup...Barem ja imam takve informacije...I kako mi se čini dosta bolje igraju doma...
- Probisvjet
- Kontakt:
Vjerovatno bi bilo lakse igrati protiv Herte, vjerovatno znajuci da je Sarajevo vec ispaljeno iz igre! Pomalo je to i kukavicki traziti prejakog protivnika! Ako prodjete imacete ih i viska!Probisvjet je napisao/la:ČESTITKE ZA PROLAZ! FUKARA TUZLA! MNOGO SREČE I NADAM SE PROLASKU U EL!
Vidjelo se i protiv Slobode da imate jak tim!
Jos jednom mnogo sreče!
Ali vjerujte da je Cluj bolji za protivnika, ne treba ce prepasti! Sarajevo ima snage i treba da ode u grupnu fazu te tako napravi najbolji poslijeratni rezultat kluba! Zamislite samo koje bi jos imali utakmice da gledate!
Mislim, iako sam Tuzlak i fukara da bi trebale i ostale navijacke BH skupine pomoci FK Sarajevu da prodju dalje! Sa svojim navijanjem na Kosevu!
Podrska Sarajevu za prolaz u grupnu fazu!
Fukara Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
brizniceKevin je napisao/la:Cluj oko 30 000 000 € sarajevo?
Ocigledno nije fazon u parama vec u necemu drugom sto siroki nema za razliku od FKS.
Spartak 5 milona E
Helsingborg 18 miliona E
Cluj 30 miliona E
Genk prije dvije godine 35 miliona E
Neigraju miloni na terenu vec srce,zelja,borbenost,ali i znanje i sposobnosti.
Cluj je bio 4 u Rumuniji,a FKS nema budzeta jer plate i ostalo se dobija kad se zasluzi ili kad nalete kakve pare od prodaje.Budzet ove godine oko 100 000 eura.
Podsjeticu da smo zbog dvije greske gomana Alaima prije par godina zamalo izbacili Rapid Bukurest koji nije nista slabiji trenutno od Cluja.
ALI VIDJECEMO,SIGURNO SU PUNO KVALITETNIJI ALI DA SE IGRATI PROTIV NJIH.
domacinska liga izgleda kao i kod nasbayer 04 je napisao/la:Završili su 4. u prošloj sezoni,a tabela je bila gusta između 3. i 9. mjesta sve u 5-6 bodova...Mislim da su pokupili i kup...Barem ja imam takve informacije...I kako mi se čini dosta bolje igraju doma...
mogli su komotno u bih igrati
ma njih je neki tajkun uzeo 2004-5 tako pise i doveli su dosta igraca od tada
inace su i ispostava benfice
kup je njihov ove sezone i cini mi se da nisu prodali nijednog igraca ne mogu da nadjem sastav od prosle sezone da uporedim
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Protivnik je odlican,mnogo laksi od Ajaksa ili Herte,Saktara da i ne pricam! Mislim da Sarajevo ima velike sanse u toj utakmici,naravno ako budu odigrali kao sinoc na Kosevu! Uz pun stadion i bilo kakvu pobjedu na Kosevu,u uzvratu bi sve bilo moguce! Treba igrati muski,hrabro i nista nije nemoguce! Nije sve u parama,to se mnogo puta ispostavilo!
Ubjedjen sam da Sarajevo u toj utakmici nije autsajder,kao sto bi bilo da su izvukli Ajaks ili Hertu..
Da li je San blizu stvarnosti,sacekajmo jos 20 dana!..
Ubjedjen sam da Sarajevo u toj utakmici nije autsajder,kao sto bi bilo da su izvukli Ajaks ili Hertu..
Da li je San blizu stvarnosti,sacekajmo jos 20 dana!..
jel za dve sedmice prva utakmica, tj 13 dana?
Da!!!respo je napisao/la:domacinska liga izgleda kao i kod nasbayer 04 je napisao/la:Završili su 4. u prošloj sezoni,a tabela je bila gusta između 3. i 9. mjesta sve u 5-6 bodova...Mislim da su pokupili i kup...Barem ja imam takve informacije...I kako mi se čini dosta bolje igraju doma...
mogli su komotno u bih igrati
ma njih je neki tajkun uzeo 2004-5 tako pise i doveli su dosta igraca od tada
inace su i ispostava benfice
kup je njihov ove sezone i cini mi se da nisu prodali nijednog igraca ne mogu da nadjem sastav od prosle sezone da uporedim
Nemaju niti jedan poraz doma u ligi...Ma ako je Rapid pao onda u Sarajevu očekujem da i ovi izgube u Sarajevu,a tamo šta bude...
Sarajevo ide dalje, Cluj je mnogo ofalio u odnosu na proslu sezonu, ako nasi dobiju 1-0 u prvoj utakmici 99% idemo dalje!!!
Može li mi itko reć gdje ima skinut pjesmu s ovog klipa ??? unaprijed thx
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.