KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
U Sirokom je Rakic odigrao odlicno,to raduje jer do sada nije odigrao niti jednu utakmicu onako kako zna! Mislim da smo sinoc u Sirokom dobili igraca koji ce naredne sezone biti okosnica tima!
Sinocna pobjeda je veoma vazna,ali ima jos dosta da se igra..ne smije biti opustanja!
Sinocna pobjeda je veoma vazna,ali ima jos dosta da se igra..ne smije biti opustanja!
ars po svom starom dobrom obicaju ne odgovara na konkretno pitanje/konstataciju...ars01 je napisao/la:Grgat protiv Slobode 20 koševa, protiv Bosne 29..Kevin je napisao/la:@ARS
samo da te posdsjetim arsOcrnjivao si Masona i rugao se .....Zasigurno bolje od tebe znam, najavljivao i radovao se dolasku Vrbanca , Puljka i Masona, tri za iole veče ambicije potpuno nekorisna igrača.
Odg. Mason je jučer , bar po riječima Joke, početnički ispao iz igre i omogućio Ikoniću TRICU za produžetak. BTW, koliko je trica postigao isti , jel bolji od Tomovića.....![]()
Puljko protiv Slobode 22 koša..večeras nije puno igrao nije ga islo..
Odg. Tu si SVE rekao sam , jasno je da se radi o šupljifikat igraču.....![]()
![]()
![]()
Vrbanca si ZABORAVIO, on koliko vidim BRILJIRA....![]()
![]()
![]()
Ako vam je on pojačanje, on� je i Sloboda apsolutni favorit protiv vas, još ako Albi�nić zaustavi �omasa i Grgata....
Ako si čitao moje postove prije meča onda ti je jasno da sam i očekivao da će Grgat oderati Ovčinu, kao što je i Albijanića. Grgat je jako dobar igrač, tako da njega ne stavljam u vezu sa ovom trojicom prethodnika Vrbanca , Puljka i Masona.
Siguran sam da Grgata Zima može bez većih problema zaustaviti, ali to je do VV koji treba dati šansu Zimiću da igra prvog centra i kada se ima odgovarajuća minutaža Zima je onda jako bitan igrač.
Nego, za kraj, gdje vam je uglađenost i zapadne manire prilikom dolaska i odlaska Kk Bosne,mislim na kamenovanje autobusa, ili to još nije stiglo kao pravilo ponašanja u Lišticu.![]()
![]()
![]()
t
kako je samo vjesto presutio za Masona...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
@KK_Bosna
po ucinku barem 3 puta bolji od Tomovica
po ucinku barem 3 puta bolji od Tomovica
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
a ne treba zaboraviti ni da je bosnu vodio markovic sa taktikom "ikonic playmaker"Kevin je napisao/la:Je kad mu je sve Dželalija pripremio...imao je uigranu ekipu...bosnas_ je napisao/la:-Vrankovic je uzeo titulu u sred Skenderije i ne bi bas rekao da je los trener,iako je daleko od kvaliteta jednog Vukoicica!

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
sta si ti to majke ti, kevinom advokat ili arsov tuzitelj, moze li covjek ista napisati da mu se ti ne natakaris na kosti, koliko je on smor protiv VV i Ovcine i koliko pretjeruje velicajuci zimu, toliko ga ti i fera napadate iz dana u dan i lozite ko hepo kocku i mislite da ste bolji, ccccccccKK_Bosna je napisao/la:ars po svom starom dobrom obicaju ne odgovara na konkretno pitanje/konstataciju...ars01 je napisao/la:Grgat protiv Slobode 20 koševa, protiv Bosne 29..Kevin je napisao/la:@ARS
samo da te posdsjetim ars
Ocrnjivao si Masona i rugao se .....
Odg. Mason je jučer , bar po riječima Joke, početnički ispao iz igre i omogućio Ikoniću TRICU za produžetak. BTW, koliko je trica postigao isti , jel bolji od Tomovića.....![]()
Puljko protiv Slobode 22 koša..večeras nije puno igrao nije ga islo..
Odg. Tu si SVE rekao sam , jasno je da se radi o šupljifikat igraču.....![]()
![]()
![]()
Vrbanca si ZABORAVIO, on koliko vidim BRILJIRA....![]()
![]()
![]()
Ako si čitao moje postove prije meča onda ti je jasno da sam i očekivao da će Grgat oderati Ovčinu, kao što je i Albijanića. Grgat je jako dobar igrač, tako da njega ne stavljam u vezu sa ovom trojicom prethodnika Vrbanca , Puljka i Masona.
Siguran sam da Grgata Zima može bez većih problema zaustaviti, ali to je do VV koji treba dati šansu Zimiću da igra prvog centra i kada se ima odgovarajuća minutaža Zima je onda jako bitan igrač.
Nego, za kraj, gdje vam je uglađenost i zapadne manire prilikom dolaska i odlaska Kk Bosne,mislim na kamenovanje autobusa, ili to još nije stiglo kao pravilo ponašanja u Lišticu.![]()
![]()
![]()
t
kako je samo vjesto presutio za Masona...
Cuva Bog Zelju svog!
Gubis se u vremenu i prostoru.kengur je napisao/la:@kelecevic
"Ne znam zasto toliko mrzite dodikovce vjerovatno sto ih se bojite."
Ne brini, niko se ne boji. Cak ni onda kada su igrali u sastavu Perisic, Karadzic, Kukanjac, Mladic i Arkan nije bilo straha a kamoli sada. Vrlo perfidne insinuacije ali se lako citaju. U istom stilu moze neko reci da ako Igokea prodje u ULEB kup u novoj sezoni igrace domace tekme u Hagu.
Meni se cini pretjerano reci da je Bosna "razvalila" Siroki ali je uzela bodove. Ocekivao sam pobjedu bez produzetaka jer sa ovim bodovima je manje pritiska. Oni nisu bili kompletni a mi smo imali par rovitih. Svaka cast timu i treneru. Treba spomenuti Rakica koji je iz drugog plana dao znacajan doprinos.
ars po svom starom dobrom obicaju ne odgovara na konkretno pitanje/konstataciju...mirzza je napisao/la:Grgat protiv Slobode 20 koševa, protiv Bosne 29..KK_Bosna je napisao/la:[quote="ars01
![]()
![]()
t
kako je samo vjesto presutio za Masona...[/quote]
sta si ti to majke ti, kevinom advokat ili arsov tuzitelj, moze li covjek ista napisati da mu se ti ne natakaris na kosti, koliko je on smor protiv VV i Ovcine i koliko pretjeruje velicajuci zimu, toliko ga ti i fera napadate iz dana u dan i lozite ko hepo kocku i mislite da ste bolji, cccccccc[/quote]
a zasto ti mislis da si ti dovoljno dobar da komentarises postove koje pisemo kevin,ars,kkbosna i ja? ja nikoga ne napadam nigdje i sa svima imam normalnu komunikaciju samo sto mi neke stvari smetaju i necu da sutim i da pustam da neko blati nekoga a trebao bi ustati kad ih spominje. budi mi pozdravljen
You are someone else I am still right here
@fera, kako vise niste upoznali arsa, covjek kad volje volje, kad ne volje onda kolje,
samo sto ima grupa ljudi koja ce ga provocirati i kad napise da je oblacno vrijeme, a tu grupu sam naveo,
budi mi toplo pozdravljen
p.s nekad se moze i iskulirati a ne na svaku odgovarati (to je preneseno znacenje ovog posta)
samo sto ima grupa ljudi koja ce ga provocirati i kad napise da je oblacno vrijeme, a tu grupu sam naveo,
p.s nekad se moze i iskulirati a ne na svaku odgovarati (to je preneseno znacenje ovog posta)
Cuva Bog Zelju svog!
iskulirao sam ja davno on je meni na ignore listi i ne citam njegove postove u glavnom. a vidim kako ti iskuliras sve svaka ti cast idol si mi.mirzza je napisao/la:@fera, kako vise niste upoznali arsa, covjek kad volje volje, kad ne volje onda kolje,
Stvari su jasne i ocigledne pa i da hocu ne moze biti zabune. Jedina "izgubljena" osoba si ti ako zaista mislis da Bosnasi mrze. Mrznja, strah, ljubomora i zavist definitivno nisu emocije koje nasa raja moze imati prema dodikovcima. Ne ocekujem da ces to ikada shvatiti, jer za to ce trebati generacije ali zamjenio si teze. Mi nismo ti koji su izgubljeni u vremenu i prostoru zadnjih 500 godina. Ovo je sportski forum pa mislim da se trebamo drzati sportskih tema, a ti aludiras na nesto ozbiljnije.kelecevic je napisao/la:Gubis se u vremenu i prostoru.kengur je napisao/la:@kelecevic
Ne brini, niko se ne boji. Cak ni onda kada su igrali u sastavu Perisic, Karadzic, Kukanjac, Mladic i Arkan nije bilo straha a kamoli sada. Vrlo perfidne insinuacije ali se lako citaju. U istom stilu moze neko reci da ako Igokea prodje u ULEB kup u novoj sezoni igrace domace tekme u Hagu.
Meni se cini pretjerano reci da je Bosna "razvalila" Siroki ali je uzela bodove. Ocekivao sam pobjedu bez produzetaka jer sa ovim bodovima je manje pritiska. Oni nisu bili kompletni a mi smo imali par rovitih. Svaka cast timu i treneru. Treba spomenuti Rakica koji je iz drugog plana dao znacajan doprinos.
U modernom sportu se danas nema straha ni kad se igra sa najboljim na svijetu (Spanija u fudbalu ili kosarci) - iako se moze na kraju izgubiti i sa velikom razlikom. Ako Barcelona nabije Bosnu 20 razlike to nije uzrokovano strahom nego razlikom u kvaliteti. To je toliko opstepoznato da ne mogu da pretpostavim da to tebi nije ocigledno jer bi to znacilo da vrijedjam tvoju inteligenciju. A o mrznji ti znas puno vise svakako, jer nema sanse da se i teoretski moze nakon onih diskusija zakluciti da neko mrzi. Dakle tvoje tvrdnje o strahu i mrznji nisu bazirane na sportu a buduci da nisi navijac Bosne takve izjave mogu biti lako intrepretirane.
Ja neznam ko spominje Hag i Mladica.Mene politika uopste neinteresuje.kengur je napisao/la:Stvari su jasne i ocigledne pa i da hocu ne moze biti zabune. Jedina "izgubljena" osoba si ti ako zaista mislis da Bosnasi mrze. Mrznja, strah, ljubomora i zavist definitivno nisu emocije koje nasa raja moze imati prema dodikovcima. Ne ocekujem da ces to ikada shvatiti, jer za to ce trebati generacije ali zamjenio si teze. Mi nismo ti koji su izgubljeni u vremenu i prostoru zadnjih 500 godina. Ovo je sportski forum pa mislim da se trebamo drzati sportskih tema, a ti aludiras na nesto ozbiljnije.kelecevic je napisao/la:Gubis se u vremenu i prostoru.kengur je napisao/la:@kelecevic
U modernom sportu se danas nema straha ni kad se igra sa najboljim na svijetu (Spanija u fudbalu ili kosarci) - iako se moze na kraju izgubiti i sa velikom razlikom. Ako Barcelona nabije Bosnu 20 razlike to nije uzrokovano strahom nego razlikom u kvaliteti. To je toliko opstepoznato da ne mogu da pretpostavim da to tebi nije ocigledno jer bi to znacilo da vrijedjam tvoju inteligenciju. A o mrznji ti znas puno vise svakako, jer nema sanse da se i teoretski moze nakon onih diskusija zakluciti da neko mrzi. Dakle tvoje tvrdnje o strahu i mrznji nisu bazirane na sportu a buduci da nisi navijac Bosne takve izjave mogu biti lako intrepretirane.
pa kad ars mene moze u svakom postu spominjati i jedva ceka da "moj ljubimac" (ma o kojem se radi, ali recimo vukoicic) kiksa, zasto bih ja trebao sutiti kada se on povuce u misju rupu kad ga ljudi provale i dokazu mu da nije u pravu, sto se desava isuvise cesto?mirzza je napisao/la:@fera, kako vise niste upoznali arsa, covjek kad volje volje, kad ne volje onda kolje,
Ja se iskreno nadam da ce sloboda ili vi biti drugi putnik u NLB ligu,samo ne ona seljadija.jpg Siroki je napisao/la:Cestitke bosni na pobjedi. Mislim da ste imali vise srece od nas,napravili smo puno gresaka a pogotovo u zadnjig 20 sec. Igracima Sirokog svaka cast na borbenosti,jos kad nam se Thomas i Spralja vrate bit cemo puno jaci.
Sto se tice Spralje i ti znas da od njega nema nista i da ako se vrati tamo do plej ofa bice u nikakvoj formi i nikakve koristi.
Sto se tice Tomasa on je dobar u skoku ali za napad 0 bodova.
Ivas problem ce biti slican kao i dodikov a to je ne uigranost i nabacanost(slicnog profila igraci) i i dalje ce vam trica izgleda zivot znaciti.
Samo je pitanje stanja povreda u Bosni(ono sto nije u javnosti) a titula je po meni najsigurnija ove godine dok 2 mjesto tu i tamo.SAMO DA POVEZU OVE TEKME DO PLEJ OFA OVI IGRACI SKLONI POVREDAMA.
Imal sta od ove ostavke?Ja mislim da nema kod vas se podnose i vracaju preko noci ali svakako nista dobro po vas,sad kad je najbitnije mjenjat trenera.
-
- Kontakt:
Uprava Sirokoga je prihvatila ostavku Vrankovica,spekulira se nesto da bi moga doc Zelenika umjesto Joke,daj Boze da je dezinformacija.
Evo istice rok za registraciju novih igraca.Mislio sam da ce Bosna do prvog aprila dovesti bar jednog igraca,ali od toga nema nista! Samo cu reci nazalost! Bojim se da nam se to ne odbije o glavu,jer sta bi se desilo da protiv Igokee ne igra Ovcina ili recimo Djordjevic u slucaju nedaj Boze povreda??? Usli smo u ogroman rizik,i za to treba kriviti upravu,jer ovo nisu smjeli dozvoliti! Novac nije ispirka,nego jednostavno nesposobnost! Naravno da mi mozemo osvojiti tiulu i bez pojacanja,ali...
trebali smo jos jednog playa dovesti za svaki slucaj nije nam trebala neka zvijezda nego neki recimo solidan igrac. imamo i ovako najjaci tim u BiH i daleko najuigraniji. IDEMO NA TITULU BEZ STRAHA!!!!!bosnas_ je napisao/la:Evo istice rok za registraciju novih igraca.Mislio sam da ce Bosna do prvog aprila dovesti bar jednog igraca,ali od toga nema nista! Samo cu reci nazalost! Bojim se da nam se to ne odbije o glavu,jer sta bi se desilo da protiv Igokee ne igra Ovcina ili recimo Djordjevic u slucaju nedaj Boze povreda??? Usli smo u ogroman rizik,i za to treba kriviti upravu,jer ovo nisu smjeli dozvoliti! Novac nije ispirka,nego jednostavno nesposobnost! Naravno da mi mozemo osvojiti tiulu i bez pojacanja,ali...
Ma sve to stoji fera,mi smo glavni favoriti za titulu! ali trebali smo se osigurati u slucaju povreda i dovesti bar jednog novog igraca za ligu 8! pa koji klinac su produzavali rok za registraciju do prvog aprila? morali smo to iskoristiti i dovesti centra ili pleya! Pare iz kantona stizu,znaci to nije problem! ali uprava je pokazala svu svoju nesposobnost! Sreca pa smo pobjedili u Sirokom,tako da ostajemo prvi favoriti lige!fera je napisao/la:trebali smo jos jednog playa dovesti za svaki slucaj nije nam trebala neka zvijezda nego neki recimo solidan igrac. imamo i ovako najjaci tim u BiH i daleko najuigraniji. IDEMO NA TITULU BEZ STRAHA!!!!!bosnas_ je napisao/la:Evo istice rok za registraciju novih igraca.Mislio sam da ce Bosna do prvog aprila dovesti bar jednog igraca,ali od toga nema nista! Samo cu reci nazalost! Bojim se da nam se to ne odbije o glavu,jer sta bi se desilo da protiv Igokee ne igra Ovcina ili recimo Djordjevic u slucaju nedaj Boze povreda??? Usli smo u ogroman rizik,i za to treba kriviti upravu,jer ovo nisu smjeli dozvoliti! Novac nije ispirka,nego jednostavno nesposobnost! Naravno da mi mozemo osvojiti tiulu i bez pojacanja,ali...
kad vam igra Pašalić na playu..vi igre nemate nikako..tako da vam je to minus veliki..ja sam mislio 99% da cete dovesti Penn-a ali ocito su pare problem..nisu stigle na vrijeme ili se nemoze danas dati toliko..bosnas_ je napisao/la:Ma sve to stoji fera,mi smo glavni favoriti za titulu! ali trebali smo se osigurati u slucaju povreda i dovesti bar jednog novog igraca za ligu 8! pa koji klinac su produzavali rok za registraciju do prvog aprila? morali smo to iskoristiti i dovesti centra ili pleya! Pare iz kantona stizu,znaci to nije problem! ali uprava je pokazala svu svoju nesposobnost! Sreca pa smo pobjedili u Sirokom,tako da ostajemo prvi favoriti lige!fera je napisao/la:trebali smo jos jednog playa dovesti za svaki slucaj nije nam trebala neka zvijezda nego neki recimo solidan igrac. imamo i ovako najjaci tim u BiH i daleko najuigraniji. IDEMO NA TITULU BEZ STRAHA!!!!!bosnas_ je napisao/la:Evo istice rok za registraciju novih igraca.Mislio sam da ce Bosna do prvog aprila dovesti bar jednog igraca,ali od toga nema nista! Samo cu reci nazalost! Bojim se da nam se to ne odbije o glavu,jer sta bi se desilo da protiv Igokee ne igra Ovcina ili recimo Djordjevic u slucaju nedaj Boze povreda??? Usli smo u ogroman rizik,i za to treba kriviti upravu,jer ovo nisu smjeli dozvoliti! Novac nije ispirka,nego jednostavno nesposobnost! Naravno da mi mozemo osvojiti tiulu i bez pojacanja,ali...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ja mislim da je bespredmetna priča o našim pojačanjima kad se zna da za iole kvalitetnije pojačanje nemamo para.Treba obezbjediti novac za postojeći igrački kadar a ne razbacivati se sa pojačanjima koja će odigrati par utakmica.Opet ponavljam Bosna nije jaka zato što ima pojedince nego zato što ima TIM.
...je to kockanje i lekcija koju nismo naucili iz 2007 godine sto je stvarno tuzno i zalosno, ako se djordjevic povrijedi, slobodno adio titulobosnas_ je napisao/la:Evo istice rok za registraciju novih igraca.Mislio sam da ce Bosna do prvog aprila dovesti bar jednog igraca,ali od toga nema nista! Samo cu reci nazalost! Bojim se da nam se to ne odbije o glavu,jer sta bi se desilo da protiv Igokee ne igra Ovcina ili recimo Djordjevic u slucaju nedaj Boze povreda??? Usli smo u ogroman rizik,i za to treba kriviti upravu,jer ovo nisu smjeli dozvoliti! Novac nije ispirka,nego jednostavno nesposobnost! Naravno da mi mozemo osvojiti tiulu i bez pojacanja,ali...
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.