Samsung koji god. LG je nikakav telefon, po meni..Gunner4 je napisao/la:Ljudi, LG Optimus L9 ili Samsung Galaxy Core? Optimus, bolji ekran,bolja kamera, jaca baterija... Galaxy jaci procesor i veca memorija...
Prilicno sam neodlucan... Kakva su vasa iskustva sa ovim telefonima?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
naprednija malo sutra
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3621
1. broadcom je valjda nesto bolji od exynosa, ali mali gpu je bolji od broadcom videocorea iv gpua
2. s2plus uopste nema nikakvu zastitu za display, zato treba paziti gdje stavljas telefon
3. s2 dodje out of the box sa 16 giga internom memom, a s2 plus sa 8gb, od toga ti je mozda 4.5 gb dostupno na telefonu pa skontaj
4. i onda ono sto je meni jako vazno a mozda i njemu a i ne mora, jeste USB OTG, tj usb on the go, jako korisna stvar
jedina dobra stvar kod s2 plus je sto dodje sa 4.1.2 out of the box i to je to, ali na tome i zavrsava, nema daljih updatea, s2 se takodjer moze updateovati na 4.1.2 a ni za njega nema dalje podrske
1. broadcom je valjda nesto bolji od exynosa, ali mali gpu je bolji od broadcom videocorea iv gpua
2. s2plus uopste nema nikakvu zastitu za display, zato treba paziti gdje stavljas telefon
3. s2 dodje out of the box sa 16 giga internom memom, a s2 plus sa 8gb, od toga ti je mozda 4.5 gb dostupno na telefonu pa skontaj
4. i onda ono sto je meni jako vazno a mozda i njemu a i ne mora, jeste USB OTG, tj usb on the go, jako korisna stvar
jedina dobra stvar kod s2 plus je sto dodje sa 4.1.2 out of the box i to je to, ali na tome i zavrsava, nema daljih updatea, s2 se takodjer moze updateovati na 4.1.2 a ni za njega nema dalje podrske
Samsung, evo s3 je dobar samo ako instaliras custom rom, dok sa nexus serijom nemas tih problema.
Ja sam S3 prodao radi stekanja! Od nadalje ukoliko uzimam androdi to ce biti CISTI ANDROID!
Ja sam S3 prodao radi stekanja! Od nadalje ukoliko uzimam androdi to ce biti CISTI ANDROID!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
koji ce mi onda 'rac to plus pored imena :S prije dvije godine sam htio da uzmem s2 i izleti mi ta s2+ verzija, ali radi nekih komplikacija ne uzeh. Dobro sam prošao izgledaQUARESMA 18<<< je napisao/la:naprednija malo sutra

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i ja bih se odlucio za nexus ali mi memorija, baterija predstvaljaju problem, softverske tipke ne volim ali mogu preci preko toganeo je napisao/la:Samsung, evo s3 je dobar samo ako instaliras custom rom, dok sa nexus serijom nemas tih problema.
izgleda da ce nexus brand nestati 2015 godine, a da ce se valjda krenuti sa google play edition telefonima, kao sad s4, htc1 ge
pa to ti je marketinski trik, eto sjecam se kad su najavljivali s3 mini, svi su se radovali 4 inchnom telefonu jos specs kao kod velikog s3, kad sipak na kraju ispade, sasvim drugi telefon, a jedino sto je slicno je taj s3 mini nazivSveti je napisao/la:koji ce mi onda 'rac to plus pored imena :S prije dvije godine sam htio da uzmem s2 i izleti mi ta s2+ verzija, ali radi nekih komplikacija ne uzeh. Dobro sam prošao izgleda![]()
sony radi dobar posao sa z1 compact, znaci umanjena verzija z1 a hardware potpuno isti
cak i spekulise se da ce nokia izbaciti lumiu 1520v, tj oko lumiu 1520 sa 4.5z/4.3 incha display, a ostalo sve isto, isti hardware, kamera i sl. to mi se svidja
Ja bih je odmah uzeo. Nisam ljubitelj velikih displaya, zato i volim iPhone
naprijed rejal
- firefirefirely
- Kontakt:
Corejasko_juve je napisao/la:Samsung koji god. LG je nikakav telefon, po meni..Gunner4 je napisao/la:Ljudi, LG Optimus L9 ili Samsung Galaxy Core? Optimus, bolji ekran,bolja kamera, jaca baterija... Galaxy jaci procesor i veca memorija...
Prilicno sam neodlucan... Kakva su vasa iskustva sa ovim telefonima?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Koliko košta baterija za Galaxy S3?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Consigliere
- Kontakt:
U cemu je problem sa LG pa ga raja ne voli? Ili se meni samo cini 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Na nekim forumima gdje sam pratio ljudi odusevljeni sa 9kom. Kazu da je LGu generalno losa podrska ali ekran od 4,7 inca u srednjoj kategoriji ih odusevljava. Pricaju neki ljudi isto sto ga imaju da su jako zadovljni sa njim pa sam i bio usao u sumnju da ga kupim... Mada ovdje kada vidim predomislim se odmah...Consigliere je napisao/la:U cemu je problem sa LG pa ga raja ne voli? Ili se meni samo cini

Ljetos sam htio kupiti s2 i nema nigdje ako nista bar malo noviji. Samo s2+ a i njega ovdje ljudi napljuvase...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
s2plus nije los telefon, ali ako vec mozes uzeti standardni s2 onda njega uzmi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

sta jedna igra moze uraditi od mirnog momka

da bas, sto covjek moze napravit i izludit ljude, jben pticurina
..

RIP CITY!
-
- Kontakt:
S3 ili Lumia 925?? Znam kakav je prvi, koristim ga al me interesuje je li ko od vas koristio ovu Lumiu? Kakva je?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- schweinsteiger
- Kontakt:
Brza i bolja i kamera je dooooosta bolja nego na S3.jasko_juve je napisao/la:S3 ili Lumia 925?? Znam kakav je prvi, koristim ga al me interesuje je li ko od vas koristio ovu Lumiu? Kakva je?
#miasanmia
lumia naravnojasko_juve je napisao/la:S3 ili Lumia 925?? Znam kakav je prvi, koristim ga al me interesuje je li ko od vas koristio ovu Lumiu? Kakva je?

naprijed rejal
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pu hebemu, da mi nije do kamere stalo, uzeo bih ovu prelijepu lumijicu :/

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa to je lumia 925
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kako mislis da ti nije do kamere stalo?
Iako je 8 mpx,znas koliko je dobra kamera.Ako hoces postavicu par slika koje su slikane tom Lumiom
Iako je 8 mpx,znas koliko je dobra kamera.Ako hoces postavicu par slika koje su slikane tom Lumiom

#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.