FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jao kako bi ovaj rezultat bio dobar. Bod protiv Slavije bi nas sigurno ostavio u elitnom drustvu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Slavija promašila penal.sad ce kontra i 1-2
Tino kralj,pravi talenat !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bravo Tino, to je naša budućnost, samo naša djeca, j.. ostaleharry_90 je napisao/la:Tino kralj,pravi talenat !!!
- DULE PACOV
- Kontakt:
Standardno penal za Slaviju,imal iko podatak koliko su imali penala u zadnjih par sezona 

vjerovatno 15 po sezonu, pa skoro svaku utakmicu kod kućeDULE PACOV je napisao/la:Standardno penal za Slaviju,imal iko podatak koliko su imali penala u zadnjih par sezona
FK Bijela tackaronaldo9 je napisao/la:vjerovatno 15 po sezonu, pa skoro svaku utakmicu kod kućeDULE PACOV je napisao/la:Standardno penal za Slaviju,imal iko podatak koliko su imali penala u zadnjih par sezona

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
regoje iz slobodnog, jbg
ma koda gledam, svaki i najmanji kontakt svira se faul pogotovo ako je u zoni suta, takih jedno 20 na utakmici pa mora uci jedna ha ja...jbg nisu penal isoristili morate svatiti 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Podjela bodova na tušnju i zadovoljni sviarmin90 je napisao/la:Da bogdom netrebazlatandr je napisao/la:Vala mogli ste dat ta tri boda vama to nista ne znaci a Zeljo osvaja titulu sa tim.

PS Sloboda ima odličan raspored do kraja, tako da se ne sekirate oko opstanka

PS2 Pobjedite vi Borac u 26 a mi ćemo Laktaše u 29 i mirna Bosna a i Hercegovina

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Samo se nadam fer suđenju.Ostalo nek bude kako bude.pa makar bio i poraz,al nek bude zaslužen,bez mutnih radnji sudije i ja ću prvi pružiti ruku i čestitati Fukarama na zasluženoj pobjedi.Mi čemo ako ne u ovoj onda u nekoj drugoj utakmici osigurati bodove za titulu.Mislim da imamo taj kvalitet i da nam bar ove sezone niko nemože parirati.
a sada malo i offtopica.Fakat mi nije jasno zašto modovi trpe ovog CENU.Lik ne radi ništa drugo sem provociranja.Ono uvijek ima malo bockanja,zezanja i to je jedna od draži da kažem navijačkog života.al ovo što on radi je fakat prevršilo svaku mjeru.
a sada malo i offtopica.Fakat mi nije jasno zašto modovi trpe ovog CENU.Lik ne radi ništa drugo sem provociranja.Ono uvijek ima malo bockanja,zezanja i to je jedna od draži da kažem navijačkog života.al ovo što on radi je fakat prevršilo svaku mjeru.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg ovo bi bilo idealnootpravnik_vozova je napisao/la:Podjela bodova na tušnju i zadovoljni sviarmin90 je napisao/la:Da bogdom netrebazlatandr je napisao/la:Vala mogli ste dat ta tri boda vama to nista ne znaci a Zeljo osvaja titulu sa tim.
![]()
PS Sloboda ima odličan raspored do kraja, tako da se ne sekirate oko opstanka![]()
PS2 Pobjedite vi Borac u 26 a mi ćemo Laktaše u 29 i mirna Bosna a i Hercegovina

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ja se slažem, treba ga banovati da se malo smiri...TMovac je napisao/la:Samo se nadam fer suđenju.Ostalo nek bude kako bude.pa makar bio i poraz,al nek bude zaslužen,bez mutnih radnji sudije i ja ću prvi pružiti ruku i čestitati Fukarama na zasluženoj pobjedi.Mi čemo ako ne u ovoj onda u nekoj drugoj utakmici osigurati bodove za titulu.Mislim da imamo taj kvalitet i da nam bar ove sezone niko nemože parirati.
Što se tiče Slavije, svaka čas' Tini i Smajloviću. Dokazali su se stvarno. Jbg nema bodova ali dobro...Ja sam mislio da će biti i gore ocam'. Sada idemo da pobjedimo Želju. Nadam se fer i korektnoj utakmici sa dosta navijanja i dobre atmosfere.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Probisvjet
- Kontakt:
Lukavica - Sloboda 2:1
Regoje srušio Slobodu, Fukare vraćene s ulaza na stadion
U Lukavici su se danas susrele dvije ekipe koje se bore za goli premijerligaški život. Slavija je na kraju slavila minimalnu pobjedu od 2:1. Slobodi u preostalih sedam utakmica Premijer lige BiH ostaje mnogo teži zadatak nego li je to za ekipu Milomira Odovića, da spasi "živu glavu"! Od starta su Odovićevi puleni krenuli ofanzivno, ali bez izrazitih prilika za postizanje gola. Tuzlaci su se orjentisali na čuvanje vlastitog gola i tek u 18. minutu prešli prvi put centar.
Na vodeći gol domaćih čekalo se do 27. minuta. Igor Radovanović je munjevitu akciju i odličan pas kapitena Bojana Regoje pretvorio u gol, savladavši golmana Divkovića koji mijenjao kapitena Denisa Mujkića.
Ipak, gosti su odgovorili do kraja poluvremena. U 41. minuti na asistenciju Malkića, grešku domaće odbrane iskorstio je napadač Damir Smajlović. Smajlović je pogodio tek iz drugog pokušaja, nakon što se nakon njegovog prvog udarca lopta odbila od stativu.
U drugom poluvremenu domaći su napadali, ali nisu uspjevali naći put do mreže gostiju iz Tuzle. I kada se očekivalo da će gosti odnijeti bod na Tušanj, Bojan Regoje je u 81. minuti iz slobodnjaka sa nekih 25 metara pogodio za konačnih 2:1.
Treba spomenuti i to da su gostujući navijači stigli iz Tuzle u Lukavicu, a ali nisu ušli na tribine. Naime, na ulazu u tribine, Fukare su se sukobile s policijom, koja im potom nije dozvolila ulazak na stadion.
Slavija – Sloboda 2:1
Stadion SC Slavija u Lukavica. Gledatelja 500. Sudija: Dragan Skakić (Bos. Gradiška) 7. Pomoćnci: Bilal Bogilović (Sarajevo) i Rodoljub Topić (Čelinac). Četvrti sudac: Edin Jakupović (Bihać). Delegat: Milan Vuksan (Banja Luka), Strijelci: 1:0 - I. Radovanović (27.), 1:1 -Smajlović (41.), 2:1 Regoje (81.). Žuti kartoni: Spalević (Slavija),
SLAVIJA: Dujković, Milinković (od 63. Odović -), Regoje, Papaz, Simić, Jovanović, Tadić, Todorović (od 80. Oglečevac -), Spalević, I. Radovanović, Stanković. Trener: Milomir Odović.
SLOBODA: Divković, Efendić, Crnogorac, Jogunčić, Zoletić, Malkić, Sadiković, Okanović (od 65. S. Mujić), Smajlović, Al. Bekić (od 46. Slomić), Mostarlić. Trener: Vlatko Glavaš.
Regoje srušio Slobodu, Fukare vraćene s ulaza na stadion
U Lukavici su se danas susrele dvije ekipe koje se bore za goli premijerligaški život. Slavija je na kraju slavila minimalnu pobjedu od 2:1. Slobodi u preostalih sedam utakmica Premijer lige BiH ostaje mnogo teži zadatak nego li je to za ekipu Milomira Odovića, da spasi "živu glavu"! Od starta su Odovićevi puleni krenuli ofanzivno, ali bez izrazitih prilika za postizanje gola. Tuzlaci su se orjentisali na čuvanje vlastitog gola i tek u 18. minutu prešli prvi put centar.
Na vodeći gol domaćih čekalo se do 27. minuta. Igor Radovanović je munjevitu akciju i odličan pas kapitena Bojana Regoje pretvorio u gol, savladavši golmana Divkovića koji mijenjao kapitena Denisa Mujkića.
Ipak, gosti su odgovorili do kraja poluvremena. U 41. minuti na asistenciju Malkića, grešku domaće odbrane iskorstio je napadač Damir Smajlović. Smajlović je pogodio tek iz drugog pokušaja, nakon što se nakon njegovog prvog udarca lopta odbila od stativu.
U drugom poluvremenu domaći su napadali, ali nisu uspjevali naći put do mreže gostiju iz Tuzle. I kada se očekivalo da će gosti odnijeti bod na Tušanj, Bojan Regoje je u 81. minuti iz slobodnjaka sa nekih 25 metara pogodio za konačnih 2:1.
Treba spomenuti i to da su gostujući navijači stigli iz Tuzle u Lukavicu, a ali nisu ušli na tribine. Naime, na ulazu u tribine, Fukare su se sukobile s policijom, koja im potom nije dozvolila ulazak na stadion.
Slavija – Sloboda 2:1
Stadion SC Slavija u Lukavica. Gledatelja 500. Sudija: Dragan Skakić (Bos. Gradiška) 7. Pomoćnci: Bilal Bogilović (Sarajevo) i Rodoljub Topić (Čelinac). Četvrti sudac: Edin Jakupović (Bihać). Delegat: Milan Vuksan (Banja Luka), Strijelci: 1:0 - I. Radovanović (27.), 1:1 -Smajlović (41.), 2:1 Regoje (81.). Žuti kartoni: Spalević (Slavija),
SLAVIJA: Dujković, Milinković (od 63. Odović -), Regoje, Papaz, Simić, Jovanović, Tadić, Todorović (od 80. Oglečevac -), Spalević, I. Radovanović, Stanković. Trener: Milomir Odović.
SLOBODA: Divković, Efendić, Crnogorac, Jogunčić, Zoletić, Malkić, Sadiković, Okanović (od 65. S. Mujić), Smajlović, Al. Bekić (od 46. Slomić), Mostarlić. Trener: Vlatko Glavaš.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
koliko nas smije doci u Tuzlu,hocemo li biti primljeni kako i dolikuje

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- Probisvjet
- Kontakt:
Kamo srece da vas mozemo primiti ko insane! Sta ces valjda iduce sezone bude gotova ta tribina! Sto se tice mene bujrum popola stolica!buja je napisao/la:koliko nas smije doci u Tuzlu,hocemo li biti primljeni kako i dolikuje![]()

Jest,ovaj plaviDevil je napisao/la:
Jel ovaj cupo Joguncic?

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nesto mi sega ovi nasi iz slobodeDevil je napisao/la:
Jel ovaj cupo Joguncic?

Eh sad tekma sa Zeljom,sve je moguce,ni poraz nas ne smije iznenadit,al mislim da cemo ovo uzeti,jer nam trebaju bodovi za opstanak,vrijeme je da neko oduzme bodove Zelji
samo se nadam da nam se nece nabiti na temu ako izgube ko pitari,nisu se skidali sa teme jedni 2 sedmice,i nadam se da nece biti provokacija sa njihove strane .

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.