GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Offside
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Offside » 27 avg 2011, 00:36

Kad ovako bacim pogled na grupe, najidealnija bi bila ona sa Barcom, Milanom i Bate Borisovim. Dva mega giganta i jedan klub ravnopravan sa kojim bi se u direktnim mečevima borili za 3. mjesto. Izvučena grupa je atraktivna, mada ne ostavlja previše nade za prezimljavanje u Europi. Protiv Ajaxa u obje utakmice hrabro na pobjedu, protiv Lyona u Zagrebu također. Pa šta bude, bude... Protiv Reala pokupit što više dresova, autograma i ostalih rekvizita. Btw. Kažnjeni Mourinho u svečanoj loži na Maksimiru zajedno sa Zdravkom u radijusu od pet metara. Ko to može parama platit?!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 avg 2011, 13:23

Vrbanović nije htio baratati nikakvim brojkama, ali je ipak iznio neke podatke: "Prosječna cijena ulaznice za Realove domaće utakmice bit će 100-ak eura, a za Ajax na Amsterdam Areni oko 80 eura. Mi ne možemo opet staviti ulaznice po kunu jer ni Uefa ne bi dozvolila da je na jednom stadionu cijena jedan, a na drugom 150 eura."
Rijeci Vrbanovica o cijenama karata, mislim da UEFA određuje cijenu ne Dinamo ali opet 100 eura je puno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 avg 2011, 13:39

Momci ,po Beogradu se prica da bi vas novi golman trebao biti Vladimir Stojkovic :? Ne znam dal je to u slucaju odlaska aktuelnog golmana(koji je po meni 45 puta bolji od Stojkovica) ili sta vec? Jel zna neko nesto o tome?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 avg 2011, 14:13

Tribalian je napisao/la:Momci ,po Beogradu se prica da bi vas novi golman trebao biti Vladimir Stojkovic :? Ne znam dal je to u slucaju odlaska aktuelnog golmana(koji je po meni 45 puta bolji od Stojkovica) ili sta vec? Jel zna neko nesto o tome?
Nema sanse.

Osim sta imamo Kelavu imamo i Loncarica. Vec sam pisao o Loncaricu o kojem mislim da je jos bolji nego Kelava samo je imao nesrecu i cesto se ozljeđivao, ali nadam se da je to iza njega.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 avg 2011, 23:01

Danas jedna loša predstava protiv Lučkog. Pobjeda od 1:0 pogotkom Šituma. Dinamo je izgledao jako bezvoljno, nije imao nikakve želje, zadovoljio se s ovim jednim golom i mirno privodio utakmicu kraju. Loša vijest je što se ozlijedio Cufre ali ne vjerujem da je to neka ozbiljnija ozljeda. Pokrivač je igrao, bit će pojačanje. Na utakmici je bilo oko 2500 gledatelja, što je zadovoljavajući broj.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 28 avg 2011, 11:35

iz kluba su rekli da ce za Real bit skuplje ulaznice, ja ne vidim logiku, Dinamo igra LP, al oke, njohova volja

prosle sezone na utakmici Partizana s Arsenalom je cijena za jug bila 500 dinara, to je oko 35 kuna...cijene 
na zapadu su bile i po 5000 dinara, sto je oko 350 kuna...mislim da kod nas nece bit nista puno skuplje,
dolazi nam jaci klub, al zivotni standardi nam nisu veci od Srbijanski toliko da nam nabiju cijene kao  za  
Hajduk-Barca recimo, i njima je trebalo mjesec dana da sve rasprodaju i to uz onu caku s predplatom na HNL...
ocekujem normalne cijene, inace mi se odavde iz BiH ne isplati ni doc, mogu ja doc al nocit vani i ostat 
gladan, a to mi nikako ne treba...a isto tako razmislja i vecina navijaca...sad ce oni punih dzepova moc otic 
gledat ono zbog cega pravi navijac zivi i ceka, da njegov klub igra LP...kad se ima vremena i para znao sam 
se pokupit i otic pogledat i te 'obicne' utakmice HNL-a u Zagrebu, valjda me ovo nece masit :D

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 29 avg 2011, 01:17

Tribalian je napisao/la:Momci ,po Beogradu se prica da bi vas novi golman trebao biti Vladimir Stojkovic
Stojke je stvarno dobar momak,ali nije kvalitetan golman. Dinamo ima kvalitetnog golmana. Ne mogu da mu se setim imena,al je stvarno dobar. Dok Stojke zna da blista u jakim utakmicama ali zna da se potpuno izgubi i da primi nekakve,jebote kakve je on golove primao,pa da te dusa zaboli. SAd u kvalifikacijama su protivnici samo po poluvremenu po jedanput opalili po gol PArtizana i Stojke ih je maestralno primao. Moras da budes Junak pa da primis kako bi engleai reki " header" sa 25 metara :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 avg 2011, 09:52

Tede,
na tribinama je bilo sveukupno 1100, 1200 geladatelja. Oko 300 na sjeveru, 400-500 na istoku, i ostatak na zapadu, rodbina, skauti i slično. Jug je prazan. Ne pokušavam ispasti smiješan, već je to činjenica. I da je bilo 5000 to nikako ne može biti zadovoljavajući broj za grad koji ima 800 tis.stanovnika + sa svojim okolnim mjestima i do milijun. A osim toga, dinamo igra lijep nogomet, pa koji im je k.., što ne dolaze?!
Tako će biti i u nastavku prvenstva, to sam već odavno rekao, prave navijače mamić ne može kupiti. A osim toga, na europske utakmice, većina ih nije iz zagreba, što sam već i spominjao.
Osim toga, na ovim dosadašnjim utakmicama mamić je napravio jednu odličnu stvar, stvarno čovjek ima nosa i za reklamu i za marketing. On je otvorio samo jednu blagajnu, i to da radi svega 3-4 sata dnevno, tako da može stvoriti kilometarske kolone i slati poruku u javnost i kroz medije, da je dinamo opet IN. Dinamo bi bio pun i da su radile sve blagajne, ali je ovako efekat puno veći i bolji.

što se tiče karata za ligu prvaka, ja čisto sumnjam da će najskuplja biti više od 250kn (zapad) =max.35 eura. Sjever će biti oko 50-60kn (moža i 40, kako je bio na dosadašnjim velikim utakmicama), istok od 100-120 (oko 15-18eura), a zadad 200, 250kn..sve će to varirati, ali basnoslovno skupih karata mislim da nece biti. jer ako i budu, kao što gospon seljaković veli, dolazit će samo oni koji to mogu priustiti, tako da i stadion mozda ne bi bio ispunjen do kraja.

A što se tiče dinamove skupine, ma odlična je. Ovdje su Galion i Tritolone napisali odličnu stvar i pogodili u srž vezano za Dinamove nastupe. Tko imalo poznaje dinamove europske utakmice kroz povijest zadnjih 15 godina zna o čemu govorim. Dinamo može dobiti sva tri protivnika i onda u prvenstvu izgubiti od zadra. takav je Dinamo, to mu je zapisano u zvijezdama. protiv najboljih je uvijek najbolje davao. pa ako se pogledaju njegovi dosadašnji nastupi u Ligi prvaka, taj dinamo je uzeo bod u machesteru i marseillu, pobjeđivao porto.
I nema razlike kod Dinama kući i u gostima. Prije će Dinamo pobjeđivati u gostima (npr. Ajax dva puta, Gyor, odlične partije protiv Werdera, Rennesa, Bruggea, Parma, Auxerrea itd itd) nego doma. Nije Dinamo Hajduk da zna igrati samo kući (uh što pljujem po svojima :mrgreen: )

predviđam da će osvojiti 5-6 bodova i za nadati se da mogu izboriti 3.mjesto. :) A ako bi i uspjeli osvojiti toliko bodova, Hrvatska bi od sezone 2013-2014 imala po dva predstavnika u Ligi prvaka tako da hajduk ni ne mora više biti prvak :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 29 avg 2011, 14:56

Znaju li se cijene ulaznica za Real?
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2011, 15:17

Ja verujem da ce cene karata biti slicne kao za Partizan,jeste da su Dinamu atraktivni protivnici,ali sve je to isto u grupnoj fazi.
Vidim licitiralo se sa kartama do 100 eura,nema sanse da toliko budu.

Kod Partizana je veoma mali broj karata bio u slobodnoj prodaji pa cene pojedinacnih i ne znam,ali znam za pakete ulaznica koji su vrlo brzo planule.Radi se dakle o paketima ulaznica koje ukljucuju sve tri domace utakmice.A cene su bile pristupacne za svakoga 2500 jug/sever,6500 istok,te 8000 zapad,dakle otprilike 25,65 i 80 eura paket ulaznica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 avg 2011, 22:33

Palić i Sylvestr odlaze na posudbu u Cibaliu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 23:49

NAKON točno 13 mjeseci (od kolovoza 2010. i utakmice s Varaždinom), Bad Blue Boys prekidaju bojkot Dinamovih utakmica. Međutim, ponovo će krenuti samo na utakmice hrvatskog prvenstva i kupa.

Povratak na hrvatske stadione Boysi su, kako saznajemo, usuglasili na sastanku frakcija ove navijačke skupine, a nakon jednogodišnje pauze prvi ćemo ih put vidjeti i čuti kod najvećih rivala, 10. rujna na Poljudu, dok će se na Maksimir vratiti 17.9. na utakmici s Varaždinom. Ta je utakmica tek tri dana nakon gromoglasno najavljivanog dvoboja 1. kola Lige prvaka protiv Reala, također na Maksimiru, kojeg će BBB preskočiti.

BBB neće ići na atraktivna europska gostovanja, niti će pohoditi Maksimir na domaćim europskim utakmicama, ali će Ligu prvaka gledati zajedno, na platnima i ekranima na organiziranim veselicama u gradu.

Podsjećamo, bojkot BBB-a i velikog dijela Dinamovih navijača počeo je prije godinu dana. Navijačke udruge, zajedno s građanskom inicijativom Zajedno za Dinamo, napustili su maksimirske tribine i krenuli u pravnu borbu za transparentni Dinamo, a protiv samovolje i kršenja propisa i zakona izvršnog predsjednika Zdravka Mamića i vodstva Dinama.

Navijači Dinama bojkot su prekinuli samo jednom, u listopadu prošle godine prije utakmice skupine Europa lige protiv Bruggea, kada su došli na trening i igračima tako pružili podršku.

Uprava kluba na čelu sa Zdravkom Mamićem, na razne je načine pokušavala smanjiti štetu nastalu prestankom dolaska navijača na tribine: Još od prošle jeseni publici su nudili razne nagradne igre, poklone, a sve je kulminiralo kartama po jednu i 10 kuna, koliko su koštale ulaznice za ovoljetna pretkola Lige prvaka.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 avg 2011, 15:06

Cijene paketa ulaznica:

Tribina Sjever Dolje: 600 kn
Tribina Sjever Gore: 600 kn
Tribina Jug (domaći navijači): 600 kn
Tribina Istok: 800 kn
Tribina Zapad Gore: 1.000 kn
Tribina Zapad Dolje: 1.200 kn

Cijene paketa ulaznica u online prodaji:

Tribina Sjever Dolje: 660 kn
Tribina Istok: 880 kn
Tribina Zapad Gore: 1100 kn
Tribina Zapad Dolje: 1320 kn

"Papreno" Boga mi.Povrati on one ulaznice što je davao za kunu :lol: .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 30 avg 2011, 15:08

neutralan__ je napisao/la:Cijene paketa ulaznica:

Pa Zapad znači ni manje ni više nego 300 i kusur KM(150-60 eura)..puno je brate,pa i istok nije mnogo jeftiniji..katastrofa skupo :o :shock:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 avg 2011, 15:10

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Cijene paketa ulaznica:

Pa Zapad znači ni manje ni više nego 300 i kusur KM(150-60 eura)..puno je brate,pa i istok nije mnogo jeftiniji..katastrofa skupo :o :shock:
Pa dobro ovo ti je paket ulaznica.Znači za sve 3 utakmice (Real,Lyon,Ajax) ;) .

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 30 avg 2011, 15:22

Znam da je paket...ali ipak je puno za naš standard ovde...pa 100 eura bi bio blok za zapad,za najbolja mjesta,,,
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 avg 2011, 15:26

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Znam da je paket...ali ipak je puno za naš standard ovde...pa 100 eura bi bio blok za zapad,za najbolja mjesta,,,
Jeste puno.Ali ipak za prave navijače i nije.Ne dolazi Real,Lyon,Ajax svaki dan.Mada sam i ja mislio da će biti manje cijene,ne samo ja nego većina,ali to je 'Maminjo' uvijek iznenadi.Izgleda kod njega karte ili su prejeftine ili preskupe :lol: .

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 avg 2011, 15:28

Ma nisu skupe, to ti je 400kn po utakmici ili 100km, opet su među najjeftinijima u LP
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 avg 2011, 15:30

Ted Mosby je napisao/la:Ma nisu skupe, to ti je 400kn po utakmici ili 100km, opet su među najjeftinijima u LP
Pa naravno da su među najjeftinijim. Tja, pa neće biti cijene k'o u Londonu, jer, ruku na srce, Dinamo ne igra lijepo poput Arsenala. Iskren da budem, dobar potez (po klub) je što se mora uzeti paket ulaznica. S druge strane, to ne odgovara onim neutralnim koji bi došli da odgledaju Lyon, Ajax ili Real (nikako sve tri kluba). Al' haj'. Moglo se pretpostaviti da će se nešto desiti nakon onih cijena od 1 kn. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 avg 2011, 15:41

Monolog je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Ma nisu skupe, to ti je 400kn po utakmici ili 100km, opet su među najjeftinijima u LP
Pa naravno da su među najjeftinijim. Tja, pa neće biti cijene k'o u Londonu, jer, ruku na srce, Dinamo ne igra lijepo poput Arsenala. Iskren da budem, dobar potez (po klub) je što se mora uzeti paket ulaznica. S druge strane, to ne odgovara onim neutralnim koji bi došli da odgledaju Lyon, Ajax ili Real (nikako sve tri kluba). Al' haj'. Moglo se pretpostaviti da će se nešto desiti nakon onih cijena od 1 kn. :mrgreen:
Kome ba ne odgovara,šta ti pričaš :mrgreen: ?

Pametno su ovo odradili nema šta.Ipak valja povratiti one pare kada su ulaznice bile 1 kuna.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.