Ovdje mozete pratit desavanja oko farsopolija
I ako ste na Fb...(mene vise nema,hackovali me
eto...
daffy mozes i na Jb dat ovu stranicu ako raja nije znala pa da se prati...sve ima
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
a vi inace cvjetate od ljepote i lakoce u igri. ne budite smijesni. necete igrat LP i kraj. popusit cete od Intera a i od nas.daffy je napisao/la:Cagliari - Palermo 4/18/10
Palermo - Milan 4/24/10
Siena - Palermo 5/2/10
Palermo - Sampdoria 5/9/10
Atalanta - Palermo 5/16/10
raspored Palerma.. prve dvije tekme gube 100%, tada ce doci panika jer cemo ih mi prestici ili sustici.. i onda bi se mogli okliznuti na Sieni, jer Siena se svim silama cupa iz zone za ispadanje.. a to pokazuju i rezultati u posljednje vrijeme gdje su ostavili Livorno, a stigli Atalantu, Lazio i Bolognu.. posle toga im dolazi direktni konkurent za to mjseto u LP, Doria, kojoj nece uzeti 3 boda.. mislim da je vrlo moguce da krene losa serija.. pocevsi od Cagliarija koje je nemoguce pobjediti na Sardiniji..
Inter Milan - Juventus 4/16/10
Juventus - Bari 4/25/10
Catania - Juventus 5/2/10
Juventus - Parma 5/9/10
Milan - Juventus 5/16/10
evo nas raspored.. inter vec zaboravlja na Serie A i samo se koncentrisu za ligu prvaka.. tako da ce odmarati najbolje igrace 100%.. a i to je Derby d'Italia u kojem cemo uzeti sva tri boda.. eto, jedan bod cemo uzeti.. Bari, Catania, Parma je 9 bodova i onda odlucujuca tekma protiv Milana.. koji je u uzasnoj formi.. mi moramo zavrsiti ispred Palerma po bodovima, jer ako budemo imali isto bodova oni prolaze.. i ja sam bio pesimista sto se tice Lige Prvaka, ali kada sam vidio raspored Palerma.. nista ne treba brinuti
U Engleskoj to nisu treneri nego menadzeri, i zaduzeni su i za transfere... po meni je to dobro, jer on valjda sam zna kojeg igraca zeli u svojoj koncepciji igre... sportski direktor je tu visak...daffy je napisao/la:pa ne cvjetamo, ali ne cvjetate ni vi.. mi barem priznamo..
ako ce doci Torres sa njim, neka i Beniteza.. ali se razlikuje malo vise Italija-Engleska.. u Engleskoj imaju totalnu slobodu da dovode sta hoce, dok ovdje mogu sastaviti listic zelja na papir i predati Bettegi.. druge nema.. sto Bettega odluci tako ce biti.. i to je ispravno.. jer trener nije 'skolovan' da dovodi igrace, vec da trenira igrace.. a sportski direktori upravo za to sluze..
sarajlija89 je napisao/la:samo da kazem da ne podrzavam ideju dovodjenja ni beniteza ni mancinija....benitez mislim nista ne bi promjenio,za sve ovo vrijeme u liverpoolu doveo je samo torresa a ostalo su sve polovnjaci![]()
...nista nije napravio u prvenstvu...defanzivna taktika i sve to...nije za nas mislim
mancini..iz poznatih razloga...ni blizu stadiona mu dat a ne na klupu
goal.com brate..alan_kardec je napisao/la:Zar Blanc nije sve dogovorio sa Sevillom?![]()
http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... h-laurent-
A Torresa možete sanjati.Dovoljno novca da njega kupe imaju samo shity i onaj debil iz reala, perez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.