Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2010, 13:55

http://www.ju29ro.com/

Ovdje mozete pratit desavanja oko farsopolija ;) ..odlicna stranica...nekad davno sam je naso slucajno...ima gore opcija za prevod na vise jezika,pa i engleski...

I ako ste na Fb...(mene vise nema,hackovali me :D a neda mi se novi pravit )dodajte lika pod imenom Nicola De bonis tako nesto...radi na nekom radiu,povezan je sa juventusom..al jbg na talijanskom sve pise :D al zato slike neke postavlja koje ce te rijetko naci....i dosta pise o juventusu ;)

eto...

daffy mozes i na Jb dat ovu stranicu ako raja nije znala pa da se prati...sve ima
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 apr 2010, 14:26

kopirao :mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 apr 2010, 11:25

Bettega u Englesku na razgovore sa Manciniem,prema Tuttosportu,ja sto nas jebu sa raznim trenerima,u opciji su desetorica,a na kraju ce biti neki 11-ti ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 16:52

Chiellini..

Iaquinta konj.. zasto je dirao loptu? zasto.. pa ono je bio gol Chiellinija drugi, ali ne.. hoce mali Iaquinta da se u listu upise i offside lagano.. kako to mrzim..

odlicna partija Marchisija.. Camoranesi konacno na svojoj pravoj poziciji i vidjelo se da je najbolji bio na terenu.. uz Chiellinija naravno..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 apr 2010, 16:53

Dobra pobjeda,igra nako,nista specijalno
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 apr 2010, 18:55

e moj juve ;) ...5 kola je do kraja...imamo gostovanja interu i milanu i 3 boda zaostatka za palermom

REALNO...sanse za Lp ako gledamo sve su minimalne....sa ta dva teska gostovanja i cinjenicom da palermo mora najmanje 2 put kiksat da ih prestignemo u narednih 5 kola.....sanse nikakve po meni,cudo neko nam treba....najmanje 13 bodova da osvojimo ili bas da palermo upadne u neku krizu...tesko,vrlo tesko :| :|

Danasnja igra..hmm...sreca pa smo zabili onaj gol....do tad nista nismo pokazali,ocigledno imperativ i veliki pritisak da dobijemo uradili su svoje...ipak taj gol nam je dobro dosao i uspjeli smo iskontrolisat rezultat do kraja...

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 19:04

Cagliari - Palermo 4/18/10
Palermo - Milan 4/24/10
Siena - Palermo 5/2/10
Palermo - Sampdoria 5/9/10
Atalanta - Palermo 5/16/10

raspored Palerma.. prve dvije tekme gube 100%, tada ce doci panika jer cemo ih mi prestici ili sustici.. i onda bi se mogli okliznuti na Sieni, jer Siena se svim silama cupa iz zone za ispadanje.. a to pokazuju i rezultati u posljednje vrijeme gdje su ostavili Livorno, a stigli Atalantu, Lazio i Bolognu.. posle toga im dolazi direktni konkurent za to mjseto u LP, Doria, kojoj nece uzeti 3 boda.. mislim da je vrlo moguce da krene losa serija.. pocevsi od Cagliarija koje je nemoguce pobjediti na Sardiniji..

Inter Milan - Juventus 4/16/10
Juventus - Bari 4/25/10
Catania - Juventus 5/2/10
Juventus - Parma 5/9/10
Milan - Juventus 5/16/10

evo nas raspored.. inter vec zaboravlja na Serie A i samo se koncentrisu za ligu prvaka.. tako da ce odmarati najbolje igrace 100%.. a i to je Derby d'Italia u kojem cemo uzeti sva tri boda.. eto, jedan bod cemo uzeti.. Bari, Catania, Parma je 9 bodova i onda odlucujuca tekma protiv Milana.. koji je u uzasnoj formi.. mi moramo zavrsiti ispred Palerma po bodovima, jer ako budemo imali isto bodova oni prolaze.. i ja sam bio pesimista sto se tice Lige Prvaka, ali kada sam vidio raspored Palerma.. nista ne treba brinuti :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 apr 2010, 19:08

ajd icemo utakmicu po utakmicu jbg....sta drugo....inter kad bi uzeli onda sam siguran da bi bili 4

Al brate mi sa igrom koju pruzamo ne mozemo sigurno racunat na bodove ni protiv jedne ekipe....to je meni veci strah i briga...imali smo mi dosta prilika sustici palermo vec i svaki put smo gubili....

Al nadat se najboljem..sta cu..ja ne mogu ni pomislit da cemo ostat bez lp

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 apr 2010, 19:10

bice veoma tesko izborit 4-tu poziciju,cak mislim da to i ne zavisi od nasih igara,al opet optimista sam po pitanju ekipe za sledecu sezonu ,bez obzira sto necemo biti tako "primamljivi" nekim igracima sa Europa Ligom,sve vise se govori o vecim ulaganjima,ono,bez zajebancije i sa pravim trenerom,jbga valja bit strpljiv,kako god,dobijamo novog sportskog direktora 100%,Seccu je noga,a izgleda da je Bariev sportski direktor na putu ka nama,tako da na tom polju makar promjene

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 19:16

Bettega je sportski direktor, Secco je tu samo psihicki.. :mrgreen:

istina, imali smo poraze u zadnje 2-3 tekme.. ali prije toga su bile pobjede.. a u zadnje vrijeme nismo imali Chiellinija i Buffona.. a sada imamo.. tu je i Giovinco sada..

citam na Juvebalkan, posto se jako interesujemo za Beniteza, Torresa i Maskerana.. i da imamo dozvolu da ih dovedemo.. super bi to bilo, jer tada ne bi morali otkupljivati Candrevu, a mogli bi prodati i Sissoka jer je u toj situaciji visak pored Mela i Marchisija.. a nogu bi trebali dobiti i Poulsen i Tiago.. uf. bit ce Juve masina sljedece godine..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 apr 2010, 19:18

samo da kazem da ne podrzavam ideju dovodjenja ni beniteza ni mancinija....benitez mislim nista ne bi promjenio,za sve ovo vrijeme u liverpoolu doveo je samo torresa a ostalo su sve polovnjaci :roll: :roll: ...nista nije napravio u prvenstvu...defanzivna taktika i sve to...nije za nas mislim

mancini..iz poznatih razloga...ni blizu stadiona mu dat a ne na klupu :evil:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 apr 2010, 19:20

daffy je napisao/la:Cagliari - Palermo 4/18/10
Palermo - Milan 4/24/10
Siena - Palermo 5/2/10
Palermo - Sampdoria 5/9/10
Atalanta - Palermo 5/16/10

raspored Palerma.. prve dvije tekme gube 100%, tada ce doci panika jer cemo ih mi prestici ili sustici.. i onda bi se mogli okliznuti na Sieni, jer Siena se svim silama cupa iz zone za ispadanje.. a to pokazuju i rezultati u posljednje vrijeme gdje su ostavili Livorno, a stigli Atalantu, Lazio i Bolognu.. posle toga im dolazi direktni konkurent za to mjseto u LP, Doria, kojoj nece uzeti 3 boda.. mislim da je vrlo moguce da krene losa serija.. pocevsi od Cagliarija koje je nemoguce pobjediti na Sardiniji..

Inter Milan - Juventus 4/16/10
Juventus - Bari 4/25/10
Catania - Juventus 5/2/10
Juventus - Parma 5/9/10
Milan - Juventus 5/16/10

evo nas raspored.. inter vec zaboravlja na Serie A i samo se koncentrisu za ligu prvaka.. tako da ce odmarati najbolje igrace 100%.. a i to je Derby d'Italia u kojem cemo uzeti sva tri boda.. eto, jedan bod cemo uzeti.. Bari, Catania, Parma je 9 bodova i onda odlucujuca tekma protiv Milana.. koji je u uzasnoj formi.. mi moramo zavrsiti ispred Palerma po bodovima, jer ako budemo imali isto bodova oni prolaze.. i ja sam bio pesimista sto se tice Lige Prvaka, ali kada sam vidio raspored Palerma.. nista ne treba brinuti :mrgreen:
a vi inace cvjetate od ljepote i lakoce u igri. ne budite smijesni. necete igrat LP i kraj. popusit cete od Intera a i od nas.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 19:22

pa ne cvjetamo, ali ne cvjetate ni vi.. mi barem priznamo..

ako ce doci Torres sa njim, neka i Beniteza.. ali se razlikuje malo vise Italija-Engleska.. u Engleskoj imaju totalnu slobodu da dovode sta hoce, dok ovdje mogu sastaviti listic zelja na papir i predati Bettegi.. druge nema :lol: .. sto Bettega odluci tako ce biti.. i to je ispravno.. jer trener nije 'skolovan' da dovodi igrace, vec da trenira igrace.. a sportski direktori upravo za to sluze..

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 11 apr 2010, 19:31

daffy je napisao/la:pa ne cvjetamo, ali ne cvjetate ni vi.. mi barem priznamo..

ako ce doci Torres sa njim, neka i Beniteza.. ali se razlikuje malo vise Italija-Engleska.. u Engleskoj imaju totalnu slobodu da dovode sta hoce, dok ovdje mogu sastaviti listic zelja na papir i predati Bettegi.. druge nema :lol: .. sto Bettega odluci tako ce biti.. i to je ispravno.. jer trener nije 'skolovan' da dovodi igrace, vec da trenira igrace.. a sportski direktori upravo za to sluze..
U Engleskoj to nisu treneri nego menadzeri, i zaduzeni su i za transfere... po meni je to dobro, jer on valjda sam zna kojeg igraca zeli u svojoj koncepciji igre... sportski direktor je tu visak... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 19:36

da, menadzeri.. ali sportski direktori su daleko vjestiji.. to smo mi trebali dati ljetos sve u ruke Ferrare?? imaju puno sposobniji ljudi kao sto su Moggi, Bettega.. etc..

trenerova duznost je dati spisak kakvi igraci i na kojoj poziciji mu trebaju.. meni je puno bolje sa sportskim direktorom, jer u suprotnom trener ima potpunu slobodu, sto je jako lose.. Wenger-Arsenal-Francuzi.. Rafa-Liverpool-Spanci..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 apr 2010, 22:10

sarajlija89 je napisao/la:samo da kazem da ne podrzavam ideju dovodjenja ni beniteza ni mancinija....benitez mislim nista ne bi promjenio,za sve ovo vrijeme u liverpoolu doveo je samo torresa a ostalo su sve polovnjaci :roll: :roll: ...nista nije napravio u prvenstvu...defanzivna taktika i sve to...nije za nas mislim

mancini..iz poznatih razloga...ni blizu stadiona mu dat a ne na klupu :evil:

Djelimicno se slazem, a to je da nam Benitez ne bi nista promjenio, tako da njega ne hvala.
Kad bi vec birali izmedju njih dvojice, ja bih rado vidio Mancinija na klupi, kao sto sam vec i pisao kao drugi izbor. Dobar je, imao je vec dobrih rezultata, znaci dokazao se. Znaci ako zaboravimo na cinjenicu da je bio kod Intera, radi se o dobro treneru. Ali kao da sam negdje citao da je demantovao sastanak sa Bettegom.

Inace moj PRVI izbor ako bi ga mogli dovesti je Cesare Prandelli definitivno. :D

Kako god bude, i sledeca sezona ce biti teska za Juve. Mislim da ce opet biti tesko se boriti za Scudetto, dok je ova Uprava, unistise nas ljudi, a dok je Ellkana, ova Uprava je tu. Znaci nije samo problem trener. MI moramo krenuti s nule, da bi opet bili ona sila koja se bori za titule.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 23:34

Cezare je svim Juventinima prva opcija, ali se izjasnio da ostaje u Fiorentini.
Allegri je rekao da ostaje u Cagliariju

ostaju Benitez i Blanc.. sa Benitezom dolazi Torres, a Blancom dolazi Gurkuf.. mada bi najvise volio Mancinija koji je od malena Juventino..

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 apr 2010, 01:21

Zar Blanc nije sve dogovorio sa Sevillom? :?
http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... h-laurent-

A Torresa možete sanjati. :D Dovoljno novca da njega kupe imaju samo shity i onaj debil iz reala, perez.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 12 apr 2010, 08:57

alan_kardec je napisao/la:Zar Blanc nije sve dogovorio sa Sevillom? :?
http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... h-laurent-

A Torresa možete sanjati. :D Dovoljno novca da njega kupe imaju samo shity i onaj debil iz reala, perez.
goal.com brate..

Torres? pa nije mu cijena 100m.. mislim, i da jeste cijena 100m mi cemo opet imati za njega pare, samo sto necemo imati za ostala mjesta.. jer je spremno jako puno novca za ljeto, a 80m je vec tu.. prodaja ovih polovnjaka + mozda jos povecaju budjet.. :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 apr 2010, 12:42

Taman htjedoh napisat da sam siguran da ce DON FABIO biti trener..kad ovo :arrow: :arrow:

Capello najbliži klupi Juventusa

Selektor reprezentacije Engleske, Fabio Capello, najbliži je preuzimanju trenerske pozicije u Juventusu, piše Tuttosport.

Juventus se povezivao sa velikim brojem trenerskih imena, ali trojica su privukla najviše pažnje: Rafa Benitez, Cesare Prandelli i Capello.

Prema pisanju Tuttospota, Juventus je navodono odustao od Beniteza koji će najvjerovatnije zamjeniti Manuela Pellegrinija na klupi Real Madrida.

Prandelli je takođe nagovjestio da ostaje u Fiorentini.

Ostaje Capello koji je rekao da je odbio ponudu predsjednika Juventusa Jean-Claude Blanca prije mjesec dana.

Ipak, Tuttosport vjeruje da će Capello ponovo razmisliti o ovoj ponudi.

najaci trener svih vremena....nije lako prihvatit tu ulogu u ovom trenutku,al zamislte koji je izazov to....da se vrati i ujedno vrati juve na puteve stare slave.....bio bi zlatnim slovima upisan i mislim da ce to prevagnuti i da ce se vratiti ;) Izazov je to veliki

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.