NK Zvijezda Gradačac
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Tema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
RAJA IMAL STA NOVO O ZVJEZDI IMAL POJACANJA...!!!!
jucer sam bio sa covjekom koji je razgovarao sa Jocom Stokicem kaze da su ga zvali iz zvijezde ali nista konkretno nije dogovoreno
Do sutra bi se trebalo konacno znati za Dudica.Aktuelno sa Stokicem i Đelmicem.
nista od stokica kaze da mu malo daju ima bolju ponudu iz zrinjskog steta mislim da bi bio ekstra dobro pojacanje bas koje nama treba mislim da je krajnje vrijeme da nasa uprava odrijesi kesu i malo vise izvuce iz nje za neka bolja pojacanja kao sto je onzvjezdas je napisao/la:Do sutra bi se trebalo konacno znati za Dudica.Aktuelno sa Stokicem i Đelmicem.

-
- Kontakt:
Posto je dokazano da Dudic,Stokic,Đelmic... nemaju pojma a uz to su preskupi,Cvile ce da dovede najbolje igrace iz 1.Federalne lige i dva dobra spica iz Druge lige Sjever.Kako sam cuo na meti Zvijezde je i najbolji strijelac Prve fudbalske lige TK, koji bi se odlicno slagao u napadu sa Husicem jer su obojica brzi ko metak, a i mladi su.Kaze da ce se na njima graditi nova Zvijezda.Najvjerovatnije dolazi i jedan igrac sredine terena iz Njemacke kojeg je preporucio Bedak.
Imat cemo paklen napad.

Imat cemo paklen napad.
Bosanski zmaj je napisao/la:Posto je dokazano da Dudic,Stokic,Đelmic... nemaju pojma a uz to su preskupi,Cvile ce da dovede najbolje igrace iz 1.Federalne lige i dva dobra spica iz Druge lige Sjever.Kako sam cuo na meti Zvijezde je i najbolji strijelac Prve fudbalske lige TK, koji bi se odlicno slagao u napadu sa Husicem jer su obojica brzi ko metak, a i mladi su.Kaze da ce se na njima graditi nova Zvijezda.Najvjerovatnije dolazi i jedan igrac sredine terena iz Njemacke kojeg je preporucio Bedak.![]()
![]()
![]()
Imat cemo paklen napad.

Ne treba pisati bezveze stvari oko Cviletovog dovodjenja.Da je koji drugi trener moglo bi se i povjerovat,al se ovdje Jovic pita a on ima obavezu da Zvijezdu stabilizuje i da je odvede u gornji dio tabele.Dobro znamo da za taj cilj trebaju pojacanja a ne carlapurija iz seoskih klubova.
-
- Kontakt:
Ma to je samo sala,naravno.Al kad bolje razmislim kakve smo sve igrace prije dovodili Avdic,Paraš,Gazibegović,Đorić,Sest,Musa,Husic,Bedak,Genjac,Lazic,Colic,Sehric,Ostrakovic,Stankovic,Kovacevic,Krajisnik,Haznadar ne bih se zacudio da i u ovom prelaznom roku zaluta pokoji "biser".Tek sam sad uvidio koliko smo napravili pogresnih transfera.Umjesto ovih 17 nabrojanih umjetnika da smo samo doveli 5 ekstra igraca i onu ekipu iz prve sezone u PL bili bi sigurno u Evropi.Ali eto mi vise volimo dovesti 17 nekvalitetnih nego 5 kvalitetnih.Fatko je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:Posto je dokazano da Dudic,Stokic,Đelmic... nemaju pojma a uz to su preskupi,Cvile ce da dovede najbolje igrace iz 1.Federalne lige i dva dobra spica iz Druge lige Sjever.Kako sam cuo na meti Zvijezde je i najbolji strijelac Prve fudbalske lige TK, koji bi se odlicno slagao u napadu sa Husicem jer su obojica brzi ko metak, a i mladi su.Kaze da ce se na njima graditi nova Zvijezda.Najvjerovatnije dolazi i jedan igrac sredine terena iz Njemacke kojeg je preporucio Bedak.![]()
![]()
![]()
Imat cemo paklen napad.![]()
jel to neka zajebancija ako je tako ispadamo
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Treba otvoriti kladionicu da vidimo koji će novi hebač živaca doći u zvijezdu 

Dragon Town
Kad vec pomenu Lazica,gde on sada je li jos u Zvijezdi ili je nasao novu zrtvu? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Lazicu su bile dovoljne dvije utakmice da pokaze svoje fudbalsko neznanje tako da je nakon samo pola sezone u Zvijezdi dobio otkaz.Od tada mu se gubi svaki trag.Devil je napisao/la:Kad vec pomenu Lazica,gde on sada je li jos u Zvijezdi ili je nasao novu zrtvu?
- theboss_RD07
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH!!!!!!11

http://ww.transfermarkt.de/en/dragisa-l ... 52429.html
prema ovom, dragisa trenutno igra u "Mornaru" iz CG
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH!!!!!!11

http://ww.transfermarkt.de/en/dragisa-l ... 52429.html
prema ovom, dragisa trenutno igra u "Mornaru" iz CG
⭐
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Čuj to prvo pojačanje Veleža Zvijezdin sadašnji kiks golman Hadžiđulbić. Nije nama se pokazao kao pravo pojačanje, više smo dobili povratkom Smaje na gol nego dolaskom Hadžije. Još par dana i prestat će ove špekulacije oko dolazaka i počet će prave informacije 

Dragon Town
Eldin Adilovic ubio se za vaszmaj_Bosne je napisao/la:Treba otvoriti kladionicu da vidimo koji će novi hebač živaca doći u zvijezdu

Konacno da odeee

-
- Kontakt:
Hadžija se dokazao u Veležu milion puta i uvijek će mu vrata Veleža biti otvorena.U Veležu daje svoj maksimum a ima milion primjera igrača koji odu u neki drugi klub i totalno zaribaju.Koliko je samo penala skinuo....A nešto još bitnije, ljudina je i pol!zmaj_Bosne je napisao/la:Čuj to prvo pojačanje Veleža Zvijezdin sadašnji kiks golman Hadžiđulbić. Nije nama se pokazao kao pravo pojačanje, više smo dobili povratkom Smaje na gol nego dolaskom Hadžije. Još par dana i prestat će ove špekulacije oko dolazaka i počet će prave informacije
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Možda niste ni svjesni koje se mutne radnje rade oko dovođenja igrača,i kako se pojedinci lako opare u dogovoru sa nazovi menadžerima.To su vam one probe od 50 igrača koje se smanjuju,pa ko više da.Zbog toga je tu Zvijezda gdje jeste jer neigraju najbolji.
heheh otkud todeset je napisao/la:Možda niste ni svjesni koje se mutne radnje rade oko dovođenja igrača,i kako se pojedinci lako opare u dogovoru sa nazovi menadžerima.To su vam one probe od 50 igrača koje se smanjuju,pa ko više da.Zbog toga je tu Zvijezda gdje jeste jer neigraju najbolji.

ima li vijesti o pojacanjima
Pojacanja se zaledila.Cekaju pojacanja da se uvale u poznatije klubove pa zato drze cijenu,kada se ne uvale nigdje onda se moze cijena obarat.Jbg.nismo mi Sarajevo niti Zeljo da lahko,posto zasto dovedemo igraca.Nesto je sve ovo traljavo,valjda nas u Novoj godini obraduju s necim sto valja.Mozda se i zbog toga ne desava nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.