Ništa ja ni protiv koga ne govorim, niti koga vrijeđam,niti mi pada na pamet to, niti to želim apsolutno.Monolog je napisao/la:Jarane, ti možeš ovdje napisati ko je tebi najbolji i argumentovati tu tvrdnju. Ko se još vodi nekom anketom(ako ćemo realno pričati)? Nego, de ti meni reci, koga bismo trebali staviti na ovaj spisak(konvertite koji su igrali za 213 reprezentacija ne računam - Di Stefano i Puškaš)? Dakako, imaš pravo navesti još 2 imena, jer anketa na ovom forumu može sadržavati maksimalno 10 opcija. Nije da se ograđujem(svejedno mi je koga ćete vi izglasati za najboljeg), al' mislim da je ovo sasvim normalna lista(imate osobe koje su učestvovale u najvećim španskim uspjesima, te osobe koje su najviše puta zabijala za repku i najviše nastupa sakupile). Činjenica je da se simpatizeri Barcelone i Reala ne mogu dogovoriti ni oko čega.
Mlijeko je bijelo; sad vi:"Kakvo je mlijeko?"
- Simpatizeri Barcelone: Zeleno![]()
- Simpatizeri Reala: Plavo![]()
Vi jednostavno ne možete diskutovati, a da ne potegnete za teškim riječima(nazivajući jedni druge glupanima, metuzalemima(stekoh utisak da neki i ne znaju značenje ovog pojma)...). Najbolje je da iznajmite teren za paintball, pa da se tamo češljate.Jbt, na podforumu Serie A su navijači 3 velika tima, pa opet ne padaju ovakve riječi. Zar je to tako teško?
Samo smatram da je za najveceg igraca Španije premalo i 30 ponuđenih igraca u anketi, a kamoli 10.
To je moj stav i imam demokratsko pravo na njega...a što se tice same ove ankete, ja je bojkotujem do daljnjeg.