Kvalifikacije za EUROBASKET 2025

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Vaya
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025

Post Postao/la Vaya » 10 feb 2025, 19:32

baboedindzeko09 je napisao/la:
10 feb 2025, 19:20
Vaya je napisao/la:
10 feb 2025, 16:40
Ne ispada da je Hezonja Jordan, ali u prvom prozoru, Francuzi su pobjedili Hrvatsku i nas u Mejdanu, ali nije da su nas razvalili, a u ekipi su im bili i Lesort, Yabusele i ostali iz Eurolige...
Ljudi su se bukvalno zaje.bavali protiv nas i igrali koliko im treba.

Činjenica da su se noć prije utakmice opijali u jednoj tuzlanskoj diskoteci do ranih jutarnjih sati i kao takvi opet izašli na teren i dobili nas, pa opet poslije utakmice iznajmili tu istu diskoteku da sjede uz zahtjeve da im se žene dovedu dovoljno govori o tome.
E upravo si sve rekao...
Kontam da ce sa takvim stavom doci i u Zadar...doci da cugaju i ganjaju zenske, ustat ujutro mahmurni...gurnut ce ih u onu malu salu, gdje se guras sa navijacem iz publike da izvedes loptu...prosrat ce Hezonju i Smitha...i na talasu publike i Tompsona, izgubit ce 2 razlike...a onda ce odmahmurat i trijezni nas naguzit 30 razlike u Parizu...

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 10 feb 2025, 19:35

Hrvatima su jedina sansa,nada i jedini plus u odnosu i na ovakvu krnju Francusku Jazine.

Ja sam imao jednom davno priliku svjedociti atmosferi u Jazinama. Prvenstvo Hrvatske 4.utakmica, Zadar imao 2-1, tad za Zadar igrali Juby Johnson,Gecevski,na drugoj strani Wisniewski,Mulaomerovic,Wright. Zadar imao mec loptu i izgubio u takvoj atmosferi,sto je malo ko vjerovao.

Medjutim,iako je kosarka u Zadru danas na margini,oni su najbasket publika u Hrvatskoj i Jazine znaju napraviti atmosferu strasnu. Pogotovo sto se kosarka vraca nakon dugo u Jazine,repka,odlucujuca utakmica. Publika u Jazinama ti je na ruci na svakom sutu,disu za vrat,vise s tribina. Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se Francuzi snaci,malo je ko danas naviko ili imao priliku igrati u takvoj atmosferi.

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 12 feb 2025, 23:40

Vaya je napisao/la:
10 feb 2025, 19:32
Vaya je napisao/la:
10 feb 2025, 16:40
Ne ispada da je Hezonja Jordan, ali u prvom prozoru, Francuzi su pobjedili Hrvatsku i nas u Mejdanu, ali nije da su nas razvalili, a u ekipi su im bili i Lesort, Yabusele i ostali iz Eurolige...

Činjenica da su se noć prije utakmice opijali u jednoj tuzlanskoj diskoteci do ranih jutarnjih sati i kao takvi opet izašli na teren i dobili nas, pa opet poslije utakmice iznajmili tu istu diskoteku da sjede uz zahtjeve da im se žene dovedu dovoljno govori o tome.
E upravo si sve rekao...
Kontam da ce sa takvim stavom doci i u Zadar...doci da cugaju i ganjaju zenske, ustat ujutro mahmurni...gurnut ce ih u onu malu salu, gdje se guras sa navijacem iz publike da izvedes loptu...prosrat ce Hezonju i Smitha...i na talasu publike i Tompsona, izgubit ce 2 razlike...a onda ce odmahmurat i trijezni nas naguzit 30 razlike u Parizu...
Jah, 100%. Trener vrsi pripremu idemo kod Hrvata tamo cemo se ponapijati iztulumariti izgubicemo, ali pazite 2 razlike, vise ne dolazi u obzir, i onda lagano cemo Bosnu pobjediti, neki od igraca kaze jah sefe ali jeste li gledali BiH protiv Hrvata, kako ih je bilo krenulo 17-18 trojki ubacili, odbrana vrhunska, citava utakmica na vrhunskom nivou, sta ako ih i protiv nas krene, trener odgovara ma nece, ali da bi bili sigurni nemojte izgubiti kod Hrvata vise od 2 razlike. A i obicaj je igracima koji nisu top i traze svoju priliku, kad igrom slucaja dobiju priliku odu u kafanu, budu neozbiljni, boli ih tuki jer ko zna kada ce opet imati takvu priliku. Kakva su ovo razmisljanja, i uostalom sve je u nasim rukama mi sa dvije pobjede idemo dalje, hoce li uz nas proci hrvati ili francuzi zabole nas i ne trebamo o njima ni razmisljati.

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 13 feb 2025, 09:33

Sport90 je napisao/la:
12 feb 2025, 23:40
Vaya je napisao/la:
10 feb 2025, 19:32

E upravo si sve rekao...
Kakva su ovo razmisljanja, i uostalom sve je u nasim rukama mi sa dvije pobjede idemo dalje, hoce li uz nas proci hrvati ili francuzi zabole nas i ne trebamo o njima ni razmisljati.
:bih:
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 feb 2025, 09:50

Upućeni pozivi reprezentativcima za pripreme u Tuzli, 13.02.2025.

Selektor muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić saopštio je skraćeni spisak igrača za posljednje mečeve kvalifikacija za Eurobasket 2025, protiv Kipra i Francuske.

Pozivi su upućeni sljedećim košarkašima: Edin Atić (Breogan, Španija), Xavier Castaneda (Bourg, Francuska), Džanan Musa (Real Madrid, Španija), Aleksandar Lazić (Hangzhou, Kina), Amar Alibegović (Trapani, Italija), Ajdin Penava (Slask Wroclaw, Poljska), Kenan Kamenjaš (Budućnost, Crna Gora), Adin Vrabac (Bosna Visit Sarajevo), Ismet Sejfić (Sloboda Tuzla), Vojin Ilić (Igokea m:tel), Miralem Halilović (Dinamo Sassari, Italija), Haris Delalić (Bosna Visit Sarajevo), Fahrudin Manjgafić (Czarni Slusk, Poljska), Sani Čampara (Sloboda Tuzla) i Adnan Arslanagić (Orlovik Žepče).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 13 feb 2025, 09:54

Pa jel nas to opet Kosta odyebao :bow:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 feb 2025, 10:08

Surreal je napisao/la:
13 feb 2025, 09:54
Pa jel nas to opet Kosta odyebao :bow:
A cak je i temu dobio na forumu :urnebes:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 13 feb 2025, 10:09

ma nije Kosta takav,treba on nama ,preodmislio se momak
moj adise azize becire,ti si pomijesao babe i zabe

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 13 feb 2025, 10:11

Jbg ne kontaju ljudi sta je prosireni i skraceni spisak. Bio sam rezervisan jer sam cekao ovaj skraceni spisak i nazalost nema Koste. Jbg nema veze, probali smo, ocito ne ide. Pretpostavljam da nema neki drugi razlog ili izgovor nego da ne zeli igrati za BiH ali eto sacekati cemo i Beciragicevu izjavu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 feb 2025, 10:17

Pa vi opet vjerujte Adisu koji je davno dokazao da mu se ne treba vjerovati.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 13 feb 2025, 10:21

Neka jos jednom nek proba rijesiti papire za Srbiju,pa ako ne rijesi daj ga onda kod nas. Nema veze.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 feb 2025, 10:32

Ovaj puta ide u Pariz, pa ne moze doci :rol: :rol:

Moj Adise, glupane...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 13 feb 2025, 10:35

vuce povredu sigurno
bole ga njonje za becira i drzavu

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 13 feb 2025, 10:37

DamirT je napisao/la:
13 feb 2025, 10:32

Moj Adise, glupane...
Sto je glupan?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 13 feb 2025, 10:38

Sto li Sikirasa nema na ovom skracenom spisku?
Ja se ponadao da vidimo u utakmici protiv Kipra je li ima od njega nekog hljeba ili je ta belgijska liga stvarno saban II liga...

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 13 feb 2025, 10:43

Zar nije Kosta potvrdio turskom konvertitu dolazak? Gdje je onaj upućeni?
Valjda je Aziz i KS BiH shvatili da nas čovjek ne voli i da će igrati za Srbiju kao stranac. To što je selektoru u redu mijenjati i ime ne znači da je to u redu svima. Idite mu opet na noge, probajte još jednom, ništa nije gotovo.😂😂
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 13 feb 2025, 10:53

Ovaj gore lik ko da je ostao u sedamdesetim i osamdesetim i prespavao rat, Kapiju, Markale, Srebrenicu itd. pa još uvijek sanja bratstvo i jedinstvo i ne vjeruje da četnik može mrziti svoju državu. Takav bi, u najmanju ruku, puco po njemu da se sutra zarati, a lik nalazi opravdanje za njega/ Kondića. Srce drago, on misli da se prehladio :D

Koliko moraš biti umobolan poslije svega da imaš takav stav? Za rubriku vjerovali ili ne.
Zadnja izmjena: dzemil, dana/u 13 feb 2025, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 feb 2025, 10:56

Madal je napisao/la:
13 feb 2025, 10:37
DamirT je napisao/la:
13 feb 2025, 10:32

Moj Adise, glupane...
Sto je glupan?
Jer ga zove svako okupljanje, a zna da ovaj samo daje neke izgovore da se ne pojavi. Ne znam sta je razlog ovog puta, ali sumnjam da je u pitanju neki normalan izgovor. Pogotovo jer je Adis bio ubijedjen da ce se ovaj put odazvati, a ono qurko.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 13 feb 2025, 11:09

Šteta, nećemo moći hebati mater Kosti, neka evo onda ovdje, hebemo ti mater čhetničku Kostaaaaaaa.
mosa lošmi stićko tit-ula!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 13 feb 2025, 11:19

Nema jedinstva, ja već 3 godine radin u BL , svaki dan gledam natpise osuđenih ratnih zločinaca, zastave naše komšijske drzave , prati se Djokovic, Zvezda,Partizan, domaći sport je u drugom planu . Odgajaju se od malena da više vole tuđe i da se ovdje ne osjećaju kao svoji na svome. Ali imaju pravo na to, čovjek je ono što osjeća da jeste.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 23 gosta.