Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
0.2 sec Lewis na zadnjem treningu, nije to puno.
Očekujem lude kvalifikacije, ako Max bude imao najbolje vrijeme prije zadnjeg brzog kruga, očekujem Tsunodu u zidu.
Očekujem lude kvalifikacije, ako Max bude imao najbolje vrijeme prije zadnjeg brzog kruga, očekujem Tsunodu u zidu.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 11 dec 2021, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Opet pravio sranja Mazepinu
Pa mijenjao bi Red Bull motor u Kataru da su Maxa kaznili na vrijeme, a ne dva sata prije trke.
Ma nece uopšte biti pod istragom, bar je to sigurno
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
To ja govorim citavo vrijeme. Iskren da budem cak mislim i da je Max bolji vozac od Hame, brzi je u krivinama sto se vidjelo i u zadnjoj trci dok je ovaj daleko brzi na pravcu na pravcu sto nije nikakvo znanje. U normalnim oklonostima uvijek bi navijao za vozaca tipa Maxa ali preveliki je debil da bi to mogao raditi. Nadam se da ce Hamilton biti ispred njega i neka se moli Bogu da se u nekom dijelu utrke ne nadje iza Maxa i da ga ne bude morao preticatiFinn je napisao/la: ↑11 dec 2021, 10:11Neka pametna i od njega."Nitko nikada neće biti veći od Schumija. Čak i ako statistika kaže da je Lewis ispred. Michael je imao utjecaj na ovaj sport kao nitko drugi, on je ikona. Ne možete uspoređivati generacije. Lewis je najveći u svojoj generaciji", rekao je šef Mercedesa.

Prijatelju, nemoj se ljutiti, ali nemaš ti pojma o ovom sportu ako misliš da brzina u krivinama isključivo ovisi o kvalitetu vozačaPetardaa je napisao/la: ↑11 dec 2021, 12:33To ja govorim citavo vrijeme. Iskren da budem cak mislim i da je Max bolji vozac od Hame, brzi je u krivinama sto se vidjelo i u zadnjoj trci dok je ovaj daleko brzi na pravcu na pravcu sto nije nikakvo znanje. U normalnim oklonostima uvijek bi navijao za vozaca tipa Maxa ali preveliki je debil da bi to mogao raditi. Nadam se da ce Hamilton biti ispred njega i neka se moli Bogu da se u nekom dijelu utrke ne nadje iza Maxa i da ga ne bude morao preticatiFinn je napisao/la: ↑11 dec 2021, 10:11Neka pametna i od njega."Nitko nikada neće biti veći od Schumija. Čak i ako statistika kaže da je Lewis ispred. Michael je imao utjecaj na ovaj sport kao nitko drugi, on je ikona. Ne možete uspoređivati generacije. Lewis je najveći u svojoj generaciji", rekao je šef Mercedesa.
![]()
Il Club più titolato al mondo!
Max Verstappen about Lewis Hamilton: 'If I had been in his car, the season would have been decided long ago'

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Da, ali je Hamilton u tom krugu imao gresku u sektoru 3, pa ne bi bilo 0.2 vec 0.4. Jos je Max obicno bolji u Fp3 od Lewisa, kad su bolidi bili ujednaceni. Vjerovatno vise Rb forsira u fp3. Po meni nikako nije dobro.
Max otišao full horner s ovim izjavama 

Bujrum: https://discord.gg/jYktXHMJ
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nek malo smece izgubi u nedjelju,da ne moram slusati svakojake prosere i kvazi stručnjake.
Vidjeti ćemo sve za 2 sata, mislim da RB ne ide na Max što može, mnogo toga zavisi i od Poreza, gdje će završiti, jer sutra kod prvo mjenja guma, može ostati duže na stazi zadržavati Lewisa ako izađe iza njega itd, od Bottasa ne vidim neku zainteresovanost, to je jedina mana Mercedesa.Jakobsen91 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 12:58Da, ali je Hamilton u tom krugu imao gresku u sektoru 3, pa ne bi bilo 0.2 vec 0.4. Jos je Max obicno bolji u Fp3 od Lewisa, kad su bolidi bili ujednaceni. Vjerovatno vise Rb forsira u fp3. Po meni nikako nije dobro.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
ili npr. da si koristio kočnicu u Britaniji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- CROtorious
- Kontakt:
https://f1.pulsmedia.hr/63155/britanski ... u-reklamu/
Engleski novinari, engleski mentalitet i finoca, najgadljivija nacija na svijetu.
Engleski novinari, engleski mentalitet i finoca, najgadljivija nacija na svijetu.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Sta je tebi covjece, pa sad ce Bottina zapeti vise nego ikad. Mislis da mu nisu date instrukcije? Zadnja mu je utrka u Mercu, bar ce radi sebe ako nista ganjati 1-2 za ekipu. Bottas ce u kvalama biti u top3 i tu sva prica staje. Perez i ako bude u najboljem slucaju cetvrti, jer bolje od toga ne zna i ne moze, u utrci nista nece moci uraditi. Turska je bila samo : "I corava koka zrno ubode". Nesto kao Kimi 2017 i 2018. Nikakva pomoc Vettelu, dok je Valtteri sve radio za Lewisa i Merc. Max najvise ovisi o sebi. Kao sto sam i jucer napisao, on mora biti u kvalama u prvom redu. Sve osim toga mu snizava sanse na mizernih 10%. A i to uz neku ludu srecu. Lewis ima daleko brzi bolid, ali po meni nije zasluzio titulu, Max jeste, bio je dosta konstantniji.emir18 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 13:03Vidjeti ćemo sve za 2 sata, mislim da RB ne ide na Max što može, mnogo toga zavisi i od Poreza, gdje će završiti, jer sutra kod prvo mjenja guma, može ostati duže na stazi zadržavati Lewisa ako izađe iza njega itd, od Bottasa ne vidim neku zainteresovanost, to je jedina mana Mercedesa.Jakobsen91 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 12:58Da, ali je Hamilton u tom krugu imao gresku u sektoru 3, pa ne bi bilo 0.2 vec 0.4. Jos je Max obicno bolji u Fp3 od Lewisa, kad su bolidi bili ujednaceni. Vjerovatno vise Rb forsira u fp3. Po meni nikako nije dobro.
- jozospricalo
- Kontakt:
Boli Bottasa qurac za instrukcije, pazi šta ti kažem.Moghy je napisao/la: ↑11 dec 2021, 13:31Sta je tebi covjece, pa sad ce Bottina zapeti vise nego ikad. Mislis da mu nisu date instrukcije? Zadnja mu je utrka u Mercu, bar ce radi sebe ako nista ganjati 1-2 za ekipu. Bottas ce u kvalama biti u top3 i tu sva prica staje. Perez i ako bude u najboljem slucaju cetvrti, jer bolje od toga ne zna i ne moze, u utrci nista nece moci uraditi. Turska je bila samo : "I corava koka zrno ubode". Nesto kao Kimi 2017 i 2018. Nikakva pomoc Vettelu, dok je Valtteri sve radio za Lewisa i Merc. Max najvise ovisi o sebi. Kao sto sam i jucer napisao, on mora biti u kvalama u prvom redu. Sve osim toga mu snizava sanse na mizernih 10%. A i to uz neku ludu srecu. Lewis ima daleko brzi bolid, ali po meni nije zasluzio titulu, Max jeste, bio je dosta konstantniji.emir18 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 13:03Vidjeti ćemo sve za 2 sata, mislim da RB ne ide na Max što može, mnogo toga zavisi i od Poreza, gdje će završiti, jer sutra kod prvo mjenja guma, može ostati duže na stazi zadržavati Lewisa ako izađe iza njega itd, od Bottasa ne vidim neku zainteresovanost, to je jedina mana Mercedesa.Jakobsen91 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 12:58
Da, ali je Hamilton u tom krugu imao gresku u sektoru 3, pa ne bi bilo 0.2 vec 0.4. Jos je Max obicno bolji u Fp3 od Lewisa, kad su bolidi bili ujednaceni. Vjerovatno vise Rb forsira u fp3. Po meni nikako nije dobro.
Valjda bude pravde pa da Hamo i ne zavrsi trku 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ham Ver Bott sutra, Hami uzimaju poziciju zbog nedostatka goriva 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.