Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Fina graCka raja.Majku im seljacku i nama nesto prigovarajuirfo je napisao/la:Ovo je razlog zasto smo trazili bankovnu garanciju, ko ih ne zna....Virtu4l je napisao/la:Sad je svim jasno zašto im nismo dali Grbavicu.
Suspendovase ih pitari cergariDokoljenko je napisao/la:Suspenzija Bilinog polja.![]()
Najgore što je to nama postala svakodnevnica pa evo i komentator ne vidi ništa pogrešno ni strašno u tome što je baklja ili šta već završilo na terenu._dreamer_ je napisao/la:slazem se, trebamo se nauciti redu, ali trebace nasim idiotima jos nekih 150 godina.BoixosNois1899 je napisao/la:Svaka čast sudija! Yebi seljake.
Šta priča ovaj ništa strašno, pa nije ti ovo obaj kokošinjac od BH Lige pa da možeš RPG-om pucat okolo ako hoćeš
Mislim da se išlo u korist ekipe, naši komentatori su gori od ekipa, a ekipe su primitivne i seljačke, našu ligu je preteško sudit jer su nam igrači neodgojeni i nisu navikli na ovakvo suđenje gdje se sarajevu dosudi svaka situacija koja se bavi 50:50, npr kod prvog gola bi 90% naših sudija mahalo da je izašla lopta, a ovo oko baklji je preseravanje, pa ima i gorih slučajeva od ovog pa se ekipe ne izvode sa terenaJonSnow je napisao/la:E pa ja ne bi bio baš siguran da je pravilo otprije na snazi. Koliko se ja sjećam nije se sviralo po mjestu pada igrača, nego prema početku pravljenja faula. Ne znam, možda griješim.lisander je napisao/la:Pa jarane 4 naša kluba u svim svojim utakmicama nisu uputili 7 šuteva u okvir gola, ispravite me ako griješim, šta ovaj debil trabunja oko pravila kad je ovo oko penala na snazi od pamtivijeka
Budi iskrenredbull93 je napisao/la:Ne mogu shvatiti ove sto se nasladjuju nasim timovima u europi kada izgube. Pa i zeljo kad je nekad davno igrao u europi stvarno sam zelio da pobjede i sto dalje doguraju.
Nivo inteligencije 0 jbt
Kad dobiju kazes svaka cast liga napreduje,kad izgube nasladujes se.Win-Win situacijaredbull93 je napisao/la:Ne mogu shvatiti ove sto se nasladjuju nasim timovima u europi kada izgube. Pa i zeljo kad je nekad davno igrao u europi stvarno sam zelio da pobjede i sto dalje doguraju.
Nivo inteligencije 0 jbt
Yanichar je napisao/la:Pa ljudi moji ako im UEFA zabrani igranje na Bilinom polju gdje ce igrat iduce godine???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.