HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 23 jan 2010, 15:58

Neka ide gdje god hoće ali gdje god ode on ima ugovor sa nama i odšteta za njega će morati biti uplaćena. I usput da kažem da u srijedu igramo u Međugorju.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 23 jan 2010, 16:37

antipolitika2 je napisao/la:Normalno ,tako je Patuh treba normalno razgovarat,i ja sam misljenja da nije bilo vise od 8 ooo, na zapadu 6,500 i na stajanju oko 1.500 no i to je solidna brojka ,pogotovo kad se uzme da je radni dan,skole radile,znamo svi kakvu satnicu privatne firme imaju od 8 do 8 u vecer,pa mnogo ljudi nije niti moglo doci gledati utakmicu!
Sve u svemu tema jeste HSK Zrinjski al zanimljivo je da se uvjek isti provokatori vrte na temu sto znaci da im je sve u vezi Zrinjskog problem,ne znam ja nemam taj fetis nekog kluba,niti me ista brine,rijetko ces naci moj post na FK Sarajevo ili NK Velez Mostar,uđem procitam postove informiram se tko je otisao tko dosao ,al mi ne pada na pamet baljezgat gluposti kao sto se ovdje uvjek mogu procitati optuzbe za fasizam i ustastvo,sto nema nikakve veze s sportom !
Stvarno me ne zanima koliko je ljudi bilo na stadionu, iako je lijepo cuti da je posjeta bila dobra...neko ce pomisliti da su u nas tribine jako poponjene (mislim na BH premijer ligu)!
Malo mi je bilo smjesno, ali to je cisti amaterizam i neozbiljnost novinara!Naime, cifre su varirale od 7 pa do 12 hiljada!Na BHT oko 8, na nova tv 12!
Sto se tice ovih optuzbi, necemo se raspravljati, ali...zrinjskom nije nanjeta steta, ( za velez mi ti reci), a ove pjesme koje se pjevaju - moras priznati, su zaista smjesne!
Samo rigorozne kazne mogu zaustaviti slicne nesportske geste!
A sto jos takav zakon ne postoji...pa bas zato sto nekima takvo stanje odgovara, mislim na ove lopove politicare!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 23 jan 2010, 17:10

Kako Zrinjskom nije nanjeta šteta? Pa ako je itko oštećen u svojoj povijesti to je Zrinjski.
A oko pjesama, pa nisu navijači vjerska mladež da se ne psuje, svašta li će čovjek ovdje pročitati.
U toj pjesmi na koju aludiraš se veliča jedina domovina Hrvatskog naroda i negira se unitaristička država ali isto tako i neka nova Yugoslavija u malom. Jedino Herceg-Bosna dolazi u obzir i to je ljubav koju navijači Zrinjskog imaju. Ne mrzimo mi ovu zemlju, nego samo hoćemo svoja prava kao i drugi a što ćemo na kraju i dobiti.
Ko ste vi da nekome kažete koga će da voli i za koga da navija?
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 23 jan 2010, 17:12

nikad ama bas nikad nece biti donesen takav zakon jer na svakom vecem derbiju imas pjesme tipa gazi ustase,balije,cetnike itd,sto je to tako?!takva povjest balkana?!do kad ce to biti tako,dok je Boga i svijeta,ne budi dvolican ,ne prikazuj svoju navijacku grupu kao miroljubive sa izrazito "ljubavim" pjesmama,sto se tice ostecenja Veleza de mi ti reci jel gore biti zabranjen ili potjeran s stadiona,da sutra biram izabrao bi ovo drugo,jbg nama nije odgovarala vlast 45 vama nije 91 sto vrijeme nosi vidjet cemo,osim toga ne postoje probleme samo od onog dana kad se se ti rodio vec od 1905 do 2010 !
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 23 jan 2010, 17:19

jakih predsjednika koji ne odlucuju ni ocemu,meni je osobno draze da sam u djelu BiH gdje je prosjecna placa oko 1000KM nego u Bosni gdje je sem grada Sarajeva vecinom jad i bijeda,mislis da je i njima bitno tko ce biti predsjednik ,osiguraj egzistenciju danas sutra sebi,sta me briga tko je presidente,a cinjenica je da ce HRHB kad tad imati opet svoje okvire unutar Bih a tad ce nama dole Hercegovcima jos vise porast standard :D

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 23 jan 2010, 17:25

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Kako Zrinjskom nije nanjeta šteta? Pa ako je itko oštećen u svojoj povijesti to je Zrinjski.
A oko pjesama, pa nisu navijači vjerska mladež da se ne psuje, svašta li će čovjek ovdje pročitati.
U toj pjesmi na koju aludiraš se veliča jedina domovina Hrvatskog naroda i negira se unitaristička država ali isto tako i neka nova Yugoslavija u malom. Jedino Herceg-Bosna dolazi u obzir i to je ljubav koju navijači Zrinjskog imaju. Ne mrzimo mi ovu zemlju, nego samo hoćemo svoja prava kao i drugi a što ćemo na kraju i dobiti.
Ko ste vi da nekome kažete koga će da voli i za koga da navija?
Gledaj, ti si odnedavno poceo navijati za zrinjski, tako da tebe nemoze tako boliti nepravda!
Isto tako, nemozes za gasenje zrinjskog svaliti niti na jedan klub, a najmanje velez!
Sa druge strane, vi ste oteli velezov stadion(mislim na nk.zrinjski), tako da je meni to najomrazeniji klub(navijacki)
Nisam mislio na psovke, nepravi se pametan...uzvikivanje zlocina, pjevanje protiv drzave(kave takve)!
Zalosno je sto svoju rodnu grudu bosnu i hercegovinu ne priznajes kao svoju, ali to je vasa kriza identiteta!
Herceg -bosna nikada nece postojati, pod tim imenom su ubijene hiljade ljudi..i to je za mene velika uvreda!
Imate vise prava, rezervnu zemlju, bolji standard, domovnicu...meni je svejedno ko ce biti na vlasti, samo nek se radi i prezivljava!
Navijaj za kog hoces, ko ti to brani!
antipolitika2 je napisao/la:nikad ama bas nikad nece biti donesen takav zakon jer na svakom vecem derbiju imas pjesme tipa gazi ustase,balije,cetnike itd,sto je to tako?!takva povjest balkana?!do kad ce to biti tako,dok je Boga i svijeta,ne budi dvolican ,ne prikazuj svoju navijacku grupu kao miroljubive sa izrazito "ljubavim" pjesmama,sto se tice ostecenja Veleza de mi ti reci jel gore biti zabranjen ili potjeran s stadiona,da sutra biram izabrao bi ovo drugo,jbg nama nije odgovarala vlast 45 vama nije 91 sto vrijeme nosi vidjet cemo,osim toga ne postoje probleme samo od onog dana kad se se ti rodio vec od 1905 do 2010 !
Ma ja se zgrozavam na slicna skandiranja, ali mislim da se sa vama po tom pitanju nemoze niko mjeriti!
Mogu samo oni iz ist, sarajeva
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 23 jan 2010, 17:32

tjesi se ti,nego prvo pometite u vrapcicima ispred svog dvorista pa onda dijelite lekcije ,ja osobno nisam u ultrasima al kao navijacka grupa imaju najvise ideja sto se tice novih pjesama i koreografija u kojim ne vrijeđaju nikoga vec su iskljucivo navijacke pjesme to sto se pjeva malo o herceg bosni to nije tvoj problem i ti ces tu biti za par godina pa ces pjevati također protiv tog entiteta kao sto oni pjevaju protiv ovakvog ustroja BiH,al eto unatoc svemu Zrinjski nije oteo stadion kao klub vec ti je hrhb otela stadion isto kao i komunisti igraliste na starom velezovom koje je bilo u vlasnistvu zrinjskog do 1945 i urucili ga Velezu,ta nije dzaba ona SVE SE VRACA SVE SE PLACA,ta desavale su se stvari i prije tebe a desavat ce se i poslije tebe!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 23 jan 2010, 17:41

antipolitika2 je napisao/la:tjesi se ti,nego prvo pometite u vrapcicima ispred svog dvorista pa onda dijelite lekcije ,ja osobno nisam u ultrasima al kao navijacka grupa imaju najvise ideja sto se tice novih pjesama i koreografija u kojim ne vrijeđaju nikoga vec su iskljucivo navijacke pjesme to sto se pjeva malo o herceg bosni to nije tvoj problem i ti ces tu biti za par godina pa ces pjevati također protiv tog entiteta kao sto oni pjevaju protiv ovakvog ustroja BiH,al eto unatoc svemu Zrinjski nije oteo stadion kao klub vec ti je hrhb otela stadion isto kao i komunisti igraliste na starom velezovom koje je bilo u vlasnistvu zrinjskog do 1945 i urucili ga Velezu,ta nije dzaba ona SVE SE VRACA SVE SE PLACA,ta desavale su se stvari i prije tebe a desavat ce se i poslije tebe!
Rekoh da se necu raspravljat...ali vidi!
Dvije strane, dvije istine, nema trece!
Nemogu vise, mozemo se vako prepucavat do sutra!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 23 jan 2010, 17:43

tako je,nego reci ti meni sta je sa Dzaficem,jedan mi kolega sto navija za Velez govori da ga je Leverkusen pratio?
i jel vam Colic poceo trenirat?

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 23 jan 2010, 17:54

Ma colic se vec digo u zvijezde(nezna se jos za nega nista), a dzafa je poceo trenirat, mada se kod nas nezna nista(mislim na sve klubove nase lige)!
Drago mi je da su se ekipe iz vrha dodatno pojacale!
Valjda ce biti kakva nogometa!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 23 jan 2010, 17:56

Ove godine bi trebalo biti daleko najzanimljivije prvenstvo gdje cak 6 klubova bi moglo biti prvak a također velik je ulog i evropa,gdje se dobiju dobre pare za nastup.
malo dovest ligu u red i bili bi najbolji u regiji!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 24 jan 2010, 11:41

S druge strane, u BiH evidentno postoji kvaliteta, ali ta kvaliteta BiH napušta za sitan novac i rijetki su transferi koji u nekom vrlo dobrom slučaju prelaze 100.000 eura.

- Mladim nogometašima u BiH ne daje se dovoljno prilike za razvijanje. Prvo, oni još u omladinskim vrstama gube mnogo. Primjerice, mogu biti i talentiraniji od nekih svojih vršnjaka iz Njemačke, ali za razliku od njih koji imaju uvjete, oni u BiH nažalost nemaju dobru podlogu za izgradnju kvalitete i sportskog karaktera. Dobar primjer toga su slučajevi nekih bh. igrača koji su se razvili u inozemstvu gdje su imali priliku za brže sazrijevanje. U konkretnom slučaju Lovrena, on je otišao iz Dinama, kluba koji već sezonama prodaje klasne nogometaše. Ljudima u tom klubu najteže je, zbog njihove reputacije na tržištu, bilo napraviti prvi veliki posao. Nakon toga otvoreni su im mnogi putevi. Osim toga, veliki broj tih igrača se profilirao kroz reprezentaciju, a u bh. vrsti igrom slučaja uglavnom ne prolaze igrači iz domaćeg prvenstva, kazao nam je mostarski menadžer Zdravko Marić.

Kako je napomenuo, dobar dio svoga posla bazirao je na ruskom tržištu ili tržištu istočne Europe. Objektivno, to tržište, gledajući kroz prizmu najjačih europskih liga, i nije toliko atraktivno, ali je sigurno mnogo unosnije za nogometaše koji jedva spajaju kraj s krajem igrajući u Premijer ligi BiH. Jedan dio bh. igrača napravio je značajniju zaradu tek onda kada je napravio drugi korak, točnije kada je napustio BiH dokazao se u novoj sredini te su za njega 'zagrizli' neki klubovi jačih liga.

- Igrači iz BiH teško se prodaju uz bilo kakvo obeštećenje. Imidž bh. lige koji ima u Europi nije nimalo dobar, što se odražava i na tržišnu cijenu bh. igrača. Osim toga, i naši klubovi često 'lupaju' cijene. Prema mom mišljenju, ne bi im bilo loše prodavati igrače za manje novca, ali tražiti u ugovorima postotke od eventualnih idućih transfera koje ostvari taj nogometaš, dodao je Marić.

Kada govori o bh. igračima koji bi mogli nešto više vrijediti na tržištu, Marić nam je spomenuo ime nogometaša Zrinjskog - stopera Tonija Šunjića.

- On je mlad momak kojemu se sigurno isplati posvetiti pažnju te forsirati ga. Vrlo mlad postao je jedan od stupova jake momčadi, igrao je u Europi i nastupa zapaženo za mladu reprezentaciju BiH. On je jedan od onih koji odskaču kvalitetom. Ipak, takvih je, prema mom mišljenju, jako malo u Premijer ligi. Masa je oni koji kao nešto vrijede, a zapravo su nedorečeni.

MANADŽERSKI POSAO,Matej Damjanovic **** hr!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 jan 2010, 11:54

Zrinjevci imal tog klipa sa utakmice sa Dinamom, da vidim navijanje kakvo je bilo i sta je se pjevalo ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 24 jan 2010, 11:55

Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 jan 2010, 11:58

Tako je pastuh cudno 54 ;)

al ovaj je duzi
i ovaj u sportskim da izvines ser.e ja sam bio na utakmici 90min i niti jednom se nije culo jeb.. Bos..jeb.. ja Hrvatska moja domovina,mozda su to BBB pjevali al ja ih nisam mogao cuti na gornjoj tribini :?
Sta sad imas reci antipoltika?
Koga ti lazes ovdje ha?
Nisi ti ni bio na utakmici, da jesi barem bi priznao sta je se pjevalo.
Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 24 jan 2010, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

SMRT FASIZMU!!!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 24 jan 2010, 12:04

Ivan Sarac,momak koji ne dobiva toliko priliku,po mom misljenju lose,mozda bi se i jos bolje snasao na mjestu Muse,mali clip o njemu i njegovoj igri,molio bi zeljine navijace da ne gledaju clip od 6 min i 30 sec pa do kraja :D

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 24 jan 2010, 12:09

Ma nema veze, možda on to nije pjevao , pa je rekao u svoje ime. Od njih ništa drugo i ne očekivati, ali ako je većina to pjevala ne znači da su svi. :lol:

Dobar klip, šta fali malo nacionalizma, malo da tenzije rastu. :roll:

@rob

88Robija (14 minutes ago)

Ovo si ti :mrgreen:

Usput onaj od 54 sekunde je sa njihove oficijalne stranice, pa nisu taj duži stavili. ;)
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 24 jan 2010, 12:10

rob do bagro je napisao/la:Tako je pastuh cudno 54 ;)

al ovaj je duzi
i ovaj u sportskim da izvines ser.e ja sam bio na utakmici 90min i niti jednom se nije culo jeb.. Bos..jeb.. ja Hrvatska moja domovina,mozda su to BBB pjevali al ja ih nisam mogao cuti na gornjoj tribini :?
Koga ti lazes ovdje ha?
DOBRO,jbg zajebao sam se :D ,ja sam izisao 5 min ranije ,to je vjerovatno na kraju bilo kao poruka za kraj :lol: ,da sam cuo u 85 min igre napisao bi,moje isprike,jbg ipak vas ne vole,mada je bi izbacio hrvatska moja domovina u pjesmi i stavio nesto sasvim drugo,nit ste mi vi dragi nit oni! :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 jan 2010, 12:18

antipolitika2 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Tako je pastuh cudno 54 ;)

al ovaj je duzi
Koga ti lazes ovdje ha?
DOBRO,jbg zajebao sam se :D ,ja sam izisao 5 min ranije ,to je vjerovatno na kraju bilo kao poruka za kraj :lol: ,da sam cuo u 85 min igre napisao bi,moje isprike,jbg ipak vas ne vole,mada je bi izbacio hrvatska moja domovina u pjesmi i stavio nesto sasvim drugo,nit ste mi vi dragi nit oni! :mrgreen:
Bolan kako si izasao u 85 min. a u onom prethodnom postu si napisao da si bio svih 90. min. sam sebe lazes
Kako tako mozes lagat bolan, mislis mi slijepi je li?

Haj makar si priznao da nas ne volis, svaka ti cast ;)

SMRT FASIZMU!!!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 24 jan 2010, 12:23

ja ti kazem kako je,to sto si ti dosadan to je tvoj problem,neki fetis imas prema Zrinjskom i HR?
nice :D
imas 90min i sudacku nadoknadu,plus sto Ultrasi svaku utakmicu ostani navijati sa igracima jos 5,10 minuta,a ne kao vi bojkotirate svoj voljeni klub ,pa nije svak za gornji dio tabele,ne morate zbog toga okrecati leđa klubu,ja sam isao na utakmice i kad smo se borili za opstanak i kad smo bili prvi,stoga tisina. :D

ps osim toga 4000 tvojih postova u manje od godinu dana dokazuje da si svakom lonu poklopac i nema đe te nema na svakoj si ti temi,izađi vani malo sta samo lupas po tastaturi! :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.