Driver San Francisco.HazardEden je napisao/la:Igraju mi se neke arkande igre, auta fazoni i sl.
pa da čujem šta preporučujete
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sta ti je skrivio,pa mu tako vracas?emir18 je napisao/la:Driver San Francisco.HazardEden je napisao/la:Igraju mi se neke arkande igre, auta fazoni i sl.
#miasanmia
Saints Row The Third i Saints Row IV. Arkadno, auta, zafrkancija.HazardEden je napisao/la:Igraju mi se neke arkande igre, auta fazoni i sl.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Je l' neko probao igrati Battlefield Bad Company 2 multiplayer nosTEAM?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
eh ja taman poceo da nahvalim BC2 MP kad ono ti napisa jos nosTEAM, yebiga
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Call Of Dogs Ghost - lijepih 30 giga
da i ovo probam
da i ovo probam
Kupiš igru i uživaš u najboljem multiplayeru ikad.truts je napisao/la:Je l' neko probao igrati Battlefield Bad Company 2 multiplayer nosTEAM?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Nema potrebe za time kad možei ovakoneurofunk je napisao/la:Kupiš igru i uživaš u najboljem multiplayeru ikad.truts je napisao/la:Je l' neko probao igrati Battlefield Bad Company 2 multiplayer nosTEAM?

Šalim se, naravno da imam lovu kupio bih igru, ovako moram naći alternativu.
Uglavnom, skinuo sam tu nosTEAM verziju i radi odlično. Ima dosta servera i dosta raje na serverima a ping se kreće od 40-70. Igra je preeedobra, za CoD je izmislila pucačinu. Samo što će se škola zapustit zbog ovog.

Zanimljiv nacin na koji mozete dobiti original igru, trenutno su tu Battlefield 4, COD Ghosts, FIFA14, Batman Arkham Origins, Assassins Creed: Black Flag itd... Poveze se stranica s fejsom i svaki dan se like, share i tweet opcijom zaradjuju poeni za koje mozete uzeti jednu od igara. Pa ko hoce nek proba, radi provjereno
inace postoji 5 ovih stranica pa ako ko ima volje za klikanjem nek se javi dobice i to

A jel se broji samo onaj glavni like il kad lajkam objavu i sl?manning18 je napisao/la:Zanimljiv nacin na koji mozete dobiti original igru, trenutno su tu Battlefield 4, COD Ghosts, FIFA14, Batman Arkham Origins, Assassins Creed: Black Flag itd... Poveze se stranica s fejsom i svaki dan se like, share i tweet opcijom zaradjuju poeni za koje mozete uzeti jednu od igara. Pa ko hoce nek proba, radi provjerenoinace postoji 5 ovih stranica pa ako ko ima volje za klikanjem nek se javi dobice i to
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
odes na neku od igara na stranici i tu lajkasOtelo je napisao/la: A jel se broji samo onaj glavni like il kad lajkam objavu i sl?

Mozel MMORPG preporuka za ove specifikacije
CPU: Core 2 Duo E7500 2x2.93 Ghz
RAM: 5GB ddr2
Grafika: Intel Chipset q43 / integrisana
Nesto normalno da nebi lagalo...Hvala unaprijed
Grafika: Intel Chipset q43 / integrisana

Maple Story,Champions Online mada možda bi ti mogli ovi razvikaniji tipa Aion,TERA,DC Universe samo da smanjiš detalje.Sve sam ove igrao s tim da sam najduže igrao Maple Story.Jest da je 2D al je dobarxinxee je napisao/la:Mozel MMORPG preporuka za ove specifikacije
Grafika: Intel Chipset q43 / integrisana![]()

Hvala ti na prijedlozima...Samir1989 je napisao/la:Maple Story,Champions Online mada možda bi ti mogli ovi razvikaniji tipa Aion,TERA,DC Universe samo da smanjiš detalje.Sve sam ove igrao s tim da sam najduže igrao Maple Story.Jest da je 2D al je dobarxinxee je napisao/la:Mozel MMORPG preporuka za ove specifikacije
Grafika: Intel Chipset q43 / integrisana![]()
Nesto normalno da nebi lagalo...Hvala unaprijedTera je isto odlična i predobre grafike.Champions ima čudne kontrole a DC meni bez veze xD Ah probaj LOTRO isto je dobar a ja sam igrao ga na slabijem računaru od tvog.Atmosfera je fenomenalna.Imaš i Fiesta Online isto fin,cell shaded grafika,samo što ćeš oko 91 levela mora tražit nekog da ti prodaje cash iteme za in game pare jer se nećeš moći levelat xD

- Cautinho
- Kontakt:
Igra li itko 8 ball pool multiplayer na fb ili miniclip.com?
Jeli itko zainteresiran za koju partiju,za keš
?
Jeli itko zainteresiran za koju partiju,za keš

Keep walking.
http://www.twitch.tv/nl_kripp
Ko voli gledati streams. Igra Diablo 3 i to ekspanziju koju imaju samo 3000 ljudi na svijetu. Mislim da uvijek preko deset hiljada ljudi gleda njegov stream, s tim da ima preko 135 hiljada followers-a i skoro 57 miliona channel pregleda.
Ko voli gledati streams. Igra Diablo 3 i to ekspanziju koju imaju samo 3000 ljudi na svijetu. Mislim da uvijek preko deset hiljada ljudi gleda njegov stream, s tim da ima preko 135 hiljada followers-a i skoro 57 miliona channel pregleda.
proc 2,8
Ram 756
grafa radeon 9200
imal neko prijedlog neki
Ram 756
grafa radeon 9200
imal neko prijedlog neki
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
nista mi ne moze da izvuce zivce ko 8 pool, uh kako sam se samo znao da nanerviram.......Cautinho je napisao/la:Igra li itko 8 ball pool multiplayer na fb ili miniclip.com?
Jeli itko zainteresiran za koju partiju,za keš?
Samo Pes, ostalo manje bitno. 

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 8 gostiju.