jos jedan jak argument , dominiras momcino
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
sad idemo malo udariti na sentimentalnost, oni su jadni i siromasni pusti ih da igraju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
[youtube][/youtube]miki_92 je napisao/la:sad idemo malo udariti na sentimentalnost, oni su jadni i siromasni pusti ih da igraju![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Svi prvaci imaju priliku da igraju u LP, sad ako neko nije sposoban preskočiti neki Skenderbeu na tom putu, yebiga jedino onda da Platini opet uskoči u kopačke pa pripomogne.
Don't hate what you don't understand.
Jesam li ja sinoć bio jedini koji je utakmicu BATE-Partizan gledao isključivo zbog BATe-a 
Troll level proGalion je napisao/la:Jesam li ja sinoć bio jedini koji je utakmicu BATE-Partizan gledao isključivo zbog BATe-a
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
stara je to kukaBvB09 je napisao/la:Troll level proGalion je napisao/la:Jesam li ja sinoć bio jedini koji je utakmicu BATE-Partizan gledao isključivo zbog BATe-a
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Imam pet arena i nijedna ne prenosi najjacu utakmicu veceri,a i OBN jbo li vas Dinamo u pakas,navijaci Dinama to nece gledati.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kakav su to oni paket uzeli pa BHT, FTV i RTRS ne mogu prenositi razlicite utakmice? 
- JoseMourinho
- Kontakt:
http://torrent-tv.ru/
imate sve arene, slika hd, ma mlijeko slobodno na plazmu prikopcajte i uzivajte u tekmi koju hocete
imate sve arene, slika hd, ma mlijeko slobodno na plazmu prikopcajte i uzivajte u tekmi koju hocete
Sreca pa Arena BiH prenosi Valensiju i Monako, da ne gledam ove hedalje 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kako nemas Arenu BiH?KopLfc je napisao/la:Imam pet arena i nijedna ne prenosi najjacu utakmicu veceri,a i OBN jbo li vas Dinamo u pakas,navijaci Dinama to nece gledati.
Pa jednu tekmu utorkom i jednu cetvrtkom.SlevinKelevra je napisao/la:Meni samo nije jasno kakav su to oni paket uzeli pa BHT, FTV i RTRS ne mogu prenositi razlicite utakmice?
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 19 avg 2015, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Večeras će Monaco našamarati Valenciju.Uzrok tome, naravno Nuno bilde.
Mark my words !
Mark my words !
Prati se Celtic veceras, mogla bi biti fina utakmica.
Nuno nije neki trener, ali i Monaco je odlicna ekipa- to treba imati u vidu.JoeBleck je napisao/la:Večeras će Monaco našamarati Valenciju.Uzrok tome, naravno Nuno bilde.
Mark my words !
Oni igraci Valencije nemaju gotovo nikakva evropska iskustva, osim onih par što su doveli iz Benfice.
S druge strane, Monacovi igraci su lani imali jake utakmice u grupnoj fazi, protiv Arsenal, protiv Juventusa, a to iskustvo je velika prednost.
@Mesilla imam,ali gledao program na netu,nije pisalo da prenose Valencia-Monaco. Obradova me,hvala momcino.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Ja sam gledao i pisalo je. Možda si gledao na Areni 1 Srbija, a ne Arena 1 BiH. Nije ista shema na kecu kad je LP i JSL/Premier Liga BiH u pitanju.KopLfc je napisao/la:@Mesilla imam,ali gledao program na netu,nije pisalo da prenose Valencia-Monaco. Obradova me,hvala momcino.
Sviđa mi se nova grafika LP, tek je sad primjetio
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I mene je izradilo. Rekao je ovaj da Arena1 BiH prenosi Celtic i onda se ukljucise na Valensija - Monako.Otelo je napisao/la:Ja sam gledao i pisalo je. Možda si gledao na Areni 1 Srbija, a ne Arena 1 BiH. Nije ista shema na kecu kad je LP i JSL/Premier Liga BiH u pitanju.KopLfc je napisao/la:@Mesilla imam,ali gledao program na netu,nije pisalo da prenose Valencia-Monaco. Obradova me,hvala momcino.
Sviđa mi se nova grafika LP, tek je sad primjetio
Evo odmah povede Celtic i Valencia 
Steta fkt sto mora ispasti jedna od ove dvije vrlo jake ekipe.
Valencia ima priliku da se vrati u ligu prvaka i bude pravo osvjezenje,dok s druge strane imamo jedan vrlo dobro takticki i disciplinovan postavljen Monaco.
Valencia ima priliku da se vrati u ligu prvaka i bude pravo osvjezenje,dok s druge strane imamo jedan vrlo dobro takticki i disciplinovan postavljen Monaco.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
- Nerminovic
- Kontakt:
Svedska na aparatima 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.