Oj jado moj necu da se za-hebavam stobom zato sto si seljak mislim nema smisla od mene kraj...struse ti lagano ono znas ...PUSA..Dervencanin je napisao/la:Nasmijao se kolegi ti na njegovim postovima...Boze sacuvaj zasto bi bilo krivo, imate para kupili igrace i.......samo naprijed...a stvarno me lik uveseljava svojim postovima...Nimla_RZ je napisao/la:@Dervencanin Šta je tvoj cilj? Zašto je bitno što Zenica nije dala rukometaše? Zašto ti je toliko krivo što smo ispred vas? Mi to ne zaslužujemo? Jel to želiš reći? Nisi mi jasan nikako.
RK Čelik
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Re: RK Celik
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Čestitke na pobjedi protiv Zrinjskog..
Kada bi se eto govorilo o toj reprezentaciji, to bi bio ovaj Kadić.. momak zabija, pruza odlicne igre, treba probati.. ali to je do markovića nije do mene
Kada bi se eto govorilo o toj reprezentaciji, to bi bio ovaj Kadić.. momak zabija, pruza odlicne igre, treba probati.. ali to je do markovića nije do mene
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ma ne samo Kadica ima tu Bajramovic Dervencic momci mladi...puni elana reprezentacija bi ih samo digla.....
-
- Kontakt:
Nisi moj intelektualni nivo, ne komuniciram s ulicarima....i jos psujes....isfrustriran si...RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Oj jado moj necu da se za-hebavam stobom zato sto si seljak mislim nema smisla od mene kraj...struse ti lagano ono znas ...PUSA..Dervencanin je napisao/la:Nasmijao se kolegi ti na njegovim postovima...Boze sacuvaj zasto bi bilo krivo, imate para kupili igrace i.......samo naprijed...a stvarno me lik uveseljava svojim postovima...Nimla_RZ je napisao/la:@Dervencanin Šta je tvoj cilj? Zašto je bitno što Zenica nije dala rukometaše? Zašto ti je toliko krivo što smo ispred vas? Mi to ne zaslužujemo? Jel to želiš reći? Nisi mi jasan nikako.
-
- Kontakt:
Hehe, pa nije repka ova nasa liga gdje za 20 000 nakupujes kamaru igraca pa ajde u ovakvoj ligi...vidite ba da ni R.K BOSNA nemoze uzet boda u Ligi prvaka a nas su najkvalitetniji klub...ajd jos koji prijedlog...za reprezentaciju Zenicashaman7 je napisao/la:Čestitke na pobjedi protiv Zrinjskog..
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: RoB_Do_BaGrO, dana/u 29 okt 2011, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ali je reprezentaciji potrebno igrača iz domaće lige.. šta radi Njemačka repka.. Gensheimer, Muller, Groetzki, therekaupf.. da ne pricam daljeDervencanin je napisao/la:Hehe, pa nije repka ova nasa liga gdje za 20 000 nakupujes kamaru igraca pa ajde u ovakvoj ligi...vidite ba da ni R.K BOSNA nemoze uzet boda u Ligi prvaka a nas su najkvalitetniji klub...ajd jos koji prijedlog...za reprezentaciju Zenicashaman7 je napisao/la:Čestitke na pobjedi protiv Zrinjskog..
Inače, vi Dervenčani jeste dobra ekipa ove godine ali digli ste se previše, polako momci ima jos utakmica..
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Inteligencijo molim te popusti imas svoj movies i lagano po svom,fino sam ti rek`o sta mislim za 15 dana a ti se pravis PAMETAN i mislis da u LICE-u nema materijala za repku i da ih Zenica nikad nije dala-onda sam skontao da je tvoj intelekt 0,13 promila...mislim dovoljno od mene..sve najbolje
-
- Kontakt:
Ma nidje ba veze...ovo je jako tanka liga da budemo realni, Bosna i Borac koji imaju vece budzete ne postizu nista, nema kvalitete u ovoj ligi i tacka....Cak ni Sabanovic NEMA MJESTA U REPCI PORED sARICA I gRAHOVCA..a ove da ne spominjemo...shaman7 je napisao/la:Ali je reprezentaciji potrebno igrača iz domaće lige.. šta radi Njemačka repka.. Gensheimer, Muller, Groetzki, therekaupf.. da ne pricam daljeDervencanin je napisao/la:Hehe, pa nije repka ova nasa liga gdje za 20 000 nakupujes kamaru igraca pa ajde u ovakvoj ligi...vidite ba da ni R.K BOSNA nemoze uzet boda u Ligi prvaka a nas su najkvalitetniji klub...ajd jos koji prijedlog...za reprezentaciju Zenicashaman7 je napisao/la:Čestitke na pobjedi protiv Zrinjskog..
Inače, vi Dervenčani jeste dobra ekipa ove godine ali digli ste se previše, polako momci ima jos utakmica..
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ljudi spustite se na zemlju, kakva reprezentacija ba, pa Starčević jedva prečku može dodirnuti, šta je s vama, ovaj jedan spominje Dervenčića i Bajramovića, pa nema većih pizda od njih, na svakom gostovanju gdje je imalo bolja atmosfera ne smiju ošutati prema golu, samo što još toga niste svjesni, jer ih ne poznajete dovoljno. Uživajte u ovoj za sada rapsodiji koja NAŽALOST neće dugo trajati. Liga nikad slabija nije bila i zato ste sa ovom prosječnom ekipom u vrhu, a pobjedi u Ljubuškom znate kome trebate zahvalit. pozdrav
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Porediti Njemačku ligu i našu, mogu totalne rukometne neznalice, ti nisi dobar nikako, hahahhahha čuj kad mogu Njemci.... hahahahshaman7 je napisao/la:Ali je reprezentaciji potrebno igrača iz domaće lige.. šta radi Njemačka repka.. Gensheimer, Muller, Groetzki, therekaupf.. da ne pricam daljeDervencanin je napisao/la:Hehe, pa nije repka ova nasa liga gdje za 20 000 nakupujes kamaru igraca pa ajde u ovakvoj ligi...vidite ba da ni R.K BOSNA nemoze uzet boda u Ligi prvaka a nas su najkvalitetniji klub...ajd jos koji prijedlog...za reprezentaciju Zenicashaman7 je napisao/la:Čestitke na pobjedi protiv Zrinjskog..
Druže popusti, vidiš da se ne razumiju u rukomet, ko bi normalan za Kadića, Starčevića i ostalu družinu rekao da trebaju u reprezentaciju, znaš onu " Ko visoko leti, nisko pada", meni je žao, ali to im se sprema!Dervencanin je napisao/la:Hehe, pa nije repka ova nasa liga gdje za 20 000 nakupujes kamaru igraca pa ajde u ovakvoj ligi...vidite ba da ni R.K BOSNA nemoze uzet boda u Ligi prvaka a nas su najkvalitetniji klub...ajd jos koji prijedlog...za reprezentaciju Zenicashaman7 je napisao/la:Čestitke na pobjedi protiv Zrinjskog..
celik kakav god da je bolji je i od krivaje i od dervente.... nas pustite na miru da se mi o sebi brinemo a to bi i vama preporucio..... vi stali nesto pametovat o celiku, pa samo pogledaj tabelu i sve ce ti bit jasno, ako smo mi tolika kar-ina od ekipe kakvi ste onda vi.... svima je jasno kakva je liga i ko u njoj igra al ste opet iza nas... uostalom kakva je to kod nas reprezentacija, neki profesionalci,jel? sta su to oni uradili od rata do sada, negdje otisli,nesto osvojili? pa bolje onda dati priliku igracima koji posjeduku iole neku kvalitetu, da pokusaju nest uraditi u karijeri nego sto su uvijek ove iste face koje nista ne osvajaju, i ne mogu otici ni na jedno takmicenje
Republika Zenica
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ma upravo to al sta ces nemogu oni to skontat...dubioza je napisao/la:celik kakav god da je bolji je i od krivaje i od dervente.... nas pustite na miru da se mi o sebi brinemo a to bi i vama preporucio..... vi stali nesto pametovat o celiku, pa samo pogledaj tabelu i sve ce ti bit jasno, ako smo mi tolika kar-ina od ekipe kakvi ste onda vi.... svima je jasno kakva je liga i ko u njoj igra al ste opet iza nas... uostalom kakva je to kod nas reprezentacija, neki profesionalci,jel? sta su to oni uradili od rata do sada, negdje otisli,nesto osvojili? pa bolje onda dati priliku igracima koji posjeduku iole neku kvalitetu, da pokusaju nest uraditi u karijeri nego sto su uvijek ove iste face koje nista ne osvajaju, i ne mogu otici ni na jedno takmicenje
-
- Kontakt:
Druže popusti, vidiš da se ne razumiju u rukomet, ko bi normalan za Kadića, Starčevića i ostalu družinu rekao da tre0baju u reprezentaciju, znaš onu " Ko visoko leti, nisko pada", meni je žao, ali to im se sprema

@krivajas...a inace rukometna reprezentacija igra sve protiv velesila poput kipra,malte i lihtejnstana pa ne moze ni na jedno takmicenje otici... de bolan repka nam je sramota ziva a sve kao neke vrsni igraci...a za krivaju cemo vidjeti uskoro, moja prognoza jedno 10 golova razlike za nas 

Republika Zenica
-
- Kontakt:
Hajd ba uzivajte u tome sto ste uz Slogu najbolji u ligi...kakva reprezentacija...ko ce ba u repku iz ove lige....niko...Bosna , Borac i Izvidjac u SEHA ligi nista posebno ne postizu a kamoli s najboljim europskim klubovima..e onda tek mozes mislit sta bi s igracima iz ove lige...Joj jal me vi zenicki poznavaoci rukometa nasmijavate svojom pricom o repki....dubioza je napisao/la:@krivajas...a inace rukometna reprezentacija igra sve protiv velesila poput kipra,malte i lihtejnstana pa ne moze ni na jedno takmicenje otici... de bolan repka nam je sramota ziva a sve kao neke vrsni igraci...a za krivaju cemo vidjeti uskoro, moja prognoza jedno 10 golova razlike za nas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.