Daj Boze, mada cisto sumnjam. Morat cu pogledat koju utakmicu Granade da vidim sta smo to doveliSiamoNoi je napisao/la: Sto se tice stopera...mozda je onaj iz Granade taj?!
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Daj Boze, mada cisto sumnjam. Morat cu pogledat koju utakmicu Granade da vidim sta smo to doveliSiamoNoi je napisao/la: Sto se tice stopera...mozda je onaj iz Granade taj?!
Vrhunska utakmica brata Xherdana sinoć.Idealan je za ovu poziciju jer se i dosta bez lopte kreće i ima ga po cijelom terenu dok Kovačić nije niti priblizno takav tip igrača tako da se nadam da će se Mancini urazumit i počet ga koristit kako se spada.Xherdan Shaqiri's heat-map:
Rodrigo Palacio has scored 5 goals and assisted 1 in his last eight games.
It took 1.16 minute for Celtic to score two goals against Inter.
Fastest goal scorer for Inter this season:
02' Shaqiri vs Ata
04' Shaqiri vs Celtic
04' Icardi Sassuolo
12' Palacio vs Genoa
Shaqiri has now scored in all competitions for Inter, Serie A, Coppa Italia and Europa League.
Xherdan Shaqiri has been involved in five goals (3 goals + 2 assists) since his Inter debut, more than any other team-mate.
Nisam ni mislio na naprijed, defanzivno je ispadao par puta i mislim da mu je ovo najloshija od tri bila.Mada je cjelokupna odbrana bila losha i tesko je razaznati ko je odgovoran za sta, njega sam par puta upratio.arminz je napisao/la:@Beppe
Ne znam po cemu ti je Santon los. Momak citavo vrijeme pokriva lutanja Juana sto je dijelom ogranicilo njegov ucinak prema naprijed.
Opet Campagnaro,Vidic,Kovacic na krivoj poziciji i bez Shaqirija.1xINTER XI: Carrizo, Campagnaro, Vidic, Juan, Santon, Guarin, Medel, Brozovic, Kovacic, Podolski, Icardi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.