Pored naše ligu ubačeni su još: Maribor, Dinamo, Hajduk, Rijeka, Partizan, Crvena Zvezda...
Mega: Uploading...
P.S. ovo je za PEs 2013 (budući da je ova tema posječenija već ona o 13-ci

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Kako ce se ovo instalirati ? Ja imam PES 2013 i na njemu BHT Premijer Ligu, igr'o sam malo ovih dana bas, samaro sa SaidomLampard8 je napisao/la:BH Telekom premijer liga BiH 2014/15![]()
Pored naše ligu ubačeni su još: Maribor, Dinamo, Hajduk, Rijeka, Partizan, Crvena Zvezda...
mediafire: Uploading...
Mega: Uploading...
P.S. ovo je za PEs 2013 (budući da je ova tema posječenija već ona o 13-ci
Sa ovih svojih 10 prstiju uradio moj MaličeUnofficialpage je napisao/la:Jesi ti ovaj patch radio?
Ja bih to isprobao ali nemam PES 2013. Hajd to kako optimizuj za PES 6.
Izbrisan ti ovaj Download link.Lampard8 je napisao/la:Sa ovih svojih 10 prstiju uradio moj MaličeUnofficialpage je napisao/la:Jesi ti ovaj patch radio?
Ja bih to isprobao ali nemam PES 2013. Hajd to kako optimizuj za PES 6.![]()
ma kakva 6ica, davno sam ja nju batalio, sad zasad sam na 13i dok ne izađe neki alat da se može 15ka editovat
Pošto je tvoj tačno ću skinuti pes 13 da igram sa ovim patchemLampard8 je napisao/la:Sa ovih svojih 10 prstiju uradio moj MaličeUnofficialpage je napisao/la:Jesi ti ovaj patch radio?
Ja bih to isprobao ali nemam PES 2013. Hajd to kako optimizuj za PES 6.![]()
ma kakva 6ica, davno sam ja nju batalio, sad zasad sam na 13i dok ne izađe neki alat da se može 15ka editovat
Nemam ja ništa s tim pesom, nisam ja to radioBitiSrcemVezan je napisao/la:Lampard ba koji dlc treba i hoce li raditi ako ga instaliram preko onog vaseg zadnjeg peca za PES 13 jeboga ti
Jel trebam taj dlc i patch instalirati prije nego sto instaliram ovaj tvoj patch? Ako treba daj linkove svega tiLampard8 je napisao/la:Nemam ja ništa s tim pesom, nisam ja to radioBitiSrcemVezan je napisao/la:Lampard ba koji dlc treba i hoce li raditi ako ga instaliram preko onog vaseg zadnjeg peca za PES 13 jeboga ti![]()
Ovo ide na čist pes, nije nikakav addon na neki peč, a dlc je ovaj zadnji 6,0 i 1,04 patch
A igram i ja PTE trenutno, ali hocu da promjenim zbog jednog detalja koji mi bas bode oci.. Igram master ligu sa Borussiom, a svaka utakmica svakog kola zavrsi od 0 do 2 gola.. Znaci govorim o utakmicama koje igraju kompjuteri izmedju sebe, evo do sad odradio 29 kola i svaki put kada gledam rezultate kola vidim da su ostali odigrali ili 0:0, 1:0, 1:1.. Dalje nema... Ako nista, rezultati su realni, ali opet ne ide bundesliga i manje od 3 golaJoseMourinho je napisao/la:Nisam ni znao da je izašao Qpes, igrao sam ga na 13-sci jedno vrijeme dobro odradjen bio, sad na 15-ku nekakav PTE instaliro nije los
Haj kad neko proba qpea nek javi kakav je, dal da se prebacim na njeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.