KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: KK Bosna Royal

Post Postao/la ovisnik » 21 avg 2016, 21:42

Podržavam ono što rade krupalija i ekipa sa bosnom,al mi je malo žao zbog činjenice da se nije našlo neko bolje rješenje od udruživanja sa rojalom radi spašavanja kluba,kad su se već odrekli ogromne tradicije,da su barem poput zvezde našli nekog čovića koji će od te "tvorevine"napraviti klib za vrh ABA lige i redovnog učesnika evrolige,ovako izgubili tradiciju a dobili tavorenje i mrtvi prosjek domaće šaban lige,šteta

Neutral
Kontakt:

Re: KK Bosna Royal

Post Postao/la Neutral » 21 avg 2016, 21:53

Svi znamo ko je kriv, ali je li iko odgovarao za KK Bosnu???

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 23 avg 2016, 12:58

Neutral je napisao/la:Svi znamo ko je kriv, ali je li iko odgovarao za KK Bosnu???
Dino premijer kantona. Admir kandidat za načelnika najbogatije opštine u državi.

Ružno je kad se Nihada stavlja u isti koš kojem nikad nije ni trebala Bosna za lične interese nego je radio sve da pomogne stoci koja je vodila klub.

Za današnju KKBR ništa me ne veže. Doduše još od zadnje (ili je bila predzadnja) sezone u ABA ligi mi je bilo jasno gdje vodi sve. I moja zadnja tekma protiv Partizana u Zetri u jednoj očajnoj atmosferi...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 23 avg 2016, 13:20

Kawhi je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Svi znamo ko je kriv, ali je li iko odgovarao za KK Bosnu???
Dino premijer kantona. Admir kandidat za načelnika najbogatije opštine u državi.

Ružno je kad se Nihada stavlja u isti koš kojem nikad nije ni trebala Bosna za lične interese nego je radio sve da pomogne stoci koja je vodila klub.

Za današnju KKBR ništa me ne veže. Doduše još od zadnje (ili je bila predzadnja) sezone u ABA ligi mi je bilo jasno gdje vodi sve. I moja zadnja tekma protiv Partizana u Zetri u jednoj očajnoj atmosferi...
Uz duzni respekt pusti se te suplje ,to pricaj nekom drugom "nije mu trebala Bosna za licne interese"to mozes pricati nekoj djeci od 10 goidna ;) meni ne :!: ;) ,doso sto tolko voli bosnu da nocima nije spavao zbog njeg how yes no ;) .
Ja njemu i konakovicu nikad halaliti necu sta su uradili od bosne NIKAD :!:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 23 avg 2016, 13:26

Karlo je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:

Uz duzni respekt pusti se te suplje ,to pricaj nekom drugom "nije mu trebala Bosna za licne interese"to mozes pricati nekoj djeci od 10 goidna ;) meni ne :!: ;) ,doso sto tolko voli bosnu da nocima nije spavao zbog njeg how yes no ;) .
Ja njemu i konakovicu nikad halaliti necu sta su uradili od bosne NIKAD :!:
Porijeklo Nihadovog bogatstva je za mene nepoznato, ali znam da prije Bosne i poslije Bosne nema nikakve razlike. Kakve je on imao interese u Bosni ne znam, ali najvažnije je da nije krao poput premijera.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 23 avg 2016, 21:48

Ako me sto sta vezalo za Bosnu ASA BHT veze me i za ovu, samo nek nas vrate u girnji dio tabele ABA lige

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 avg 2016, 14:30

FoSte95 je napisao/la:Ako me sto sta vezalo za Bosnu ASA BHT veze me i za ovu, samo nek nas vrate u girnji dio tabele ABA lige
ali ovaj put sa puno naših igrača, a ne beobasketovih polovnjaka
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 avg 2016, 22:29

Ne veže me ništa za KKBR, ali sam zato vezan za San Antonio i Real Madrid :D
1946

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 30 avg 2016, 15:18

Gdje se moze naci spisak igraca za novu sezonu?

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 01 sep 2016, 13:40

Koji k.rac vi pišete po temi ako vas ništa ne veže za KK Bosna-Royal. Napredak ovog Kluba je prije svega potreban djeci ovog grada da imaju gdje trenirati. Ja sam trenirao košarku u KK Bosni i to je bio lijep period mog života iako nisam napravio nikakvu profesionalnu karijeru. Napredak ovog Kluba, ma kako se on zvao je potreban omladini i svima koji vole košarku da dođu jednom u 15 dana u dvoranu Mirza Delibašić i pogledaju utakmice ABA lige. Napredak ovog Kluba je potreban da se zaposle novi treneri koji će učiti djecu, doći će novi sponzori, desit će se neke pozitivne stvari u gradu, pa i onaj što prodaje košpice će zaraditi koju marku više. Imamo priliku da napravimo pozitivne stvari, jedini način da se košarka u Sarajevu spasi je bila fuzija sa KK Royal, a i taj Royal su osnovali ljudi koji vole košarku, KK Bosnu i grad Sarajevo. Uostalom, kad ste vi tako sposobni zašto niste bili uz Bosnu 2012/13./14. godine, pa spasili KK Bosnu, pronašli sponzore i napravili pozitivnu priču.
Ko hoće nek prati Bosnu, ko neće ne mora, al za uspjehe SARAJEVSKIH Studenata će se ćuti u narednim godinama ;)
SARAJEVO

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 01 sep 2016, 15:17

KK „Bosna Royal“ je prvom timu priključila mlade reprezentativce BiH, Miljana Šarića i Atifa Duraka, a naše omladinske selekcije su jače za još 90 članova koji nam se pridružuju iz KK „Maglaj“.

Novo-staro pojačanje je i Kerim Dragolj, dijete našeg kluba koji je produžio svoj ugovor te će i naredne sezone braniti boje svog omiljenog tima. Sigurno je da će njihova mladost uz već prisutno iskustvo u ekipi biti naša pokretačka snaga u nadolazećoj sezoni.

Durak je prošle sezone nastupao za mostarski Student gdje se kao mladi igrač uspio nametnuti treneru, a svojim igrama zainteresovati i trenera Bosne Royal, Dušana Gvozdića.

Miljan Šarić je prošlu sezonu završio u ekipi Građanskog iz Bijeljine, a sada će organizovati napad „Studenata“. „Čast mi je biti dio kluba kao što je Bosna. Mislim da je svakom igraču san da nastupa za najbolji klub u državi, a moj se upravo ostvario“-rekao je Miljan te dodao– „ Nadam se da će i publika u Sarajevu prepoznati kvalitet koji posjedujemo i znam da uz njihovu podršku možemo ostvariti zacrtane ciljeve.“

Buduće nade našeg kluba će prvu priliku da se predstave domaćoj publici imati već na nadolazećem XII Memorijalnom turniru Mirza Delibašić za koji smo uvjereni da će biti prava košarkaška poslastica.
SARAJEVO

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 sep 2016, 22:18

Cedevita tj. atlantik grupa glavni sponzor, ima li istine u tome?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 03 sep 2016, 22:21

irfo je napisao/la:Cedevita tj. atlantik grupa glavni sponzor, ima li istine u tome?
Ono što je novina, a to je da je Uprava Bosne aktivno radi i razgovara sa svim domaćim, ali i regionalnim kompanijama koje bi u narednom periodu trebale aktivno učestvovati u vraćanju ovog kluba na staze stare slave. Za sada je sigurno da će Atlantic grupa, Bosnalijek, BBS biti kompanije koje su prepoznale viziju rukovodstva ovog kluba. Očekuje se u narednim danima finalizacija još par ugovora sa velikim regionalnim brendovima.
http://ba.****/a111350/Sport-Klub ... basic.html
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 sep 2016, 22:23

Bassha je napisao/la:
irfo je napisao/la:Cedevita tj. atlantik grupa glavni sponzor, ima li istine u tome?
Ono što je novina, a to je da je Uprava Bosne aktivno radi i razgovara sa svim domaćim, ali i regionalnim kompanijama koje bi u narednom periodu trebale aktivno učestvovati u vraćanju ovog kluba na staze stare slave. Za sada je sigurno da će Atlantic grupa, Bosnalijek, BBS biti kompanije koje su prepoznale viziju rukovodstva ovog kluba. Očekuje se u narednim danima finalizacija još par ugovora sa velikim regionalnim brendovima.
http://ba.****/a111350/Sport-Klub ... basic.html
Valjda ima sanse sljedece godine za povratak u regionalnu ligu :pray:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 sep 2016, 17:38

slika
Neka pripremna se igra u Skenderiji...

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 07 sep 2016, 18:22

JHam je napisao/la:slika
Neka pripremna se igra u Skenderiji...
Naša ekipa je zabilježila pobjedu u prvoj prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za nadolazeću sezonu. Zahvaljujemo se našim sportskim prijateljima KK BURCH na fer i korektnoj utakmici! - zvanična Fb stranica KK Bosna Royal :clap:
SARAJEVO

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2016, 22:02

Zvanična stranica KK Bosna je ostala ista, a pišu o KK Bosna Royal :lol:

Ljudi i dalje furaju priču da ovaj klub nije ugašen, da je historija i dalje tu.

:clap:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 08 sep 2016, 10:42

Neutral je napisao/la:Zvanična stranica KK Bosna je ostala ista, a pišu o KK Bosna Royal :lol:

Ljudi i dalje furaju priču da ovaj klub nije ugašen, da je historija i dalje tu.

:clap:
Jedini vas argument protiv ovog Kluba je njegovo ime. Svjestan sam da vam je krivo sto kosarka jaca u Sarajevu, al navedite neki drugi argument. :wave:
SARAJEVO

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 09 sep 2016, 21:50

Naša ekipa jača za jos jednog mladog reprezentativca!
Adi Alikadić se priključio seniorskom timu KK "Bosna Royal". Mladi reprezentativac BiH, član zlatne kadetske reprezentacije od danas je i novi član KK "Bosna Royal". Adi je rođen 1999. godine i nastupao je za KK Radnički iz Goražda gdje je i prošao sve omladinske selekcije. Bio je kratko član Bosne, a sada će imati priliku i da se nametne treneru Gvozdiću. Sigurno je da će biti od velike pomoć našoj juniorskoj ekipi gdje će zasigurno biti jedan od nosilaca igre i definitivno budućnost "Studenata".

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 sep 2016, 10:27

Bas me zanima kolike minutaze ce imati ti mladi igraci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.