Fanovi Nemanje Gordica preuzeli stvar u svoje ruke !!

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Trojica igrača Budućnost Volija kapiten Suad Šehović, bek Nikola Ivanović i centar Filip Barović, priključiće se reprezentaciji Crne Gore u srijedu, 5. septembra.
To je rezultat dogovora podgoričkog evroligaša sa selektorom Zvezdanom Mitrovićem. Od starta priprema Crne Gore u ponedjeljak sa nacionalnim timom će biti trojica mladih igrača ,,plavih bekovi Petar Popović, Milić Starovlah i Igor Drobnjak.
Na taj način Crna Gora će računati na šestoricu evroligaških igrača za predstojeće mečeve sa Turskom, 14. septembra i Ukrajinom, 17. septembra.
Ivanović, Barović i Šehović imaće priliku da u utorak u Beogradu odigraju pripremni meč za Budućnost Voli protiv rivala iz ABA lige Mega Bemaxa. Bek Mega Bemaxa, Baranin Ognjen Čarapić, već tada će biti sa reprezentacijom Crne Gore u Podgorici.
Za ekipu Aleksandra Džikića je važno da što prije bude kompletna. To će i biti 18. septembra, uoči nastupa na Super kupu ABA lige u Laktašima. Igokea će biti protivnik u četvrtfinalu Super kupa 20. septembra.
O eventualnom nastupu košarkaša Budućnost Volija u narednim kvalifikacionim ,,prozorima u borbi za Mundobasket u dresu Crne Gore (kraj novembra, pa februar naredne godine) još nije diskutovano. U septembru će za nacionalni tim igrati i Edvin Džekson, u dresu Francuske, dok Nemanja Gordić neće nastupati za Bosnu i Hercegovinu.
https://www.cdm.me/sport/kosarka/trio-b ... nim-timom/
nerminh74 je napisao/la:Obzirom da je otišao onaj koji ga je nepravdeno prozivao, a dolazi onaj sa kojim je dobro sarađivao onda je sve do njega
Mada ja više vjerujem repeši nego današnjim novinarima
Ma da, vjerovatno je dao onu izjavu čisto formalno, da ne bi Džikić rekao nešto tipa "gdje ćeš, a nisi se ni javio". Vjerujem da ni on prije 7 dana nije planirao dolazak, nešto se očito promijenilo o čemu smo i diskutirali. Svakako da će ga pustiti jer i CG reprezentaciji počinju pripreme sutra.kobe24 je napisao/la:Nema nikakve logike da mu Dzikic i Buducnost brane da sad igra za reprezentaciju. Oni u ABA ligi startaju 30. septembra, a mislim da desetak dana ranije pocinje onaj turnir u Laktasima. On bi s reprezentacijom bio gotov 17., sto znaci da taman moze stici na sve to. Kad Buducnost moze pustiti ostale igrace, onda sigurno moze i njega. Ne vjerujem da bi se Dzikic zamjerio s Repesom.
Vrlo vjerovatno da autor ovog clanka nije upoznat sa svim ovim desavanjima u nasoj reprezentaciji, jer smo i svi mi do jucer bili 99% sigurni da Nemanja nece igrati.
Teško da bi Budućnost pustila sve svoje igrače da igraju CG, jacksona za francusku, a da ne puste Nemanjumiky_hz je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Obzirom da je otišao onaj koji ga je nepravdeno prozivao, a dolazi onaj sa kojim je dobro sarađivao onda je sve do njega
Mada ja više vjerujem repeši nego današnjim novinarima
Ako se u bh. savezu dogovore sa trenerom Džikićem i Budućnosti dolazim na okupljanje. Dakle, što se mene tiče, nema nikakvih problema", kratko nam je kazao Gordic
Nije sve do njega po ovome.
9tog , sta ba , sta radi ide pjeskebhsport je napisao/la:Dolazi 9.9 zvanicno.
Odakle si pročitao ?bhsport je napisao/la:Dolazi 9.9 zvanicno.
https://sportsport.ba/kosarka/gordic-9- ... ije/288796taremuha je napisao/la:Odakle si pročitao ?bhsport je napisao/la:Dolazi 9.9 zvanicno.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 21 gost.