emir79 je napisao/la:Poredak?AhmetNY je napisao/la:![]()
Kakav poredak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
emir79 je napisao/la:Poredak?AhmetNY je napisao/la:![]()
Kakav poredak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije to smijesno.calcio je napisao/la:Yankee Ahmo no speak bosniano
Mislim da je ovaj Ahmo nekadašnji Guzonja, Žuti Mrav itdNerminovic je napisao/la:Nije to smijesno.calcio je napisao/la:Yankee Ahmo no speak bosniano![]()
Ako Mujdža bude spreman..Goalgetter je napisao/la:------------------ Begovic ------------------
Mujdza -- Sunjic -- Bicakcic -- Salihovic
-------- Besic --------- Pjanic -------------
Hajrovic ------------------------------ Lulic
--------- Ibisevic ------- Dzeko ------------
Zapoceti ovako protiv Kipra.
nije to lose, ako Mujdza ne moze... Samo Medunjanin umjesto Cimirota..Head je napisao/la:
Ja bih ovako, mada Avdija pocinje sigurno.
Gledam zbog Bosne, ali se gleda i protivnik kod formiranja cijene karata.BelminM23 je napisao/la:Može pitanje, Igra BiH- Njemačka. Ti ideš gledat utakmicu zbog BiH ili Njemačke ?FliX je napisao/la:Skupe karte, ipak dolazi Liht. (koji je 150+ na fifa rank.)![]()
Igra BiH- Lihtenštajn. Ti ideš gledat utakmicu zbog BiH il Lihtenštajn ?
Ja kad odem na utakmicu odem zbog BiH...
Nego meni je draže otići gledat utakmicu protiv ovako nekih slabijih timova, jer 95% je da ćemo dobiti, i ljepše se osjećam kad damo gol pa malo skačem, pjevam... a ne kad gubimo protiv nekog jakog, pa tmurna atmosfera bude,
FliX je napisao/la:Gledam zbog Bosne, ali se gleda i protivnik kod formiranja cijene karata.BelminM23 je napisao/la:Može pitanje, Igra BiH- Njemačka. Ti ideš gledat utakmicu zbog BiH ili Njemačke ?FliX je napisao/la:Skupe karte, ipak dolazi Liht. (koji je 150+ na fifa rank.)![]()
Igra BiH- Lihtenštajn. Ti ideš gledat utakmicu zbog BiH il Lihtenštajn ?
Ja kad odem na utakmicu odem zbog BiH...
Nego meni je draže otići gledat utakmicu protiv ovako nekih slabijih timova, jer 95% je da ćemo dobiti, i ljepše se osjećam kad damo gol pa malo skačem, pjevam... a ne kad gubimo protiv nekog jakog, pa tmurna atmosfera bude,
Sta mislis jel ista cijena karte kad npr Dinamo Z. igra protiv Ajaxa i kad igra protiv Cibalie ? Ili cijena jaranske kad Bosna igra sa Njemackom i sa Lihtenstajnom? Sta da ti kazem.. uporedi cijene karata ostalih nasih tekmi (sa Finskom, San Marinom, Luksemburgom, Azerbejdjanom, idr skim smo vec igrali) pa ces vidjet da je malo ova poskupa..
To bi bio "normalan" i izbalansiran 4-4-2. Ali posto Pape zeli da ima u sredini uvjek trojicu ( ne dvojicu ) igraca od lopte i pasova tako se nece igrati. Igrati ce se 4-4-2 sa laznim krilom ( lijevim ili desnim ) ili 4-2-3-1 ali u tom slucaju nece biti Ibisevica. Ipak mislim da ce Vedo poceti kao i Hajrovic a Lulic ce opet cijelu stranu pokrivati. Govorim naravano o utakmici protiv Kipra. Za ovu protiv Lichtensteina je nemoguce predvidjeti sastav.Goalgetter je napisao/la:------------------ Begovic ------------------
Ajax je napisao/la:To bi bio "normalan" i izbalansiran 4-4-2. Ali posto Pape zeli da ima u sredini uvjek trojicu ( ne dvojicu ) igraca od lopte i pasova tako se nece igrati. Igrati ce se 4-4-2 sa laznim krilom ( lijevim ili desnim ) ili 4-2-3-1 ali u tom slucaju nece biti Ibisevica. Ipak mislim da ce Vedo poceti kao i Hajrovic a Lulic ce opet cijelu stranu pokrivati. Govorim naravano o utakmici protiv Kipra. Za ovu protiv Lichtensteina je nemoguce predvidjeti sastav.Goalgetter je napisao/la:------------------ Begovic ------------------
Nerminovic je napisao/la:Juce rekao da nam je odbrana bez Spahica kao Kukuruzspor. Kolasinac van terena 6 mjeseci.
Allah dragi, pomozi nam.
Sve sam ja fino objasnio...AhmetNY je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Juce rekao da nam je odbrana bez Spahica kao Kukuruzspor. Kolasinac van terena 6 mjeseci.
Allah dragi, pomozi nam.![]()
Germanija SportKasa, pomozi nam.
Drzi se ti bejzbola.AhmetNY je napisao/la:-----------Begovic
Avdija---Hadzic--Sunjic---
-------------------------------
--------------------------------Lulic
Safet Susic strucnjakcalcio je napisao/la:Drzi se ti bejzbola.AhmetNY je napisao/la:-----------Begovic
Avdija---Hadzic--Sunjic---
--------------------------------Lulic