25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
Ma Susic pokusava da okrivi igrace za sve. Reci ce da su ga bojkotovali, a ustvari hoce da progura svoje iz agencije
Bas me zanima koji su to mlatomudi!Head je napisao/la:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Pisu da je Besic na postedi i danas, znaci nije nikako trenirao pred utakimicu.
Ocigledno je da se priprema teren za Hadzica. Miske i Mujdza ce vjerovatno vani, znaci priprema se teren za Tinkija i Avdagu.
Vedo ce umjesto Dzeke u napad.
Ocigledno je da se priprema teren za Hadzica. Miske i Mujdza ce vjerovatno vani, znaci priprema se teren za Tinkija i Avdagu.
- Nerminovic
- Kontakt:
dobicemo po qrac 3-0
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ako ova dva budu igrala pušiona nam jeMozambik je napisao/la:Pisu da je Besic na postedi i danas, znaci nije nikako trenirao pred utakimicu.
ja bi volio da vidim Svena
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Igrat ce Hadzci, Avdija, Vranjes ... svi koji nisu dobili sansu do sada 100% !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- anonymousHD
- Kontakt:
Mozambik ti si i dalje top, ti ništa ne shvatasaš.
Džeko, Spaha, mangupi ove repke ne žele da igraju, a njih Pape prekriva s ovom izjavom.
Niđe veze da ne mogu, izgleda samo oni na ovom SP nemaju snage, svi mogu igrat oni, niđe veze. Laže Pape, prekriva ih, jer je p.čka.
Sve to treba nabit nogom, neka se stide. Sramota!
Džeko, Spaha, mangupi ove repke ne žele da igraju, a njih Pape prekriva s ovom izjavom.
Niđe veze da ne mogu, izgleda samo oni na ovom SP nemaju snage, svi mogu igrat oni, niđe veze. Laže Pape, prekriva ih, jer je p.čka.
Oni nisu cvijecke, naprotiv, al Pape je 10 puta gori od njih, zapamti sta ti kazem.anonymousHD je napisao/la:Mozambik ti si i dalje top, ti ništa ne shvatasaš.
Covjek u 4 godine vodjenja reprezentacije nikad nije preuzeo krivicu na sebe, NIKAD
Uvijek mu je neko drugio bio kriv, uvijek je nakon poraza pravio konferencije u kojima je optuzivao igrace, savez, vlagu, sunce, kisu, vraceve i sta sve ne.
Tako ce biti i nakon ovoga. Sad se pravi prica da oni nece igrati, odmah svi udaraju na Dzeku i Spahica, iako se nista ne zna. Vidjet ces sutra kad zaigra Germanija.
- Nerminovic
- Kontakt:
nista onda. niti cu gledati tekmu.Elegant je napisao/la:Igrat ce Hadzci, Avdija, Vranjes ... svi koji nisu dobili sansu do sada 100% !!!
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovako nešto i naši koji su tamo mogu napisati.
Tolike pare dali, a oni neće igrati. Mamicu im!

Tolike pare dali, a oni neće igrati. Mamicu im!

Besic nece ni igrati protiv Irana.
Sta mislite ko hoce...
Sta mislite ko hoce...
sutra u kladionicu i mirne duše na Iran veći ulog
raspad u repki, Dzeko bira ko ce igrat (100% tacna info), igraci nece da treniraju, neki ne pricaju između sebe, Sušić nema autoritet, igrat će ovi koji do sad nisu puno igrali itd.
a uz to Iran se nada prolazu
raspad u repki, Dzeko bira ko ce igrat (100% tacna info), igraci nece da treniraju, neki ne pricaju između sebe, Sušić nema autoritet, igrat će ovi koji do sad nisu puno igrali itd.
15.10.2013.
tako je, pozdravljam ovu odluku.Kaunas je napisao/la:sutra u kladionicu i mirne duše na Iran veći ulog
Srce k'o Afrika!
- Nerminovic
- Kontakt:
Evo gledao na FTV izjavu Vede pred sutrašnji meč promrlja jedva, više se za onu bradu češe nego što priča. Kaže neki su krivi manje neki više, ali svi nosimo odgovornost. Vidi se da situacija nije sjajna. 
Ja sam odma rekao da ni jednom igracu ne zamjeram ni sekunde. Mogli su se vise truditi, Edin pogotovo, ali brate mili covjek ih je poslao na teren da izgube utakmicu. Pravi budale od njih. Da sam na njihovom mjestu bio fino bi mu reko " Znas sta? Goni se ti u tri lijepe. Ja ne igram." I kraj price. A izasli su i borili se. I jos onaj ponisten gol taman ko slag na tortuJanez je napisao/la:Evo gledao na FTV izjavu Vede pred sutrašnji meč promrlja jedva, više se za onu bradu češe nego što priča. Kaže neki su krivi manje neki više, ali svi nosimo odgovornost. Vidi se da situacija nije sjajna.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
[/quote] Ja sam odma rekao da ni jednom igracu ne zamjeram ni sekunde. Mogli su se vise truditi, Edin pogotovo, ali brate mili covjek ih je poslao na teren da izgube utakmicu. Pravi budale od njih. Da sam na njihovom mjestu bio fino bi mu reko " Znas sta? Goni se ti u tri lijepe. Ja ne igram." I kraj price. A izasli su i borili se. I jos onaj ponisten gol taman ko slag na tortu
[/quote]
Slazem se sa ovim
Slazem se sa ovim
sta jedan poraz moze da uradi

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ovo bi moglo istrcati sutra:
----------Džeko----------Ibišević------------
----Salihović----Pjanić--------Hajrović-----
-------------------Bešić-----------------------
--Kolašinac---Spahić----Šunjić-------Vršajević
-----------------Begović----------------------
----------Džeko----------Ibišević------------
----Salihović----Pjanić--------Hajrović-----
-------------------Bešić-----------------------
--Kolašinac---Spahić----Šunjić-------Vršajević
-----------------Begović----------------------
Ja ne znam kako ne popizde Begovic, Ibisevic, Kolasinac i j.ebu mater nekom, ja sam ranije napiso da ce ovo biti krah unutar repke, mjesec dana oni skupa bez autoriteta ikakvogKaunas je napisao/la:sutra u kladionicu i mirne duše na Iran veći ulog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.