Denizmare je napisao/la:Prvo smo bili zlatni ljiljani sad smo radoncicevi zmajevi,igrali u tardicionalnim bijelim dresovima i plavom sorcu,i to se promjenilo. Bas ne znamo ostati svoji.
Legea sranje firma dresovi isto,u njihovom katalogu sam vidio bar 3 bolja dresa od aktuelnog,ali opet nista extra,pa oni nisu u stanju ni logo prilagoditi kriterijima. Ovi sto kazu mozemo i u potkosuljama igrati,igrali smo 93,94 skoro pa u potkosuljama,ne moramo se i sad brukat. Sve repke glupe pa imaju dobru opremu,a mi vazda pametni..
Ljiljani su nekada bili realni i objektivno super naziv, medjutim danas su neke druge prilike u BiH.
Zasto Zmajevi Radonciceva tvorevina? Ja bi pre rekao da je taj naziv nekako istovremeno procurio u BH medijima, a da li ga je prvi provalio Avazov novinar, ss.ba, Hayat ili Marijan nebitno. Iako nemaju sa BH istorijom nikakve veze, zmajevi su po meni, a mislim da se slaze i veci deo populacije BiH, najbolje resenje za BH repku, a i prihvatljivije je od "lavova, dijamanata, bisera, ljiljana..." jer Bosna je imala jedina "zivog" zmaja u svojoj slavnoj Istoriji, vojskovodju Husejina kapetana Gradascevica-Zmaj od Bosne!
Sto se dresova tice, treba se Legea zahvaliti na dosadasnjoj saradnji i sacekati ponudu svetski poznatih sportskih marki, tipa: Adidas, Nike, Puma, Umbro, Diadora. Misljenja sam da je BH repka vec sa ovim kvalifikacijama zasluzila paznju najpoznatijih sportskih proizvodjaca.
Zar je moguce da jedna Makedonija, C.Gora, Slovenija, Lihtenstajn, S.Marino, Luxemburg ...imaju lepsu uniformu i jace sponzore od BiH? Danas je sve moguce. Zvuci nerealno ali je istinito!