Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

DeeWa
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la DeeWa » 19 sep 2014, 14:42

Ljudi moji, iduci mjesec je tekma. Nema ni teoretske sanse da dobije otkaz jer bi to znacilo da moraju odmah imati rjesenje a nasi nisu bas toliko ekspresni da nalaze rjesenje u roku od 48h a ne smiju sebi ni dopustiti da nas vodi borce sredojevic dvije tekme kao njegov trenutni asistent. S toga ovo je dosta **** situacija. Da nema tekmi do iduce godine vjerovatno bi imao vece sanse da dobije otkaz. Ovako ce ga vjerovatno pritisnuti da mora dobiti 3 boda (iako bi trebalo to biti 4 ali hajd oni ce biti sigurno blagi). Sto znaci opet lik ostaje. Nisu kod nas u savezu ekspresni i efikasni ko neki drugi da danas dadnu otkaz i nadju brzo rjesenje
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 19 sep 2014, 14:50

DeeWa je napisao/la:Ljudi moji, iduci mjesec je tekma. Nema ni teoretske sanse da dobije otkaz jer bi to znacilo da moraju odmah imati rjesenje a nasi nisu bas toliko ekspresni da nalaze rjesenje u roku od 48h a ne smiju sebi ni dopustiti da nas vodi borce sredojevic dvije tekme kao njegov trenutni asistent. S toga ovo je dosta **** situacija. Da nema tekmi do iduce godine vjerovatno bi imao vece sanse da dobije otkaz. Ovako ce ga vjerovatno pritisnuti da mora dobiti 3 boda (iako bi trebalo to biti 4 ali hajd oni ce biti sigurno blagi). Sto znaci opet lik ostaje. Nisu kod nas u savezu ekspresni i efikasni ko neki drugi da danas dadnu otkaz i nadju brzo rjesenje
ma jasta, ovdje ce mu samo postaviti "ultimatum"

ako ne osvojis makar 4 boda, zamijenit cemo te za 2 godine :lol: :lol:
a... pehari su tu

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 19 sep 2014, 14:55

slika

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 14:56

Ultimatum je da u slijedece tri utakmice mora osvoji 1 bod, ako ne osvoji, onda ce ga smijeniti odmah poslije kvalifikacija za EP :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 20 sep 2014, 00:36

pobjedesve je napisao/la:
FliX je napisao/la: Da je bogdom samo jedan :lolno:
ja se ne sjecam nijednog blama, pa bi volio da me podsjetis malo, druga je stvar sto ti mislis da je blam samo sto se pojavi na nekom javnom servisu.
Ne mislim ja, nego mi mislimo, a ti mislis da to nije blam..

Inace stipu se njega, vidi ba tragedije sule nas i dalje vodi.. znaci sastavljajte taktiku za tekmu protiv velsa, obavezno tinka i avdiju stavljajte na teren, a zatim dodajite ostale igrace. Ova dvojica su najbitniji :kafa:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 nov 2014, 00:48

Otvorila se idealna prilika da na kormilo reprezentacije dovedemo Vahida Halilhodzica.
U teskim se situacijama prepoznaju pametni i hrabri ljudi koji mogu stvari okrenuti u dobrom smjeru.
Evo odlicne prilike za rukovodstvo saveza i one koji se pitaju za postavljanje selektora :pray:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 17 nov 2014, 00:51

Zaboravili ste Konjica.Taj bi pricom ubio protivnika.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 17 nov 2014, 00:52

1, Vaha
2, bajevic
3, Neki strani trener. Za ove pare sto su placene Susic moze se naci neki ambicozni i dobar trener, mada mislim da ce tesko iko u nasem zavezu moci procjenit dobrog trenera.
4, Amar osim
.....
10+ Barbarez, jeste da je legenda ali nikakvog iskustva sa trenerskim poslom nema. Da je bar neku djecu uzeo vodit u HSV-u ili Bayeru umjesto karte sto je uhvatio....

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 nov 2014, 00:52

Vahid :pray: :pray: :pray: :pray:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 17 nov 2014, 00:53

rodjenisa je napisao/la:Otvorila se idealna prilika da na kormilo reprezentacije dovedemo Vahida Halilhodzica.
U teskim se situacijama prepoznaju pametni i hrabri ljudi koji mogu stvari okrenuti u dobrom smjeru.
Evo odlicne prilike za rukovodstvo saveza i one koji se pitaju za postavljanje selektora :pray:
Epizoda Dinamo
Rat
Naš mentalitet

Dovoljno da Vaha neće u dogledno vrijeme preuzeti BiH siguran sam u to, iako bi i ja lično volio da bude on. ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2014, 00:53

1. Vaha ali ne vjerujem da zeli
2.

slika

P.S. nisam zeljovac, Amar bi bio odlican izbor

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 00:54

Srecko Katanec.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2014, 00:54

Mislim da treba dati šansu i Seadu Sušiću. :thumbup: :bih:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 nov 2014, 00:54

Gledajuci sa te strane Vaha je uzeo pare od Trabzona, ali isto su i ovi nasi potrosili sve pare haman. Jos ako bude raskid ugovora sa Papetom moraju mu veci dio isplatiti, a oni zato i nece da raskinu ugovor zbog para jer ovako na neki nacin profitiraju od njega, a za novog nemaju para.. Volio bih da se varam ali neki dan kad sam vidio one prihode i rashode snovi o Vahi su mi postali nerealni, uz to je i temperamentan covjek, a to im vjerovatno isto ne odgovara..

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 nov 2014, 00:55

Vaha je svoje rekao,ako ste slucajno zaboravili.
Nikada više u Bosnu i Hrvatsku

Pratio je i Bosnu i Hercegovinu, koju na žalost brojnih navijača "Zmajeva" ipak ne misli preuzeti.

"Kad si izbornik, moraš gledati hoće li igrati Srbin ili Hrvat, i zato ja nikada ne mogu trenirati tu selekciju. Ako izbaciš nekoga, odmah će reći: čuo sam da neke igrače nije uzeo... Sramotno je i skandalozno kad momci počnu pričati takve fašističke ideje, to me toliko pogađa."

"Ja sam tu bio za vrijeme rata, doživio sam mnoge neugodnosti. Mogu pomoći na neke druge načine, a moja razmišljanja su malo drugačija i ne bih se vraćao ponovo na ta razmišljanja i te događaje koji su mi nanijeli puno moralnog, a ne samo materijalnog razočaranja", kaže Halilhodžić.

U Hrvatsku se također ne misli ne više vraćati kao trener kluba, pa ni reprezentacije.

"Ne, jednom sam bio tu i to je to. Mislim da je završena moja putešestvija na ovim prostorima. Mogu pomoći ovako, jer ja i sad pomažem mnogima ovdje, ljudi me traže savjete, traže igrače, dobre, a jeftine..."
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 nov 2014, 00:55

Ma kakav Vaha nema nista od toga,nije lud da dodje u ovakvoj situaciji.Jedina realna opcija je Sergej Barbarez.

Ili mozda vrate Sliskovica :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 nov 2014, 00:57

Neka nije Prosinecki ili Barbarez, po meni je Osim bolja opcija od njih mada naravno ne bih volio ni njega :D

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 nov 2014, 00:57

Osobi koja dodje treba dati do znanja da nema pritisak da se plasira na EP. Realno, nemamo sansi ni za baraz, posto Belgija ima utakmicu manje.

Dakle, neka se novi selektor koncentrira na slaganje tima za SP 2018. Ima cetiri godine...

Sto se ovih izbora tice, najrealnija i najbolja opcija je Dusko Bajevic.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 17 nov 2014, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 nov 2014, 00:58

calcio je napisao/la:1. Vaha ali ne vjerujem da zeli
2.

slika

P.S. nisam zeljovac, Amar bi bio odlican izbor
taj drugi ce ti odma Adilovica zvat :rol: :rol: :rol:

Ne znam sad koliko Vahu zelim, jer ce mi se misljenje podudariti sa tvojim, ozbiljno bi se zabrinuo za sebe

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 17 nov 2014, 00:59

To je samo šuplja prica od Vahe.Cuj moram gledati nacionalni balans:-) To kao nacionalmno izbalansirana reprezentacija?!? Nece je nikada uzeti jer nece biti placen,cista logika...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Goalgetter, hurem, Kaunas, Mostarska, s4mke i 74 gosta.