to sam namjerno i napisao samo iz razloga da ljudi shvate da nije to bas tako lako, jer da jeste vise bi ih proslo...nadati se ali ne treba se razocarati...ako bude zalaganja i borbe na terenu sve ce biti oprosteno.barca_87 je napisao/la:al ne bice neuspjeh ako mi ne prodjemofixator je napisao/la:u istoriji WC-a samo 5 debitanata od mislim njih 17 je uspjelo proci grupu.,mi smo nesto posebno mi smo velesila
SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Semper Fidelis
ma ne mozes to dokazat ,mi smo u ocima mnogim favoriti uz argentinu a to uopste nije tako,ni jedan debitant ne moze biti favorit ,jest ono laksa grupa ,mozemo se nadat da uz malo srece se uspije proc ,fixator je napisao/la:to sam namjerno i napisao samo iz razloga da ljudi shvate da nije to bas tako lako, jer da jeste vise bi ih proslo...nadati se ali ne treba se razocarati...ako bude zalaganja i borbe na terenu sve ce biti oprosteno.barca_87 je napisao/la:al ne bice neuspjeh ako mi ne prodjemofixator je napisao/la:u istoriji WC-a samo 5 debitanata od mislim njih 17 je uspjelo proci grupu.,mi smo nesto posebno mi smo velesila
a ak se ne prodje to ce biti pljuvanje na sve strane ," nisu prosli pored hadalja nigerija i irana" i tako te smijesne izjave ,ko i protiv argentine u prijateljskoj ,poslije te utakmice niko nije valjo odjednom ,sve treba izmjenit ,ne mozes nasem narodu ugodit.igraci ostvare istorijski uspjeh i ak ne prodju grupu standardno pljuvat ce se po njima ,ko da su brasil pa ono neuspjeh ne proc grupu

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Gledam ekipu ovog Irana, i ovo stvarno moramo pobjedit. Velika vecina ih igra u domacoj ligi, jedini Dejagah nesto poznatiji igrac, a nije on bas neka klasa. U Fulhamu grije klupu. Jedino me strah trenera Queiroza, koji je vrlo dobar takticar. Kazu da je on bio vrlo vazan kad je United osvojio LP 2008. godine. Gary Neville ga je strasno pohvalio u svojoj knjizi. Bojim se da bi onog naseg strucnjaka mogao nadmudrit samo tako. Ali po igracima smo za dvije klase jaci. Ali ista situacija je bila i sa Slovackom.
Nigerija ima dosta solidne igrace, ali mi imamo jacih prvih 11. Samo da ne bude povreda. Nerijesen rezultat izmedju Irana i Nigerije bi nam bio zlata vrijedan, onda bi vjerovatno bio dovoljan bod protiv Nigerije i pobjeda protiv Irana za prolazak. Protiv Argentine odigrat bunker i sta Bog da. Uvijek se moze desit luda sreca, a mozemo bit sigurni da ce Beg skinut nekoliko zicera.
Jedva cekam yebote, ko ce izdrzat.
Nigerija ima dosta solidne igrace, ali mi imamo jacih prvih 11. Samo da ne bude povreda. Nerijesen rezultat izmedju Irana i Nigerije bi nam bio zlata vrijedan, onda bi vjerovatno bio dovoljan bod protiv Nigerije i pobjeda protiv Irana za prolazak. Protiv Argentine odigrat bunker i sta Bog da. Uvijek se moze desit luda sreca, a mozemo bit sigurni da ce Beg skinut nekoliko zicera.
Jedva cekam yebote, ko ce izdrzat.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ukoliko i bude poraz na otvorenju, cemu tuga ? Ipak je to Argentina.Duel protiv Nigerije ce odluciti nasu sudbinu.Pobijedit cemo ukoliko smo bolji i proci dalje.Po meni su sanse 50%-50%, nase srce i zalaganje ce dodatno pomoci, vise toga cemo imati od Nigerijaca.Prosto k'o grah 

Chelsea F.C.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma prolazimo dede mi 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zadovoljan sam , realno nije najlaska grupa ali daleko daleko od najteze ili nesto slicno... O argentini necu pricat samo iz jednog razloga jer cemo ih mi napast , tj pape. Bez zadnjeg veznog nemamo sta da trazimo vidjeli smo to u prijateljskoj utakmici na ovoj to samo koze bit gore... Uz neko preludo zalaganje nerijeseno bi mozda i mogli izvuc. Dalje Iran zaista suvisno pricati o ovoj ekipi , ali imaju dobrog trenera... Na sp nema lakih protivnika Iran ce dati sve od sebe ako mi ne uradimo isto poraz nece bit iznenadjenje. Iako smo 2 klase iznad njih uz pravi pristup ova utakmica bi se lagano trebala rijesiti... Eh nigerija , jedna od africkih zemalja za koju sam uuvijek navijao. Sjena od one repke prije 10ak gos ali ima tu imena koja su daleko zvucnija od senada lulica i harisa medunjanina cisto hipoteticki... Ne pratim ih ali mislim da oni ne bacaju sve u napad mislim da to nije vise fusbal bez disciline , u ovoj utakmici kljucnu ulogu moze odigrat zadnji vezni kojeg mi idalje nemamo... onazi mikel itd ima da uzoru sredu terena , igranje misimovica u ovoj tekmi je jedan primljen gol... Da sumiram , mislim da se moramo pocet malo zatvarat , protiv irana i ne moramo tu trebamo sve u napa bacit jel nemaju kvalitet da kontrolisu igru protiv nas , objektivno nigerija nije tehnicki potkovanija od nas ali nije da ne znaju igrat lopte... Mislim da bi za prolaz dalje mogla biti kljucna rola zadnjeg veznog , i naravno Edin Dzeko ukoliko se vrati u optimalnu formu on moze biti koban za svakog... puno je vremena do sp nadam se da cemo pocet popravljat greske birat prave protivnike i na pravom mjestu...
oooo pa ti si živ... super...Sarajlijc@ je napisao/la:Ma prolazimo dede mi
inače nisam znao da ima već tema... čudi mene što nema komentara na staroj temi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Realno je da se nadamo drugom mjestu,nerealno je reci da cemo sigurno biti drugi.
Argentinci su imali Nigeriju i na proslom prvenstvu u grupi,dobili su ih 1:0.
Imali su ih i 2002. i tada je bilo 1:0.
Evo 2014. opet su ponovo u grupi.
Kako im ne dopizde?
Argentinci,gledano napadacki,djeluju mozda jace od svih drugih reprezentacija svijeta.I vidjeli smo koliko su brzi i opasni u onoj prijateljskoj koju smo odigrali sa njima nedavno.
Mada sam misljenja da na prijateljska nije nikakav pokazatelj nase nemoci,jer dobro je poznato da nasi prijateljske susrete igraju kriminalno i tako je oduvjek bilo.
Jaci su od nas (to nije nikaka mudrost) ali uz pravu postavku i 100 postotno zalaganje nasih na terenu mozemo se nadati nekom povoljnom rezultatu (kad kazem povoljno mislim na nerjeseno).
Argentinci imaju neki cudan mentalitet.Ovo ce mi biti peto svjetsko prvenstvo koje cu,ako Bog da,da ispratim i ovako kad se prisjetim uvijek se kod njih svodilo na isto:
Puno ocekivanja,kovanje u zvijezde,proglasavani za favorite a na kraju uvijek podbace.
1998. su dominantno protutnjali kroz grupu,u osmini savladali mrske im Engleze i onda ispali u cetvrt finalu od Holandije u 89. minuti.
2002.su imali ogroman motiv (tada se po medijima provlacila prica o siromastvu u Argentini) pricali su kako ce igrati za stanovnike svoje zemlje,i nisu prosli ni grupu.
2006. su prosli mozda grupnu fazu,pobjedili Mexico u osmini,nakon produzetaka i potom ispali od Njemacke na penale.
2010.svi se sjecate opet medju favoritima,prolaze grupu (J.Korea,Grčka,Nigerija) sa tri pobjede,u osmini finala rjesavaju (opet) Mexico,a u cetvrtini njih rjesava (opet) Njemacka.
Po temperamentu,euforiji dosta slicni nama,a kad im stvari krenu nizbrdo tesko se vade.
Bas kao i mi,i zbog toga se nekako vise pribojavam ovih čađavih da nam oni nesto ne sjebu.
Argentinci su imali Nigeriju i na proslom prvenstvu u grupi,dobili su ih 1:0.
Imali su ih i 2002. i tada je bilo 1:0.
Evo 2014. opet su ponovo u grupi.
Kako im ne dopizde?

Argentinci,gledano napadacki,djeluju mozda jace od svih drugih reprezentacija svijeta.I vidjeli smo koliko su brzi i opasni u onoj prijateljskoj koju smo odigrali sa njima nedavno.
Mada sam misljenja da na prijateljska nije nikakav pokazatelj nase nemoci,jer dobro je poznato da nasi prijateljske susrete igraju kriminalno i tako je oduvjek bilo.
Jaci su od nas (to nije nikaka mudrost) ali uz pravu postavku i 100 postotno zalaganje nasih na terenu mozemo se nadati nekom povoljnom rezultatu (kad kazem povoljno mislim na nerjeseno).
Argentinci imaju neki cudan mentalitet.Ovo ce mi biti peto svjetsko prvenstvo koje cu,ako Bog da,da ispratim i ovako kad se prisjetim uvijek se kod njih svodilo na isto:
Puno ocekivanja,kovanje u zvijezde,proglasavani za favorite a na kraju uvijek podbace.
1998. su dominantno protutnjali kroz grupu,u osmini savladali mrske im Engleze i onda ispali u cetvrt finalu od Holandije u 89. minuti.
2002.su imali ogroman motiv (tada se po medijima provlacila prica o siromastvu u Argentini) pricali su kako ce igrati za stanovnike svoje zemlje,i nisu prosli ni grupu.
2006. su prosli mozda grupnu fazu,pobjedili Mexico u osmini,nakon produzetaka i potom ispali od Njemacke na penale.
2010.svi se sjecate opet medju favoritima,prolaze grupu (J.Korea,Grčka,Nigerija) sa tri pobjede,u osmini finala rjesavaju (opet) Mexico,a u cetvrtini njih rjesava (opet) Njemacka.
Po temperamentu,euforiji dosta slicni nama,a kad im stvari krenu nizbrdo tesko se vade.
Bas kao i mi,i zbog toga se nekako vise pribojavam ovih čađavih da nam oni nesto ne sjebu.
Zadovoljan sam grupom. Argentina je favorit al ne treba odmah skinut gace. Treba odigrati kao protiv Francuske, borbeno, odvazno, sa respektom, ali bez straha. Ako pokazemo igru i zalaganje kakvo umijemo i nerijesen rezultat protiv Argentine nije nedostizan. Naravno od poraza ne treba praviti problem, nego se odmah posvetiti buducim protivnicima.
Protiv Nigerije dati sve od sebe, 200% svojih mogucnosti. Nadam se da ce selektor dobro skautirat njihovu igru. Uz dobru takticku postavku, brobenost i hrabrost nasih igraca pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Oni jesu fizicki jaki, ali su, kao i vecina Africkih selekcija, takticki slabi. Dodajmo tome i cinjenicu da ih vodi domaci trener, mislim da je kljuc pobjede nad Nigerijom u Safetovim rukama. Ako dobro prostudira njihovu igru, dobro takticki postavi nasu ekipu, Nigerijci bi trebali pasti.
Protiv Irana dobro prostudirat njihovu igru, dobro se takticki postavit i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Sve u svemu. Mislim da je kljuc prolaza u drugi krug u rukama Safeta Susica, Ako dobro analizira igru protivnika, postavi odgovarajucu taktiku, mozemo do drugog kruga.
Sada treba naci adekvatnu bazu reprezentacije, onako odokativno, cini mi se da je najbolje mjesto Brazilija. U sredini je trokuta izmedju Ria, Salvadora i Cuiabe. Treba naci adekvatne protivnike koji ce "glumit" nase protivnike u grupi. Po meni najbolje Cameroon, Brazil i Japan.
Treba se dobro fizicki pripremit i onda yebat Francuzima majku majcinu u osmini finala.
Protiv Nigerije dati sve od sebe, 200% svojih mogucnosti. Nadam se da ce selektor dobro skautirat njihovu igru. Uz dobru takticku postavku, brobenost i hrabrost nasih igraca pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Oni jesu fizicki jaki, ali su, kao i vecina Africkih selekcija, takticki slabi. Dodajmo tome i cinjenicu da ih vodi domaci trener, mislim da je kljuc pobjede nad Nigerijom u Safetovim rukama. Ako dobro prostudira njihovu igru, dobro takticki postavi nasu ekipu, Nigerijci bi trebali pasti.
Protiv Irana dobro prostudirat njihovu igru, dobro se takticki postavit i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Sve u svemu. Mislim da je kljuc prolaza u drugi krug u rukama Safeta Susica, Ako dobro analizira igru protivnika, postavi odgovarajucu taktiku, mozemo do drugog kruga.
Sada treba naci adekvatnu bazu reprezentacije, onako odokativno, cini mi se da je najbolje mjesto Brazilija. U sredini je trokuta izmedju Ria, Salvadora i Cuiabe. Treba naci adekvatne protivnike koji ce "glumit" nase protivnike u grupi. Po meni najbolje Cameroon, Brazil i Japan.
Treba se dobro fizicki pripremit i onda yebat Francuzima majku majcinu u osmini finala.

Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 07 dec 2013, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
To me brate jedino brine, da ce nas taj ocekivani poraz previse pogodit i da ce se dignut previse prasine nakon toga. Onda se moze probudit inat u igracima, ili ce bit kolaps. Da nam je barem odigrat solidno, pa makar izgubili. Da ne bude puno negativnosti. Ali nadam se da cemo odigrat skroz defanzivno, pravi bunker i uzdat se u Begovica. Mislim da tako imamo vece sanse nego ako se probamo nekako nadigravat s njima. Branit se kao lavovi i nadat se nekoj slucajnosti u napadu i odlicnoj partiji Begovica i Spahe. U ovo zadnje ne sumnjam. Aguero neka se dobro cuva.Mozambik je napisao/la:Zadovoljan sam grupom. Argentina je favorit al ne treba odmah skinut gace. Treba odigrati kao protiv Francuske, borbeno, odvazno, sa respektom, ali bez straha. Ako pokazemo igru i zalaganje kakvo umijemo i nerijesen rezultat protiv Argentine nije nedostizan. Naravno od poraza ne treba praviti problem, nego se odmah posvetiti buducim protivnicima.

- samovasposmatram
- Kontakt:
Prijateljsku s argentinom mozemo macku o rep iz vise razloga da ne ulazim sad u to, nego dobra grupa, mozemo iznenadit i treba ciljat prvo mjesto nismo dosli na izlet. Arg jest favorit al i jace su ekipe pusile na sp-u tako da mozemo ocekivat spektakl
Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
WHUFC
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Jbte jesu ovi Irancani ludi, haman gori od nas na netu
spucali preko hiljadu komentara na Dzekin fb komentar o grupi, psuju ko veliki 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
bordo_Sarajevo je napisao/la:Jbte jesu ovi Irancani ludi, haman gori od nas na netuspucali preko hiljadu komentara na Dzekin fb komentar o grupi, psuju ko veliki

Hajde da je nesto ruzno rekao, ali lik postavio sasvim neutralan i dosadan komentar. Ja ludjaka majko mila.

Nebi bilo naodmet pazit' i na gol razliku isto,ybga svi znamo kolko puta ona bude odlučujući faktor između makar dvije ekipe
što se te priče tiče najprije se osvrćemo na taj prvi meč,neki uredan poraz od 1:0 ili 2:1 valjda nebi bio tolko strašan i presudan ..
Edit: Irančani su ludi,al Iranci još luđi brate

Edit: Irančani su ludi,al Iranci još luđi brate

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Retardi majke im ga nabijem.bordo_Sarajevo je napisao/la:Jbte jesu ovi Irancani ludi, haman gori od nas na netuspucali preko hiljadu komentara na Dzekin fb komentar o grupi, psuju ko veliki
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bordo_Sarajevo je napisao/la:Jbte jesu ovi Irancani ludi, haman gori od nas na netuspucali preko hiljadu komentara na Dzekin fb komentar o grupi, psuju ko veliki

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Farzad Jo porucuje:

"Vi ste fekalne"

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
U tom je fora, ni kriv ni duzanCartman je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:Jbte jesu ovi Irancani ludi, haman gori od nas na netuspucali preko hiljadu komentara na Dzekin fb komentar o grupi, psuju ko veliki
![]()
Hajde da je nesto ruzno rekao, ali lik postavio sasvim neutralan i dosadan komentar. Ja ludjaka majko mila.

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Treba njih dobro natabati, peticu im uvaliti da im zgadimo fudbal za sva vremena.
Oni ga nama nisu zgadili kad su nam utrpali peticu, ostali smo ludiBegAx je napisao/la:Treba njih dobro natabati, peticu im uvaliti da im zgadimo fudbal za sva vremena.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.