SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP2014 Brazil: Sličice
svugdje u svijetu 7 slicica, na kutiji pise 7 slicica al je kod nas 5 jer smo bogati i elita pa da vise potrosimo 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
to je za americko trziste tamo je 7
- plavipatriota
- Kontakt:
da da, marka paketić 
p.s. rekao ja i djevojci da izadje i uzme mi album, i sad mi čita ove što sam dobio u albumu:
Andres Guardado, švabo igra za Leverkuzen..
Per Mertesaker (jedva pročitala), englez, igra za arsenal

p.s. rekao ja i djevojci da izadje i uzme mi album, i sad mi čita ove što sam dobio u albumu:
Andres Guardado, švabo igra za Leverkuzen..
Per Mertesaker (jedva pročitala), englez, igra za arsenal

-
- Kontakt:
u brckom jos nisam naisao na trafici na album -.-
- IlProfessore
- Kontakt:
Čitao sam negdje da će se album dobiti uz novine Oslobođenje, samo ne znam koji dan?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- plavipatriota
- Kontakt:
pusti to, izađi do trafike i uzmi ga džabeIlProfessore je napisao/la:Čitao sam negdje da će se album dobiti uz novine Oslobođenje, samo ne znam koji dan?

- IlProfessore
- Kontakt:
Evo tek sad vidim ovu prethodnu stranicu..plavipatriota je napisao/la:pusti to, izađi do trafike i uzmi ga džabeIlProfessore je napisao/la:Čitao sam negdje da će se album dobiti uz novine Oslobođenje, samo ne znam koji dan?![]()

Znači bukvalno samo zatražim i to je to? Mislim prvi put se susrećem sa ovim "džabalukom" pa mi nije jasno.

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
vjesnicar je napisao/la:
![]()
ja ne bi dalje ni skupljao, mission accomplished

- plavipatriota
- Kontakt:
bukvalno kao što rečeIlProfessore je napisao/la:Evo tek sad vidim ovu prethodnu stranicu..plavipatriota je napisao/la:pusti to, izađi do trafike i uzmi ga džabeIlProfessore je napisao/la:Čitao sam negdje da će se album dobiti uz novine Oslobođenje, samo ne znam koji dan?![]()
![]()
Znači bukvalno samo zatražim i to je to? Mislim prvi put se susrećem sa ovim "džabalukom" pa mi nije jasno.

- zlatniljiljan89
- Kontakt:
vjesnicar je napisao/la:
![]()

Od paketa od 250 slicica (50 kesica), imam 40 duplih. Dakle, trecina!
Sve dok nije polovina,dobro je.
- plavipatriota
- Kontakt:
250 sličica imaš, 40 duplih?FikyF je napisao/la:Od paketa od 250 slicica (50 kesica), imam 40 duplih. Dakle, trecina!
KAKO TREĆINA BGT?
- Neutralan88
- Kontakt:
Poceli ste rano xD
Sretno raji koja skuplja, i ja sam imao njet ali odustao sam
Sretno raji koja skuplja, i ja sam imao njet ali odustao sam

čitao sam jedan dobar članak o tome kako Panini pakuje kesice i kako pravi serije u štampi. To je sve u rangu naučne fantastike ili barem više matematike.FikyF je napisao/la:Od paketa od 250 slicica (50 kesica), imam 40 duplih. Dakle, trecina!
ali interesantno je i da postoje kutije sa 50 ili 100 kesica koje su specijalno tako pripremljene da ispunjavaju odgovarajući album. meni je to zvučalo nevjerovatno sve dok mi jaran nije ispričao da je prije nekoliko godina u njemačkoj kupio malome od uličnog prodavača kutiju sličica panini/bundesliga sa sto kesica i da mu ih je davao svake hefte po par, i da je na kraju bio šokiran kada se ispostavilo da je mali popunio album!
- Neutralan88
- Kontakt:
Koliko si platio paket slicica?FikyF je napisao/la:Od paketa od 250 slicica (50 kesica), imam 40 duplih. Dakle, trecina!
Jel sta jeftinije ili 50 kesica po 1km se racuna..
Valjda neće albumi otići do pola 4, da i ja pokupim jedan. I kontam jedan paketić dnevno, optimalno.
Evo neko na kliksu dobi Rušioca.

Evo neko na kliksu dobi Rušioca.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.