baš u ovakvoj tekmi bi nam Bešić sjeo samo tako, on je brz i može ganjati Lucasa Bigliu kojeg ima svugdje na terenu

siguran sam da ćemo im zabit' 1-2 gola, ali će i oni nama isto toliko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Na kojim si ti drogama? Cuj ne vidi imena. Hajde vozi kamion i ostavi se nogometa.Cautinho je napisao/la:Jeli im fali itko?Tevez...
Nekako ne vidim "imena".
Iako svi igraju u vrhunskim euro-klubovima,ocekivao sam vise fudbalske "kreme"
Da ce nas razbiti nece, ali to je prilika za ove sto se naslađuju porazima da malo uzivaju. Realno do Argentine se nema sta promjenit, pitanje je hoce li Kolasinac zaigrati, moje misljenje da nece biti niti jedan novi.harry_90 je napisao/la:Odlicna provjera za nase momke,mada mislim da ce nas Argentina rasuti ...
I bolje nam je da napadnu i da budu motivisani,makar i da 5-0 izgubimo,bolje to,nego pobjeda protiv nemotivisane Argentine.Treba nam jaka utakmica kakvih će bit na SP da vidimo gdje smo i šta smo,i da vidimo šta da radimo protiv jačih ekipa.Cartman je napisao/la:Sve je do pristupa Argentine, ako budu napaljeni crno nam se pise. Ali valjda ce polako, ipak je samo prijateljska.
Ti si kao strucnjak fudbala, pa dosao ovdje na forum da prosipas svoju strucnost. Ne moras ljude vrijedjati po forumu ako ne misle kao ti. Navodis Brazil ima jacu odbranu, jeste , pa i takvoj uvali BIH gol , zar ne. I nije sve do pristupa Argentine, nego je i do nas, i mi igramo fudbal, a ne kriket.Cartman je napisao/la:Na kojim si ti drogama? Cuj ne vidi imena. Hajde vozi kamion i ostavi se nogometa.Cautinho je napisao/la:Jeli im fali itko?Tevez...
Nekako ne vidim "imena".
A vi sto govorite da im je odbrana losa, u odnosu na sta? U odnosu na Brazil jest, a u odnosu na nas imaju daleko bolju i odbranu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
bravo!emir79 je napisao/la: Navodis Brazil ima jacu odbranu, jeste , pa i takvoj uvali BIH gol , zar ne. I nije sve do pristupa Argentine, nego je i do nas, i mi igramo fudbal, a ne kriket.
Argentina nije uopste bolja od Brazila, ni po cemu, pa ako smo sa njima mogli da igramo, mozemo i sa Argentinom.
Ali ocito je jasno zasto si napisao da zavisi od pristupa Argentine
Kao da za nas nije prijateljska.
Ako Argentina odigra maksimalno (a nece), onda mi nemamo sta trazit. Isto kao sto Litvanija, Latvija i njima slicni mogu odigrat kako god hoce protiv nas, ali ako mi odigramo blizu svog maksimuma nemaju sanse. Rec da napad Argentine nije nista ekstra je na nivou da kazes da odbrana Brazila nije nista ekstra (po imenima).emir79 je napisao/la:Ti si kao strucnjak fudbala, pa dosao ovdje na forum da prosipas svoju strucnost. Ne moras ljude vrijedjati po forumu ako ne misle kao ti. Navodis Brazil ima jacu odbranu, jeste , pa i takvoj uvali BIH gol , zar ne. I nije sve do pristupa Argentine, nego je i do nas, i mi igramo fudbal, a ne kriket.Cartman je napisao/la:Na kojim si ti drogama? Cuj ne vidi imena. Hajde vozi kamion i ostavi se nogometa.Cautinho je napisao/la:Jeli im fali itko?Tevez...
Nekako ne vidim "imena".
A vi sto govorite da im je odbrana losa, u odnosu na sta? U odnosu na Brazil jest, a u odnosu na nas imaju daleko bolju i odbranu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Argentina nije uopste bolja od Brazila, ni po cemu, pa ako smo sa njima mogli da igramo, mozemo i sa Argentinom.
Ali ocito je jasno zasto si napisao da zavisi od pristupa Argentine
Kao da za nas nije prijateljska.
Imat ćemo mi ovdje svojih prilika.legenda reala je napisao/la:Bravo za selektora Argentine za spisak, nadam se da će bar poluvrijme dobiti najbolji Mesi,Aguero,Lavezi,DiMaria,Mascerano, to bi nam mogla biti jako dobra lekcija za budućnost da vidimo gdje smo i na koga možemo računati za Brazil samo da abd naši svi budu spremni i biće to dobra utakmica
Napad Argentine je najjaci na planeti zemlji (nadam se da ne mislis da sam to ja rekao)Cartman je napisao/la: Ako Argentina odigra maksimalno (a nece), onda mi nemamo sta trazit. Isto kao sto Litvanija, Latvija i njima slicni mogu odigrat kako god hoce protiv nas, ali ako mi odigramo blizu svog maksimuma nemaju sanse. Rec da napad Argentine nije nista ekstra je na nivou da kazes da odbrana Brazila nije nista ekstra (po imenima).
Mirsad_LFC je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.