Smjesan video

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tako to radi FIFA, a ne kao UEFA i Platini. Dobili su što su i zaslužili. Želim im Hrvatsku.FIFA odbila prigovor Francuske: Pravila se mogu mijenjati tek u kvalifikacijama za SP u Rusiji.
želiš li njima Hrvatsku ili Hrvatima, FrancuskuVirtu4l je napisao/la:Tako to radi FIFA, a ne kao UEFA i Platini. Dobili su što su i zaslužili. Želim im Hrvatsku.FIFA odbila prigovor Francuske: Pravila se mogu mijenjati tek u kvalifikacijama za SP u Rusiji.
Jbg, znaš mene, stari nacionalista. Tu bi bilo mnogo vatre, obje ekipe su na staklenim nogama i bio bi to veliki derbi.JTS je napisao/la:želiš li njima Hrvatsku ili Hrvatima, FrancuskuVirtu4l je napisao/la:Tako to radi FIFA, a ne kao UEFA i Platini. Dobili su što su i zaslužili. Želim im Hrvatsku.FIFA odbila prigovor Francuske: Pravila se mogu mijenjati tek u kvalifikacijama za SP u Rusiji.
Misliš da bi tako lako išli preko Portugala? Ali naravno, nikad FIFA neće dozvoliti da se ove dvije ekipe sretnu u baražu, ispadanjem jedne od te dvije ekipe izgubili bi mnogo šoldi...terabajt je napisao/la:Mislim da je francuska najjaca od svih repki u barazu,ipak su oni bili u grupi sa Spanijom i nije za ocekivati bilo da budu prvi. Francuska je dosta bolja neko prijasnjih godina i lahko ce izbaciti bilo koju od ovih u barazu vidjet cete.
JTS je napisao/la:solidno kako je moglo biti![]()
Ne znam njemacki, ali pjevao je nesto na nas pri kraju videaVirtu4l je napisao/la:Jeli Raab rekao nešto lijepo o nama ili nas je opet samo ismijavao, kao onda Dinu Merlina na Eurosongu?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.