Link, pliz?Unofficialpage je napisao/la:Na BHRT-u upitan prijenos EP zbog nedostatka novca.
EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: EURO 2016 - Francuska
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čuo sad na vijestima, najava za dnevnik.SlevinKelevra je napisao/la:Link, pliz?Unofficialpage je napisao/la:Na BHRT-u upitan prijenos EP zbog nedostatka novca.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/descham ... nja/194272
Deschamps objavio spisak za Euro.
Bez Benzeme, Valbuene, Ber Arfe, Gameira, Schneiderlina
Deschamps objavio spisak za Euro.
Bez Benzeme, Valbuene, Ber Arfe, Gameira, Schneiderlina

Uz Engleze. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Belegija
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
High je napisao/la:Uz Engleze.

Ali nece dalje od četvrtfinala

Ocekujem finale Francuska - Njemačka.
Hoće, ne boj se, idu čak do polufinala.let3 je napisao/la:High je napisao/la:Uz Engleze.normalno
Ali nece dalje od četvrtfinala![]()
Ocekujem finale Francuska - Njemačka.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Espana 

-
- Kontakt:
Ova Belgija ima **** kadar. Wilmots objavio popis sa 24 imena, a van njega ostali Kompany (ozljeda), Chadli, Defour, T. Hazard, Praet, Tielemans, Bakkali, Mirallas...
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
belgija ima mrak tim, sa dobrim trenerom i malo samopuzzdanja bi mogli jako puno! ovako prolaze grupu i ispadaju čim naiđe neko malo jači
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kvote za prvi krug

Mozda ovo nije za ovu temu ali, zanima me obzirom da je Kosovo primljeno u FIFA-u. Da li igraci koji vuku korijene sa Kosova a na spisku su repke ucesnika eura za nastup na Euru ( primjerice ovi sto nastupaju za Svicu ) da li se moraju odmah odluciti da li ce nastupati za Kosovo ili Svicu, ili mogu odigrati Euro pa onda mjenjati ( obzirom da Kosovo nema zvanicnih tekmi do pocetka kvala )
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Suljo20002
- Kontakt:
Italija 

UEFA/FIFA nisu jos izasli sa tim informacijama, iako licno smatram da trebaju dopsutiti da se odigra EP 2016. pa onda da igraci moraju odluciti, bilo bi vise ferTMovac je napisao/la:Mozda ovo nije za ovu temu ali, zanima me obzirom da je Kosovo primljeno u FIFA-u. Da li igraci koji vuku korijene sa Kosova a na spisku su repke ucesnika eura za nastup na Euru ( primjerice ovi sto nastupaju za Svicu ) da li se moraju odmah odluciti da li ce nastupati za Kosovo ili Svicu, ili mogu odigrati Euro pa onda mjenjati ( obzirom da Kosovo nema zvanicnih tekmi do pocetka kvala )

- zlatan1982
- Kontakt:
hoće li kosovo igrati sad na jesen kvalifikacije za SP? mislim da imaju dvije grupe sa po 5 ekipa pa bi ih mogli tu ubaciti nek igraju...šta fali..
Hoće sa Hrvatima vjerovatno.zlatan1982 je napisao/la:hoće li kosovo igrati sad na jesen kvalifikacije za SP? mislim da imaju dvije grupe sa po 5 ekipa pa bi ih mogli tu ubaciti nek igraju...šta fali..

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Kako odvratan format, očekujem do Eura 2024 da učestvuju 32 reprezentacije, pa onda pomalo 48 na kraju ko Eurosong da zovemo goste
- zlatan1982
- Kontakt:
da...sinoć sam i ja malo guglao to nakon postavljenog pitanja pa sam vidio da je bio neki dogovor da igraju u grupi sa hrvatima ako ih prime u fifi i uefi...samo što je sad i gibraltar zajedno sa njima primljen pa bi on mogao sa BiH, a on je po meni puno lakši protivnik od kosova tako da ne vjerujem da će biti baš svejedno ovima šta bi dobili kosovo, koga od ovih dvije imati u grupi...moguće da ih ždrijebom odrede ko će gdje.. tako da će sad biti 9 grupa sa po 6 ekipa što znači da rusi neće imati priliku da kao francuzi ove zadnje kvalifikacije, igraju u onoj jednoj grupi gdje je 5 ekipa, pa da igraju sa svima prijateljske kad te ekipe ne igraju kvalifikacije..Captain4 je napisao/la:Hoće sa Hrvatima vjerovatno.zlatan1982 je napisao/la:hoće li kosovo igrati sad na jesen kvalifikacije za SP? mislim da imaju dvije grupe sa po 5 ekipa pa bi ih mogli tu ubaciti nek igraju...šta fali..
moraće sami tražiti sebi sa kim će igrati ove dvije godine prijateljske...
- zlatan1982
- Kontakt:
iskeno, ja bih voliko i da sad imamo 32 ekipe, jer kad se vidi ko nije otišao na euro, mogu se napraviti dvije grupe koje ni po čemu nisu slabije od ovih ostalih 6. a ima među ovim ekipama jakih ekipa sa tradicijom, bivši prvaci europe...WolfOfWallStreet je napisao/la:Kako odvratan format, očekujem do Eura 2024 da učestvuju 32 reprezentacije, pa onda pomalo 48 na kraju ko Eurosong da zovemo goste
grupa G
holandija
norveška
škotska
srbija
grupa H
danska
grčka
BiH
bugarska
kad ih uporedimo recimo sa grupom od portugala, obje su jače i to daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.