Paradox Games
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Paradox Games
Moze li mi neko poslati link za EU IV i potrebne update?

Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Nadam se da i dalje ima naroda koji ovo igra, u zadnjih nekoliko mjeseci izašlo nekoliko updatea i dlcova. Osim što su im cijene ogromne i dalje, u odnosu na vanillu postaje mnogo bolje. Ako nas bude veci broj, mogao bi se i kakav MP game napravit 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
od svih DLC za EUIV ja imam samo Art of War, planiram uzeti jos neki... ali od ovih boljih je cijena bas ogromna :SSarmelino je napisao/la:Nadam se da i dalje ima naroda koji ovo igra, u zadnjih nekoliko mjeseci izašlo nekoliko updatea i dlcova. Osim što su im cijene ogromne i dalje, u odnosu na vanillu postaje mnogo bolje. Ako nas bude veci broj, mogao bi se i kakav MP game napravit
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ja sam razmisljao ljetos da kupim EU al kad sam vidio silne dlcove i koliko kostaju odusta9 sam
Ovkao skinem s torenta pa igram svaki novi dlc kad izadje
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ma previse stalno, jel igras kadMElloo je napisao/la:Ja sam razmisljao ljetos da kupim EU al kad sam vidio silne dlcove i koliko kostaju odusta9 sam

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Imam sve dlcove. Nisam marke potrosio.
Nisam igrao neka 3-4 mjeseca. Nemam vremena za neku ozbiljnu kampanju.
CK2 je isto super. HOI4 me malo razocarao. Doduse, nisam probao s novim updateima, al je prva verzija bila losa. Ceka se VIII da nadmasi sve dosad.

Nisam igrao neka 3-4 mjeseca. Nemam vremena za neku ozbiljnu kampanju.
CK2 je isto super. HOI4 me malo razocarao. Doduse, nisam probao s novim updateima, al je prva verzija bila losa. Ceka se VIII da nadmasi sve dosad.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja igrao prosle godine jednu s Portugalom kad sam se tek ucio kako sta ide.
Bio se toliko zarazio da sam morao obrisati nakon 10 dana.
Bio se toliko zarazio da sam morao obrisati nakon 10 dana.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ne moras da igras sa svim dlc nastavcima, ima 3-4 koji su bitniMElloo je napisao/la:Ja sam razmisljao ljetos da kupim EU al kad sam vidio silne dlcove i koliko kostaju odusta9 sam

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Kad vec piratujem, skinem sve. Počeo sam jučer game sa poljskom, bude ovdje kakav update 

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pa mi smo pricali o tome koliko kostaju, dakle o kupoviniSarmelino je napisao/la:Kad vec piratujem, skinem sve. Počeo sam jučer game sa poljskom, bude ovdje kakav update

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ma odbrao sam da kupim nesto drugo za sta ne izlaze DLC a ovo sam piratizovao da imam svedelko je napisao/la:Ne moras da igras sa svim dlc nastavcima, ima 3-4 koji su bitniMElloo je napisao/la:Ja sam razmisljao ljetos da kupim EU al kad sam vidio silne dlcove i koliko kostaju odusta9 sam

Hocu d arpedjem na Crusader Kings 2 to jos niasm igrao a cini se mnogo zanimljivje od EU IV
Ma ne, samo kazem kad se nesto piratuje da je logicno da ces skidati full dlc i sve.
Nešto u zadnje vrijeme imam problema da mi svaki save relativno brzo dosadi. Pokušao bi neki WC, ali dosadno bude kada najjači postaneš.
CK je zanimljiviji koliko je i teži od EU4.
Nešto u zadnje vrijeme imam problema da mi svaki save relativno brzo dosadi. Pokušao bi neki WC, ali dosadno bude kada najjači postaneš.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne znam ja vjerovatno nisam dobro naucio eu4 igrat al ja samo ratujem hahaSarmelino je napisao/la:Ma ne, samo kazem kad se nesto piratuje da je logicno da ces skidati full dlc i sve.

Valjda u cK ima nestro dinastije ko ce bit kralj
Da, CK ti je vise oko dinastija i incestaMElloo je napisao/la:Ne znam ja vjerovatno nisam dobro naucio eu4 igrat al ja samo ratujem hahaSarmelino je napisao/la:Ma ne, samo kazem kad se nesto piratuje da je logicno da ces skidati full dlc i sve.
CK je zanimljiviji koliko je i teži od EU4.![]()
Valjda u cK ima nestro dinastije ko ce bit kralj

EU je skoro pa čisto ratovanje, kad si zadnji put igro i s kojom državom?

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
hjoj mislim da je bio neko od americkih plemena mislim Cherkoee i da sam se razvio preko pola Sj. AmerikeSarmelino je napisao/la:Da, CK ti je vise oko dinastija i incestaMElloo je napisao/la:Ne znam ja vjerovatno nisam dobro naucio eu4 igrat al ja samo ratujem hahaSarmelino je napisao/la:Ma ne, samo kazem kad se nesto piratuje da je logicno da ces skidati full dlc i sve.
CK je zanimljiviji koliko je i teži od EU4.![]()
Valjda u cK ima nestro dinastije ko ce bit kralj![]()
EU je skoro pa čisto ratovanje, kad si zadnji put igro i s kojom državom?
Kad su dosli kolonizatori nigdje me nije bilo

Za pola sata se skida ck 2 sa dlc sad moram po youtube malo gledat tutoriale
Imaš Arumbu na yt, silu ck2 serijala ima.MElloo je napisao/la: hjoj mislim da je bio neko od americkih plemena mislim Cherkoee i da sam se razvio preko pola Sj. Amerike
Kad su dosli kolonizatori nigdje me nije bilo
Za pola sata se skida ck 2 sa dlc sad moram po youtube malo gledat tutoriale
Meni je new world smor totalni, presporo i predosadno. Jedino ako ti se posreci i kolonijalizam se kasno spawna u europi pa stignes uzeti skoro sve prije nego sto dodju

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
S Austrijom je dobro.
Ja poceo opet neki dan, al slabo mi ide.
Samo Bohemiju uspio u PU staviti, sljedeca Madjarska.
Ali slab sam u ratovima.
Ja poceo opet neki dan, al slabo mi ide.

Ali slab sam u ratovima.

Ma ja sam igrao sa italijanskim zemljama alli me zeza ono sveto rimsko carstvo ubise me uvijek
Koja je godina? Trebao bi brzo dobit i Burgundian Inherritance ako vec nisi. Mada ako je rani game,nema veze, množe se ti incestaši ko ludiJeftha je napisao/la:S Austrijom je dobro.
Ja poceo opet neki dan, al slabo mi ide.![]()
Ali slab sam u ratovima.

Patnja je tu regiju igrati, AE ubi, Milan bude prejak ipak sa odredjenim bonusima.MElloo je napisao/la:Ma ja sam igrao sa italijanskim zemljama alli me zeza ono sveto rimsko carstvo ubise me uvijek
Ubjedljivo najjače je igrati Brandenburg - Prussia, i šta bilo oko Osmanlija da ih se vrati gdje pripadaju

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Oko 1460.Sarmelino je napisao/la:Koja je godina? Trebao bi brzo dobit i Burgundian Inherritance ako vec nisi. Mada ako je rani game,nema veze, množe se ti incestaši ko ludiJeftha je napisao/la:S Austrijom je dobro.
Ja poceo opet neki dan, al slabo mi ide.![]()
Ali slab sam u ratovima.![]()
Al zajebo me odmah nasljednik. Claim mu average, pa s kim god imam RM, nisam prvi izbor. Tako sam ja to skonto da ide otprilike.
Htio ratovati protiv Venecije, ali nema sanse da ih dobijem kad ljudi imaju 15 saveznika haman.
Sinoc malo igro, napadnem Bavariju da im uzmem makar jednu provinciju. Odmah cijela Evropa usla u Military Alliance protiv mene.