Zasto hejtati nesta sto ne pratim??Lillard je napisao/la:sta dirk pa cu i ja jel?
ne kuzim vam to hejtanje...zbog cega mrzit momcad koja je tamo miljama udaljena..hejtaj zelju, sarajevo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zasto hejtati nesta sto ne pratim??Lillard je napisao/la:sta dirk pa cu i ja jel?
ne kuzim vam to hejtanje...zbog cega mrzit momcad koja je tamo miljama udaljena..hejtaj zelju, sarajevo
Sta receNeutral je napisao/la:I opet više titula
Pa i do 28....Kobe 3x, LBJ 2x...Lillard je napisao/la:nije se neutral snasao, do 28
JHam je napisao/la:Pa i do 28....Kobe 3x, LBJ 2x...Lillard je napisao/la:nije se neutral snasao, do 28
Ne pricaj gluposti, nijedan ni drugi nisu nikakvi nasljednici a kamoli nasljednici Jordana.LBJ MVP je napisao/la:Fino je vidjeti ove statistike.Ko bi pomislio da je nasljednik Jordana Kobe ovako loš
A zasto je los? Jer LeBron ima bolju statistiku? Normalno je da ima vise skokova, asistencija, blokada, ukradenih i ostalih zajebancija, jer je lik all-around igrac, visi je od Bryanta itd. Sto se tice poena, dodaj tome Bryantove prve dvije sezone, gdje nije mnogo igrao, dok je James bio starter u svom timu. Kad se bolje razmisli, sasvim normalna razlika izmedju njih dvojice.LBJ MVP je napisao/la:Fino je vidjeti ove statistike.Ko bi pomislio da je nasljednik Jordana Kobe ovako loš
Pa namjerno se to radi, to se radi na PO, radi se na temi za predsezonu, jos ocekujem u draftu da bude i onda **** ga.BIHfan je napisao/la:Ama ne znam ko postavi tu sliku, treba ga odmah banovat. Zar nije vise dosta te usporedbe Kobe vs James???
Ne budi agresivan momakBIHfan je napisao/la:Ama ne znam ko postavi tu sliku, treba ga odmah banovat. Zar nije vise dosta te usporedbe Kobe vs James???
Zapravo se slažem s ovim.Jedan je najbolji igrač svoje generacije,drugi precijenjena i viša verzija Iversona koja je imala sreće da završi u Lakersima.adriano_leite je napisao/la:sasvim normalna razlika izmedju njih dvojice.
Sabinho je napisao/la:![]()
You need to learn what a rooster is.Neutral je napisao/la:Ismijavaju Dirka, koji im je uzeo prsten ispred očiju sa limitiranim roosterom.
Ma kakva precijenjena i visa verzija Iversona? Sta je onda Manu?LBJ MVP je napisao/la:Zapravo se slažem s ovim.Jedan je najbolji igrač svoje generacije,drugi precijenjena i viša verzija Iversona koja je imala sreće da završi u Lakersima.adriano_leite je napisao/la:sasvim normalna razlika izmedju njih dvojice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.