Pogledaj ti malo bolje tu utakmicu jos jednom,pa ces vidjeti da smo mi imali vise sansi od Grcke,a to sto su im igraci glavom sa linije izbijali loptu,to ne vidimo ha?viKK je napisao/la:Pa jesmo jedva izvukli remi ... Imali smo dvije šanse , a nas su stative milovale i Begović spašavao . Prije bih rekao da njih sreća nije mazila a mi smo se izvukli . Sad je na nama da pobijedimo , i ne bi se baš moglo reći da će nam biti lako. Eh druže moj , znalo se svašta dešavati u fudbalu , da neka mala ekipa pobijedi veliku , ne znači to odmah da je mala ekipa kvalitetnija od velike . Jednostavno takav se splet okolnosti desi , to je normalna stvar u sportu ... Mi smo sa uspjesima daleko iza Grka , međutim ako ćemo biti realni nemaju oni neke igrače koji su krema fudbalskog vrha , nemamo ni m i, međutim kada pogledaš gdje njihovi igrači igraju to su sve kvalitetni klubovi da se najmanje kaže ... Dok kod nas imaš prvo igrače koji igraju u baš velikim klubovima , a onda vidiš neke klubove koji su samo dno Europskog fudbala .. to je ono što čini Grke toliko jakima , igra se ne temlji na individualnoj snazi već na kolektivnoj.samson je napisao/la:Jedva izvukli remi kod Grka ... Dalje ne treba ... Ko to laganini uzima Grcima bodove na njihovom kucnom pragu?? I dalje tarabajte, zahvalite modernoj tehnologiji na tom vam daru .. Nekada sam zivio za dan da nas vidim na velikom takmicenju, danas samo zbog forumske intelegencije ..
Grcka samo kvalifikacije prije oderala Hrvate,10-te na svijetu,poslala ih u baraz,a ti se naso praviti frajer pa ponizavati bivseg prvaka Evrope.
Uz to si Latvijce nazvao pekarima,eh ti "pekari" su bili na svijetskom prvenstvu,a mi jos ni na jednom.Prema tome spusti se na zemlju,ili prvo skoci pa reci hop. 10 bodova iz 4 utakmice mi nikad nismo imali,ovo sto Safet radi sa ekipom,je vise nego odlicno.