bodi123 je napisao/la:A ne mogu da vjerujem sta pojedini pisu, cuj meni ovo nista ne znaci, ostacu kod kuce i cekam Mirzu, pa jao, nidje veze stvarno, jednom u godini je ovaj dan i treba ga proslaviti kako treba, oni koji piju nek se napiju sa rajom naravno po kaficima, vikendicama, oni koji ne piju trebaju opet proslaviti kako to dolici, pomislim da pojedini nemaju drustva, pa da ovako to iskazuju.
P.S Sretna svima nova godina koji to slave, nadamo se svi da ce biti bolje, kako za drzavu tako i za kladaru, sport, ljubav, zdravlje itd...

Šta ćeš slaviti lave hljeba ti? To što je djevojčica u ovoj godini izgubila borbu za život zbog naše vlade?
To što smo svi u dugovima do guše?
To što političari sve više kradu?
To što nam studenti uopšte nemaju budućnost, a radnici nemaju posla?
To što je kriminal u porastu?
To što nam je omladina u beskurtzu, što se furaju na neke zapadne pojave, a to sve izgleda jadno jer je jadna i ogromna razlika u budžetu za to?
To što se svaki jbni konkurs naštimava, pa pošten narod ne može do hljeba sa 10 prstiju?
To što neko ima 2-3 auta u avliji, a neko nema ni za gradski bus?
To što imamo pi*kasto stanovništvo koje priča "lopovi, lopovi", a kad treba šta mijenjat' "meni je dobro, neka oni protestuju" i sve tako?
Jedino što možeš proslaviti jest' to što si živ, zdrav normalan, i moli boga da takav ostaneš u narednoj godini, jer ne predviđaju ništa bolje, il' se fataj za slamku spasa ako imaš uopšte šansi za to. I jah slavićemo uspjeh zmajeva, jedina pozitiva u sumraku. Bar ću gledat' svoje dok šutaju bubamaru sa svjetskim selekcijama
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D