Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

AlenHalilovic
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 okt 2012, 17:55

zizu1991 je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Svaka cast ss.ba.. vidim izvjestaj ima preko 500 lajkova na facebooku... mogli su nasu stranicu na ivjestaju ubaciti stranica bi minimalno 1000 lajkova od jednom dobila :D

slika
Evo Alena, Alene, hoćeš igrat' za nas ? :mrgreen:
Hocu al niko me ne zove haha :D

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 04 okt 2012, 17:57

AlenHalilovic je napisao/la:Koje admin facebook stranice sto je osnovana?

Nek postavi izvjestaj ss.ba o Alenu Halilovicu na stranici, treba se stranica drzati aktivna :mrgreen:
ja mislim da je JTS admin. mozda je covjek na poslu pa nije ni vidio taj izvjestaj sportsporta :D

evo vijest na ss.ba: 723 ljudi se ovo sviđa. da su stavili link ove fb grupe na clanku svi bi se ti ljudi upisali!
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 04 okt 2012, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 okt 2012, 17:59

@ nevera, kada smo mi prebolesna regija, neka te u Frankfurtu, nemoj da imaš doticaja s nama, jer znaš, mnoge bolesti su zarazne.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 okt 2012, 17:59

S jedne strane drgo mi da mali igra za nas a s druge ne. Opet bi nespossobni Bosnjo da mu neko drugi da gotovoa igraca. Hrvatska upravu ako ces igrat za nas mozes biti dio sistema a ako ne onda sikter. Ovakvi slucajevi samo prikrivaju nerad i amaterizam u nasoj drzavi. Umjesto sto ovi novinarcici a i raja po forumima trosi energiju na ovakve pricice bolje svak od nas da se orijentise na nerad i netrucnost omladinskih pogona kod nas.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 okt 2012, 18:04

Pa @ kimbo, ajd ti meni reci šta mi možemo konkretno povodom tih i takvih problema koje ti pominješ uraditi, i ja prvi stojim uz tebe. ? ( Evo mi, forumaši )

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 okt 2012, 18:07

Sakuragi je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Koje admin facebook stranice sto je osnovana?

Nek postavi izvjestaj ss.ba o Alenu Halilovicu na stranici, treba se stranica drzati aktivna :mrgreen:
ja mislim da je JTS admin. mozda je covjek na poslu pa nije ni vidio taj izvjestaj sportsporta :D

evo vijest na ss.ba: 723 ljudi se ovo sviđa. da su stavili link ove fb grupe na clanku svi bi se ti ljudi upisali!
Druze da su spomenuli u tom izvjestaju stranicu i postavili link bilo bi vise lajkova za tu stranicu nego za izvjestaj. Lajk za izvjestaj je ne vidljiv pa ima puno lajkova a kamoli da bi oni pomenuli tu stranicu i postavili link. Siguran sam da bi bilo minimalno 1000 lajkova :)

Treba te JTS reci da doda jos jednog moderatora stranice ili tako nesto... da moze uredjivati stranicu kad on nije u mogucnosti ;)

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 okt 2012, 18:35

Prije 15 minuta je krupljanin.ba objavila isto o Alenu, samo 5 lajkova ali tek je 15 min proslo bit ce bolje :D

http://www.krupljani.ba/vijesti-iz-spor ... rao-za-bih

jako
Kontakt:

Post Postao/la jako » 04 okt 2012, 18:58

SemPer_fi je napisao/la:Mozemo mi uzeti Alena kad su oni nama uzeli :
Kruno Jurčić, Zvonimir Soldo, Dario Šimić, Zoran Mamić, Vladimir Vasilj,Boris Živković, Stjepan Tomas, Mario Tokić, braća Tomislav i Marijo Marić, Mato Neretljak, Veldin Karić, Jasmin Agić, Vedran Ješe.Petrić, Šimunić, Lovren, Mandžukić, Pranjić, Jelavić, M. Bilić,po jednoj roditeljskoj liniji - Srna, Rakitić i Klasnić. itd...
sve redom bili mlade nade želje i veleža...kako može biti ukraden neko ko prođe omladinsku školu dinama i hajduka,oćeš primjer krađe:begović,mujdža,spahić,misimović,pjanić,salihović,ibišević,.... a da se u bosanskoj ligi stvori neki igrač da valja išta(da se ne zove džeko)

suradnik
Kontakt:

Post Postao/la suradnik » 04 okt 2012, 19:04

pa ni dzeko se ne zove dzeko nego edin :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 okt 2012, 19:07

Evo Štilića, Svrake, Sesara, nije da nemamo. Informiši se malo.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 okt 2012, 19:20

Da, ja sam osnovao stranicu ..nisam vidio taj tekst o Alenu, kao što neko reče, ne mogu tu biti stalno. Dati ću admina još nekome, pa da bude lakše.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 04 okt 2012, 19:34

Vi stvarno mislite da će neka fb grupa pomoći u tome da Alen zaigra za BiH :lol:

I odakle vam to da želi igrati za BiH?

http://www.rtl.hr/vijesti/sport/513166/ ... -nogometa/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pogledajte video.Mali kaže da mu je san igrati u hrvatskom dresu i s Modrićem i društvom.Uz to majka mu je Hrvatica i mali će milijun % igrati za Hrvatsku.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 okt 2012, 19:36

Hvala što si to s nama podjelio, ajde sada :mrgreen:

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 04 okt 2012, 19:38

Kruno Jurčić, Zvonimir Soldo, Dario Šimić, Zoran Mamić, Vladimir Vasilj,Boris Živković, Stjepan Tomas, Mario Tokić, braća Tomislav i Marijo Marić, Mato Neretljak, Veldin Karić, Jasmin Agić, Vedran Ješe.Petrić, Šimunić, Lovren, Mandžukić, Pranjić, Jelavić, M. Bilić,po jednoj roditeljskoj liniji - Srna, Rakitić i Klasnić. itd...
:lol: :lol: :lol:

Ma da,a vidi jedan problem.Svi nabrojani momci su Hrvati - na to nisi pomislio jelda :lol:

Kako smo vam ukrali kad su oni svi Hrvati?

I da samo da kažem 2 imena - Mujdža,Spahić :D

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 04 okt 2012, 19:42

nate je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

Ma da,a vidi jedan problem.Svi nabrojani momci su Hrvati - na to nisi pomislio jelda :lol:

Kako smo vam ukrali kad su oni svi Hrvati?

I da samo da kažem 2 imena - Mujdža,Spahić :D
Hajd sad objasni kako su svi ovi nabrojani hrvati a ove sto si ti reko nisu bosanci po tvojoj logici spahic rodjen u dubrovniku je hrvat ok a kako je onda neko ko jelavic koji je rodjen u bosni po tebi hrvat ili srna ili neko drugi mani te vise price kako su to sve hrvati ovaj mali more igrat i za hrvatsku i za bosnu a posto mu je otac igro za bih ima sansi da igra za nas kake veze ima t osto mu je mati hrvatica

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 04 okt 2012, 19:45

Ja nisam cuo alena da je rekao da zeli igrati za reprezentaciju hrvatske. Cuo sam da zeli za igrati samo za reprezentaciju :)
Al neinteresuje me on toliko.

Nedimko00
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko00 » 04 okt 2012, 19:46

mene zanima na kojem bi mali mjestu igro jer trenutno su zauzeta mjesta na njegovoj poziciji imamo pjanića i ibričića pa nam on može biti treći izbor sve u svemu meni je svejedno

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 04 okt 2012, 19:47

Ne vjerujem..

Kako mogu tvrdit da su Hravti :lol:

Čovječe ja sam Hrvat i tako se osjećam,a rođen sam u BiH.Sve vam treba crtat.Ja samo kažem ako vi nama gurate pod nos da smo vam ukrali nabrojane e onda ste i vi nama nekolicinu.Samo su to sve gluposti.

Igraš za onoga kojim se osjećaš i kraj priče.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 04 okt 2012, 19:49

Nedimko00 je napisao/la:mene zanima na kojem bi mali mjestu igro jer trenutno su zauzeta mjesta na njegovoj poziciji imamo pjanića i ibričića pa nam on može biti treći izbor sve u svemu meni je svejedno
Mali ima 16 godina..Tako da u može biti pozvan i zapravo igrati teko s 18,19..

On je budućnost ,nema teorije da se sada može nositi s svim seniorskim igračima.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 okt 2012, 19:50

Dobro hrvatu iznio si svoj stav i to je to. Vozdra. :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.