FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: FIFA 13
Yebo to, daj ti nama crack 

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Sad gledam prosle godine za FM2012 se cekao crack 10 dana !gojzerica je napisao/la:Kreknem im ga materi.. pa ovo nije normalno koliko čekamo.

Gdje ima u Sarajevu da se kupi original? i koliko je otprilike?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Kolko su ljudi nezahvalni jbt, pa nije nama Skidrow ili Reloaded dužan krekovat igre

Koga interesuje original ima na piku 65 KM je samo key.

Koga interesuje original ima na piku 65 KM je samo key.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Je li vi ovde cekate crack ?? http://skidrowingame.com/fifa-13-crack/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
E vala koliko god da je volim igrati, te pare ne bih dao za neku igricu, nebitno koja je.
Imaš u prodavnici Target u BBI Centru, košta 95 Km.hanniz je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu da se kupi original? i koliko je otprilike?
Malo sutraAdelin je napisao/la:Sad gledam prosle godine za FM2012 se cekao crack 10 dana !gojzerica je napisao/la:Kreknem im ga materi.. pa ovo nije normalno koliko čekamo.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- TheVerminator
- Kontakt:
20-ak dana se najmanje čekalo, raji je toliko dopiydilo da su kupovali originalneo je napisao/la:Malo sutraAdelin je napisao/la:Sad gledam prosle godine za FM2012 se cekao crack 10 dana !gojzerica je napisao/la:Kreknem im ga materi.. pa ovo nije normalno koliko čekamo.Duze od 10 dana!

— Tony Adams.
— Tony Adams.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cuj, kako kome, ja na primjer nikad necu zaliti dati pare za Battlefield, (doduse malo se kajem zbog BF3) prvo zbog podrske developera iz DICEa, drugo radi zabave, kad imas dobar team, squad, jos raja na skypu, treba dozivitigojzerica je napisao/la:E vala koliko god da je volim igrati, te pare ne bih dao za neku igricu, nebitno koja je.

evo da ne kukate vise, crack od SHiTROW.a, pozurite dok nisu uklonili
Download
- bear grylls
- Kontakt:
Pusti se bf3 jedino sto vrijedi igrati iz tog zanra je armaQUARESMA 18<<< je napisao/la:cuj, kako kome, ja na primjer nikad necu zaliti dati pare za Battlefield, (doduse malo se kajem zbog BF3) prvo zbog podrske developera iz DICEa, drugo radi zabave, kad imas dobar team, squad, jos raja na skypu, treba dozivitigojzerica je napisao/la:E vala koliko god da je volim igrati, te pare ne bih dao za neku igricu, nebitno koja je.i zbog toga ne zalim dati pare
evo da ne kukate vise, crack od SHiTROW.a, pozurite dok nisu uklonili
Download
Obradova se vidim - Aktivne Teme - FIFA 13 kad udje razocara se 

- TheVerminator
- Kontakt:
Syebo si me, al' baš!QUARESMA 18<<< je napisao/la: evo da ne kukate vise, crack od SHiTROW.a, pozurite dok nisu uklonili
Download

— Tony Adams.
— Tony Adams.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
no dobro, arma je vise ratna simulacija, dok bf3 i nije basbear grylls je napisao/la: Pusti se bf3 jedino sto vrijedi igrati iz tog zanra je arma
-
- Kontakt:
Još ništa od kreka

Ma bit će za koji dan, nije ni to nuklarna fizika, samo treba biti strpljiv.kecanovic5 je napisao/la:Još ništa od kreka![]()
jel moze i meni neko da posalje torrent?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Imas momka preko pika prodaje mogu ti ja dati broj,ja sam kod njega uzimao 5 ili 6 igara 100 % provjeren.EBSCO je napisao/la:Imaš u prodavnici Target u BBI Centru, košta 95 Km.hanniz je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu da se kupi original? i koliko je otprilike?
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa na piku ima lik prodaje 65 km, posaljete mu pare, on vam posalje key, i aktivrate igru preko origina i igrate, sve preko 70 km mi se ne isplati davati, osim ako je boxed verzija
-
- Kontakt:
bio sam u gradu i jos nma fifa13 za ps2.zna li neko kad ce doci?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.