Prva liga FBiH 2012./2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Najskuplji igrač Prve lige Federacije po transfermarktu je Elvis Mešić( NK Jedinstvo Bihać) čija se vrijednost procjenjuje na 500.000 eura , a ukupna vrijednost timova Prve lige Federacije iznosi 10.100.000 eura.
http://www.bug.ba/transfermarkt-igracki ... -eura.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bug.ba/transfermarkt-igracki ... -eura.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ma te vrijednosti uopce ne igraju neku ulogu...bh_navijac je napisao/la:Najskuplji igrač Prve lige Federacije po transfermarktu je Elvis Mešić( NK Jedinstvo Bihać) čija se vrijednost procjenjuje na 500.000 eura , a ukupna vrijednost timova Prve lige Federacije iznosi 10.100.000 eura.
ja kad vidim ko sve u Slobodi vrijedi najmanje po 100,000 eura ja se ibretim hahaha

Ma taj transfermarkt nije nikakav pokazatelj kvalitetne ekipe, ma sve ce se vidjeti do zadnjeg kola, kako ovaj kaze, ne igra to nikakvu ulogu..Emir93 je napisao/la:ma te vrijednosti uopce ne igraju neku ulogu...bh_navijac je napisao/la:Najskuplji igrač Prve lige Federacije po transfermarktu je Elvis Mešić( NK Jedinstvo Bihać) čija se vrijednost procjenjuje na 500.000 eura , a ukupna vrijednost timova Prve lige Federacije iznosi 10.100.000 eura.
ja kad vidim ko sve u Slobodi vrijedi najmanje po 100,000 eura ja se ibretim hahaha
S I O U X L U K A V A C 1 9 8 9
Kakvi bolan milioni....Cccc... Možeš čitavu BiH kupiti za milion
Ma kakav transfermarket i qrac, čisto bubanje pogotovo za ove naše lige. Glupost - najbolja riječ da to opiše.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Dobro Mesic je prekaljeni igrac koji je igrao u Cibaliji i Zelji, i mogao bi komotno u 1. HNL igrati u svakoj ekipi sem Dinama eventualno, tako da i ne cudi njegova vrijednost na trzistu...bh_navijac je napisao/la:Najskuplji igrač Prve lige Federacije po transfermarktu je Elvis Mešić( NK Jedinstvo Bihać) čija se vrijednost procjenjuje na 500.000 eura , a ukupna vrijednost timova Prve lige Federacije iznosi 10.100.000 eura.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Sanse i golovi - II KOLO 1. LIGE FBIH
" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Kakvo je ovo kino u gracanici
sake pleske budalestine
ja mislio malo se ljudi provocirali,a ovdje opsta tuca.Ima i gresaka na ovom pregledu nije FK vec NK Jedinstvo.

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
to sto je Jedinstvo zasjelo na prvo mjesto to nema nikakve veze... bitno je da se pise o kinu u Gracanici i naravno o Slobodi svako malo ko da imamo Barcelonu u ovoj ligi jbt... oleeeeeeeeeeeeeeeeeunavita je napisao/la:Kakvo je ovo kino u gracanicisake pleske budalestine
ja mislio malo se ljudi provocirali,a ovdje opsta tuca.Ima i gresaka na ovom pregledu nije FK vec NK Jedinstvo.

-
- Kontakt:
Pa kud ce bas VELIKU Slobodu ?
Nisu im bolju dobrodoslicu mogli pozeljeti . Neka se naviknu da nije ovo engleska liga gdje je svako posten . Neka je nama Jedinstvo u vrhu pa makar prva dva kola
Nisu im bolju dobrodoslicu mogli pozeljeti . Neka se naviknu da nije ovo engleska liga gdje je svako posten . Neka je nama Jedinstvo u vrhu pa makar prva dva kola

-
- Kontakt:
Protiv Nk Jedinstva podnesena prijava zbog propusta u organizovanju utakmice . Naime zapaljene su 4 baklje koje nisu bacene u teren . Sramota Saveza !
moderan napad
moderan napad
Jao seljakluka iz Tuzle, ako se mislite tako ponašati jer mislite da ste nešto "veći" od ovih timova, igrača, navijača, gradova, slobodno se opustite, uživajte jer se u Premijer ligu na ovaj način nećete vratiti.
-
- Kontakt:
Kakva sramota, ne moras ti njih bacit u teren, svaka baklja koja se zapali kaznjava se , zeljo u travniku 4000km kazne zbog bakljade..ni jedna nije ubacena u teren.kenanSN1996 je napisao/la:Protiv Nk Jedinstva podnesena prijava zbog propusta u organizovanju utakmice . Naime zapaljene su 4 baklje koje nisu bacene u teren . Sramota Saveza !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kipo je napisao/la:
moderan napad

Kakav cigan. Mene bi sramota bila izaći vani nakon ovoga. Fuj.
BTW, kvaliteta snimke gora nego na pojedinim izvještajima iz Premijerlige.

Hayley <3
sta je p.icke ljubomorne ima da uzoremo ovu sabaniju ako treba ali nakon ove sezone vracamo se tamo gdje pripadamo a vi starosjedioci slobodno nastavite tamo gdje ste stali...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
brrrrrr..mi vec drhtimo...i sta kazes...kad bi se mogli vratit..po tvojoj procjeniFKKC1932 je napisao/la:Jao seljakluka iz Tuzle, ako se mislite tako ponašati jer mislite da ste nešto "veći" od ovih timova, igrača, navijača, gradova, slobodno se opustite, uživajte jer se u Premijer ligu na ovaj način nećete vratiti.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Nas kazne zbog mini bakljade ... a koliko ce Ibrakovica kazniti zbog ovoga ispada ? Koliko su Zelju kaznili zbog skandiranja Ubi' Srbina ? Pokusavaju izvuci pare od klubova ! Jel' nacinjena neka steta ili je bio prekid zbog te 4 baklje koje su zapaljene ?
-
- Kontakt:
Ibrak ce dobit kazne , suspenzije sigurno i novčano, Zeljo zbog skanidranja dobio 5000 hiljada..i sad ti kazem baklja samo neka se zapali nemoraš je nigdje bacat dobit ćeš kazne..to ti je nešto kao propust u organizaciji utakmice.kenanSN1996 je napisao/la:Nas kazne zbog mini bakljade ... a koliko ce Ibrakovica kazniti zbog ovoga ispada ? Koliko su Zelju kaznili zbog skandiranja Ubi' Srbina ? Pokusavaju izvuci pare od klubova ! Jel' nacinjena neka steta ili je bio prekid zbog te 4 baklje koje su zapaljene ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.