Odakle sad taj ba? Da nije iz Čapljine oni imaju pun qrac nekih Argentinaca.SN96_FOREVER je napisao/la:doce nam mozda neki napadac Caneiro .. Argentinac nekakav haha

Moderator/ica: GracanicaAA
Odakle sad taj ba? Da nije iz Čapljine oni imaju pun qrac nekih Argentinaca.SN96_FOREVER je napisao/la:doce nam mozda neki napadac Caneiro .. Argentinac nekakav haha
César Canario se ovaj valjda zove a sad hoce li sta biti od toga.. daj boze da bude jer je on je navodno jedan od boljih anonimacaapocalyps je napisao/la:Odakle sad taj ba? Da nije iz Čapljine oni imaju pun qrac nekih Argentinaca.SN96_FOREVER je napisao/la:doce nam mozda neki napadac Caneiro .. Argentinac nekakav hahaIgraju ti oni protiv Krajisnika kod nas u Kladusi i ulazi ti ovaj jedan ima trojno ime, kad ovaj nas neki lik s tribina rece: "Kako ovo izlazi jedan a ulaze trojica".hahhaahahaahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma čim on dolazi u Bosnu nema od njega HLJEBA ! u svakom slucaju volio bih da je dobar, pa makar da vas pogura do PL ... jbo ba GOSK mozete vi to ... ajmoo SNSN96_FOREVER je napisao/la:César Canario se ovaj valjda zove a sad hoce li sta biti od toga.. daj boze da bude jer je on je navodno jedan od boljih anonimacaapocalyps je napisao/la:Odakle sad taj ba? Da nije iz Čapljine oni imaju pun qrac nekih Argentinaca.SN96_FOREVER je napisao/la:doce nam mozda neki napadac Caneiro .. Argentinac nekakav hahaIgraju ti oni protiv Krajisnika kod nas u Kladusi i ulazi ti ovaj jedan ima trojno ime, kad ovaj nas neki lik s tribina rece: "Kako ovo izlazi jedan a ulaze trojica".hahhaahahaahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gabela ima vjerovatno bolje uslove nego ijedan klub u premijer ligi, pa i od Jedinstva, a jaki su i finansijski, al neboj se vi ćete uci jer ce oni pocet prodavat tamo negdje polovinom proljeca, njima nije u cilju da udju.SN96_FOREVER je napisao/la:ma vidjecemo kad dodje taj Argentinac kakav je hehe..
aa ovaj sto se tice GOSK-a malo mi pice po zivcima .. kao laf Mamic stoji iza njih ,.. pa ako stoji iza njih de nek im napravi barem jednu tribinu da ne ulaze u Premier Ligu ko seljacine .. ali nece uci![]()
30.kolo , NK Jedinstvo - Omladinac Mionica i proslavljamo ulazak u PL u Bihacu
Pa svake godine su skupili visak bodova i onda u drugom dijelu sezone prodavali utakmice, ali sad su po prvi put zavrsili prvi na tabeli i koliko znam najavili su ulazak u Premier ligu. Mogu u to vjerovati jer od ekipa sa HR predznakom ostao je samo Zrinjski i Siroki Brijeg, tako da je velika mogucnost da zele jos jednu svoju ekipu u Premier ligi.lisander je napisao/la:Gabela ima vjerovatno bolje uslove nego ijedan klub u premijer ligi, pa i od Jedinstva, a jaki su i finansijski, al neboj se vi ćete uci jer ce oni pocet prodavat tamo negdje polovinom proljeca, njima nije u cilju da udju.SN96_FOREVER je napisao/la:ma vidjecemo kad dodje taj Argentinac kakav je hehe..
aa ovaj sto se tice GOSK-a malo mi pice po zivcima .. kao laf Mamic stoji iza njih ,.. pa ako stoji iza njih de nek im napravi barem jednu tribinu da ne ulaze u Premier Ligu ko seljacine .. ali nece uci![]()
30.kolo , NK Jedinstvo - Omladinac Mionica i proslavljamo ulazak u PL u Bihacu
Reci jednog da valja ko je dosao i proslavio seSamo F.K.S !! je napisao/la:@Ljumani
Sta ako dolazi u Bosnu odma je los igrac jel
Varea, Wagner, Ricardo Baiano, Marciano,.....Ljumani_Banovici je napisao/la:Reci jednog da valja ko je dosao i proslavio seSamo F.K.S !! je napisao/la:@Ljumani
Proslavili se ? Ostali gdje su i dosli ? .. ali da momcima ne kvarimo temu jbo njih ...sony_91 je napisao/la:Varea, Wagner, Ricardo Baiano, Marciano,.....Ljumani_Banovici je napisao/la:Reci jednog da valja ko je dosao i proslavio seSamo F.K.S !! je napisao/la:@Ljumani
Neznam samo jesil mislio baš na Argentince ili,...
Imaju imaju, ja mislim sad da su sklopili neki ugovor s Dinamom da oni tu dolaze svake godine na pripreme.SN96_FOREVER je napisao/la:ma daj pusti te price svi pricaju da ce prodavati..
bolje da se mi Biscani ne uzdamo u to i fino pocnemo da pobijedjivamo utakmice u gostima i kod kuce naravno da nastavimo pobijedjivati onda ta Gabela nece biti problem..
kakav GOSK kakvo sto..
oni imaju najbolje uslove nego bilo ko drugi u ovoj prvoj ligi federacije?? - izvini molim te... imaju jednu betoniranu tribinu malu na koju nemoze stati 100 ljudi u vrh glave
ma naravno da ima sanse.. obecali su Premier Ligu ove sezone i Nacelnik Bihaca je dao sva moguca sredstva klubu tako da se nadamo svi u Bihacu da cemo uci u PL.. samo da se ovaj Argentinac nekako dovuce u Bihac.. ja gledao klipove njegove,.. ma lik rastura jbt,. stvarno je golgeter zescimelanholicar je napisao/la:Pa ima li kakve šanse da vi udjete u Premijer ligu,ili su vam šanse velike kao i Forest Greenovcima da udju u viši rang?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.