Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Neka je pobjeda.Dokazali su da su jedini ostali posteni u ovom rukometnom svijetu.Bravo momci!!
Makar to nije bila moja zelja, al ajde.Ima Boga, a ovo ce se vratit kako nama pobjedama, tako i Spanjolcima porazom.
Makar to nije bila moja zelja, al ajde.Ima Boga, a ovo ce se vratit kako nama pobjedama, tako i Spanjolcima porazom.
+1nate je napisao/la:Neka je pobjeda.Dokazali su da su jedini ostali posteni u ovom rukometnom svijetu.Bravo momci!!
Makar to nije bila moja zelja, al ajde.
Španjolcima želim ispadanje u 1/8 finala protiv koga god igrali.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ko je ovaj pokusaj od golmana kod Srbije ? Pa ovo smijesno jbt
Mamu mu yebem

Mamu mu yebem

ZZ
fakat preofirno od strane španaca, u kljucnim trenucima onako pivota ostavljaju, smješno. inace ovaj unaprijed žrijeb treba podhitno izbaciti iz svih sportova jer ubija draž, previše se ulaže u sport i onda svako hoce na lakši nacin da dodje do cilja. isto bi uveo da prvo mjesto u ovakvom formatu automatski osigurava 1/4 finale ili neš slicno
nema potpisa
-
- Kontakt:
slažem se za ždrijeb, ali neka ovih formata pa i od osmine finala (na svjetskom) dosta je bilo više onih retardiranih formata 2 grupe pa polufinale, najgluplji sistem ikadAdmir_Sa je napisao/la:fakat preofirno od strane španaca, u kljucnim trenucima onako pivota ostavljaju, smješno. inace ovaj unaprijed žrijeb treba podhitno izbaciti iz svih sportova jer ubija draž, previše se ulaže u sport i onda svako hoce na lakši nacin da dodje do cilja. isto bi uveo da prvo mjesto u ovakvom formatu automatski osigurava 1/4 finale ili neš slicno
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
onaj prošli sistem je bio puno bolji...zato jer su utakmice u prvog krugu bile puno važnije nego danas...jebote, pet utakmica odigrano,a za mene tek u ponedjeljak počinje pravo prvenstvoRukomet do smrti je napisao/la:slažem se za ždrijeb, ali neka ovih formata pa i od osmine finala (na svjetskom) dosta je bilo više onih retardiranih formata 2 grupe pa polufinale, najgluplji sistem ikadAdmir_Sa je napisao/la:fakat preofirno od strane španaca, u kljucnim trenucima onako pivota ostavljaju, smješno. inace ovaj unaprijed žrijeb treba podhitno izbaciti iz svih sportova jer ubija draž, previše se ulaže u sport i onda svako hoce na lakši nacin da dodje do cilja. isto bi uveo da prvo mjesto u ovakvom formatu automatski osigurava 1/4 finale ili neš slicno
Koja stimaljka i bakraci.vidjelo se na kraju prilikom slavlja koliko im je znacila pobjeda.a prekrsaj nad cupicem je bilo gubljenje zivaca.odaklem im covjek zavuce.sta reci bravo momci tako se gine za ncionalni dres kapa do poda.opet duvnjak nije bio vrhunski ali zato jesu halil cupic
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kakav povratak Srbije. Stanic im je definitivno falio na golu u prvom poluvremenu.
ZZ
-
- Kontakt:
Taj sistem prva grupna faza, pa druga grupna faza i polufinale je uništavao svu neizvjesnost u rukometu. Na svjetskom u Francuskoj 2001 se igrala 1/8 finala i u međuvremenu na svim evropskim i svjetskim prvenstvima do danas su se igrala samo 1/2 finala. Izuzetak je jedino Njemačka, svjetsko 2007 gdje su bili uveli 1/4 finala i to je bio pun pogodak. Zar nije bolje da na rukometnim prvenstvima bude više nokaut utakmica nego da samo gledamo 2 polufinala i finale?dean je napisao/la:onaj prošli sistem je bio puno bolji...zato jer su utakmice u prvog krugu bile puno važnije nego danas...jebote, pet utakmica odigrano,a za mene tek u ponedjeljak počinje pravo prvenstvoRukomet do smrti je napisao/la: slažem se za ždrijeb, ali neka ovih formata pa i od osmine finala (na svjetskom) dosta je bilo više onih retardiranih formata 2 grupe pa polufinale, najgluplji sistem ikad
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Nemam ja nista ni od Francuske ni Hrvatske, iskreno drazi su mi Hrvati al brate mili koliko god dobro da igraju kad na francuze nalete tu je blokada, izgleda kao da kompeks imaju jednostavno s njima ne mogu igrat..i zadnjih par takmicenja je tako bilo..i volio bih da hrvati prodju al tesko, skroz tesko..
praktički su te utakmice u grupama isto nokaut utakmice...pogotovo u drugoj fazi...da je ostao isti sistem, danas bi bila puno zanimljivija utakmica, jer bi se i hrvati i španjolci borili za bodove koji se prenose u drugi krug...i prošle bi tri ekipe, a ne četiriRukomet do smrti je napisao/la:Taj sistem prva grupna faza, pa druga grupna faza i polufinale je uništavao svu neizvjesnost u rukometu. Na svjetskom u Francuskoj 2001 se igrala 1/8 finala i u međuvremenu na svim evropskim i svjetskim prvenstvima do danas su se igrala samo 1/2 finala. Izuzetak je jedino Njemačka, svjetsko 2007 gdje su bili uveli 1/4 finala i to je bio pun pogodak. Zar nije bolje da na rukometnim prvenstvima bude više nokaut utakmica nego da samo gledamo 2 polufinala i finale?dean je napisao/la:onaj prošli sistem je bio puno bolji...zato jer su utakmice u prvog krugu bile puno važnije nego danas...jebote, pet utakmica odigrano,a za mene tek u ponedjeljak počinje pravo prvenstvoRukomet do smrti je napisao/la: slažem se za ždrijeb, ali neka ovih formata pa i od osmine finala (na svjetskom) dosta je bilo više onih retardiranih formata 2 grupe pa polufinale, najgluplji sistem ikad
umro sam od dosade u ovih prvih pet utakmica..igre se previše nebitnih utakmica u grupama..možda bi bilo bolje da prvoplasirani unaprijed dobije četvrtfinale,a drugi i treći se kolju
-
- Kontakt:
Ali ovako neka slabija ekipa ima šansu da iznenadi jaču ekipu jer samo jedna utakmica odlučuje, a u grupi bi teško to uspjela. Evo primjer zadnje evropsko prvenstvo u košarci Makedonija dobila domaćina Litvaniju u 1/4 finala. Da je sistem ko u rukometu, grupe pa polufinala Makedonija ne bi vidjela polufinala.dean je napisao/la:praktički su te utakmice u grupama isto nokaut utakmice...pogotovo u drugoj fazi...da je ostao isti sistem, danas bi bila puno zanimljivija utakmica, jer bi se i hrvati i španjolci borili za bodove koji se prenose u drugi krug...i prošle bi tri ekipe, a ne četiriRukomet do smrti je napisao/la:Taj sistem prva grupna faza, pa druga grupna faza i polufinale je uništavao svu neizvjesnost u rukometu. Na svjetskom u Francuskoj 2001 se igrala 1/8 finala i u međuvremenu na svim evropskim i svjetskim prvenstvima do danas su se igrala samo 1/2 finala. Izuzetak je jedino Njemačka, svjetsko 2007 gdje su bili uveli 1/4 finala i to je bio pun pogodak. Zar nije bolje da na rukometnim prvenstvima bude više nokaut utakmica nego da samo gledamo 2 polufinala i finale?dean je napisao/la:
onaj prošli sistem je bio puno bolji...zato jer su utakmice u prvog krugu bile puno važnije nego danas...jebote, pet utakmica odigrano,a za mene tek u ponedjeljak počinje pravo prvenstvo
umro sam od dosade u ovih prvih pet utakmica..igre se previše nebitnih utakmica u grupama..možda bi bilo bolje da prvoplasirani unaprijed dobije četvrtfinale,a drugi i treći se kolju
Cestitke Slovencima.Prvi u grupi
A komsijama sve najbolje i da izbacite cigane spanjolce

A komsijama sve najbolje i da izbacite cigane spanjolce

upravo to je i retardirano....recimo nebitno je što je hrvatska sada dobila 5 utakmica ako je bjelorusija (sa tri poraza u grupi) pobjedi u osmini finala....zato se uopće nisam ni nervirao prvih pet utakmica...dosadno..puno bolje mi je bilo kad su se prenosili bodoviRukomet do smrti je napisao/la: Ali ovako neka slabija ekipa ima šansu da iznenadi jaču ekipu jer samo jedna utakmica odlučuje, a u grupi bi teško to uspjela. Evo primjer zadnje evropsko prvenstvo u košarci Makedonija dobila domaćina Litvaniju u 1/4 finala. Da je sistem ko u rukometu, grupe pa polufinala Makedonija ne bi vidjela polufinala.
a nek slabiji probaju iznenadit ranije u grupi pa će i oni prenijet koji bod
Šta da kažem. Nisam zadovoljan kako smo igrali u 2. poluvremenu. A to najviše kriv naš izbornik, koji u igru nije dao Prošta i vadio Škofa, koji je bio totalna rupa i Mačkovška. Završnica odlična.
A sada pametno dalje.
A sada pametno dalje.
-
- Kontakt:
zamisli u fudbalu ili košarci uvedu to i ukinu 1/8 finala ili 1/4 finala i da se samo igraju 1/2 finala. Većini to ne bi bilo zanimljivo. Rukometu se povećava gledanost sa uvođenjem 1/4 finala ili 1/8 finala na velikim takmičenjima.dean je napisao/la:upravo to je i retardirano....recimo nebitno je što je hrvatska sada dobila 5 utakmica ako je bjelorusija (sa tri poraza u grupi) pobjedi u osmini finala....zato se uopće nisam ni nervirao prvih pet utakmica...dosadno..puno bolje mi je bilo kad su se prenosili bodoviRukomet do smrti je napisao/la: Ali ovako neka slabija ekipa ima šansu da iznenadi jaču ekipu jer samo jedna utakmica odlučuje, a u grupi bi teško to uspjela. Evo primjer zadnje evropsko prvenstvo u košarci Makedonija dobila domaćina Litvaniju u 1/4 finala. Da je sistem ko u rukometu, grupe pa polufinala Makedonija ne bi vidjela polufinala.
odlični ste...da li se to konačno složila jedna dobra generacija?..i vidim da ovi često preokreću razultat i pobjeđuju u završnici..to je jako važno...iskratel je napisao/la:Šta da kažem. Nisam zadovoljan kako smo igrali u 2. poluvremenu. A to najviše kriv naš izbornik, koji u igru nije dao Prošta i vadio Škofa, koji je bio totalna rupa i Mačkovška. Završnica odlična.
A sada pametno dalje.
nate nekontam sto toliko napadas da su spanci prodali tekmu i oni su se borili al hrvatska je ipak bila bolja . Da je npr usla ona lopta rocasa i osatalo nerjeseno bil onda reko da su Hrvati pustili da izbjegnu Francuze. Drago mi je sto se hrvatska borila iako to nisam ocekivo sreca prati hrabre u ovom slucaju hrabri su bili hrvati
Kako moj ti? Pa vidio si, kontrolišu tekmu, imaju 3 gola viška i opet lagano zijane... Džaba kvalitet, džaba igrači ekstra klase kad nema tima i mentaliteta.... Jedina šansa je da mistika kazni Špance za ovo namjestanje i svojevrsni kukavičluk.....To se nekad zna desiti... Uvijek se sjetim OI u Pekingu i kako su Danci svi srećni što su dobili vas u 1/4 finalu... Sve lijepo namjestili pa ih vi poslali lagano kući...nate je napisao/la:Cestitke Slovencima.Prvi u grupi![]()
A komsijama sve najbolje i da izbacite cigane spanjolce![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
u nogometu je u redu jer u grupi igraš TRI utakmice, a samo dvije idu dalje..a i konkurencija je jača jer "danas svi igraju nogomet"....znači već u grupama obično bude pravo klaanjeRukomet do smrti je napisao/la:zamisli u fudbalu ili košarci uvedu to i ukinu 1/8 finala ili 1/4 finala i da se samo igraju 1/2 finala. Većini to ne bi bilo zanimljivo. Rukometu se povećava gledanost sa uvođenjem 1/4 finala ili 1/8 finala na velikim takmičenjima.dean je napisao/la:upravo to je i retardirano....recimo nebitno je što je hrvatska sada dobila 5 utakmica ako je bjelorusija (sa tri poraza u grupi) pobjedi u osmini finala....zato se uopće nisam ni nervirao prvih pet utakmica...dosadno..puno bolje mi je bilo kad su se prenosili bodoviRukomet do smrti je napisao/la: Ali ovako neka slabija ekipa ima šansu da iznenadi jaču ekipu jer samo jedna utakmica odlučuje, a u grupi bi teško to uspjela. Evo primjer zadnje evropsko prvenstvo u košarci Makedonija dobila domaćina Litvaniju u 1/4 finala. Da je sistem ko u rukometu, grupe pa polufinala Makedonija ne bi vidjela polufinala.
u košarci je isto retardiran sustav...i na sp i na ep
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.