BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Polo
Kontakt:

Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Post Postao/la Polo » 16 feb 2013, 14:43

stokton je napisao/la:Mutapčić odbranio pojas MFC, svaka čast majstore!

http://www.bjjfree.com/free-ppv-replays ... -36-online
Sve cestitke nasem Elvisu i sada mu se mozda otvore vrata UFC-a ako Bog da jer je zasluzio poziv.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 16 feb 2013, 16:24

Prva stvar, treba se prebaciti u kavez. Ne treba žuriti u UFC po svaku cijenu, ima se vremena, neka radi i napreduje, samo treba u kavez, to su različiti sportovi ring i kavez. Sviđaju mi se kickovi Mutapčića, udara sa dosta snage i "with mean intentions" :D Mora se malo paziti kad ih baca jer je onda ranjiv za takedowne od dobrih hrvača.
Neću previše pametovati, odlična pobjeda, želim mu puno sreće u nastavku karijere, a prema ovome što pokazuje ne brinem se i dosta sam siguran da može i hoće biti među top MW boraca na svijetu kroz koju godinu uz po meni novu najdražu frazu u MMA-u "Cardio, cardio & cardio!".
Zaboravio sam samo nešto, mogao je bolje odraditi onu dionicu kad je uzdrmao protivnika u drugoj rundi.
Bio je spreman za neki kvalitetan G&P, iako je i ovaj pokušaj sa giljotinom bio zanimljiv. Kao sa se malo
ustrućava borbe u parteru.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 17 feb 2013, 17:44

Imali gdje snimak ovog meca Elvisovog?

Za Tuzlake sta je sa Salkom hoce li organizovat taj zadnji mec za porvratak pojasa? I kada?

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 17 feb 2013, 19:15

Polo je napisao/la:Imali gdje snimak ovog meca Elvisovog?

Za Tuzlake sta je sa Salkom hoce li organizovat taj zadnji mec za porvratak pojasa? I kada?
Pa postavio sam link gore, baš si taj post citirao. Klikni na link i pojavi ti se video i piše CLOSE AD AND WACH AS FREE USER, klikneš na to i onda ti se pojavi START VIDEO NOW i klikneš na to i gledaš :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 feb 2013, 10:56

Polo je napisao/la:Imali gdje snimak ovog meca Elvisovog?

nisam ni ja nasao citav snimak samo zadnja runda. sto se salke tice ne bi da budem bezobrazan ali meni je on ubleha i laz od borca.
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 18 feb 2013, 19:00

Evo linka
http://www.putlocker.com/file/33D2A2777BE768C7#" onclick="window.open(this.href);return false; po meni solidno odradio samo malo rada u parteru ili nikako i moze sa nogama isto vise radit ima dobru desnicu desni direk.

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 19 feb 2013, 01:32

Gdje bi mogao naci listu svih eventa na kojim je nastupao Elvis? Da mi je da pogledam sve njegove borbe.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 feb 2013, 10:32

slika

alevkov je napisao/la:Gdje bi mogao naci listu svih eventa na kojim je nastupao Elvis? Da mi je da pogledam sve njegove borbe.
RESULT FIGHTER EVENT METHOD/REFEREE R TIME
WIN Sam Alvey MFC 36 - Reality Check
Feb / 15 / 2013 Decision (Unanimous)
Vern Gorman 5 5:00
WIN Joseph Henle MFC 35 - Explosive Encounter
Oct / 26 / 2012 TKO (Leg Kick)
Kyle Cardinal 3 1:45
WIN Jacen Flynn MFC 34 - Total Recall
Aug / 10 / 2012 TKO (Punches)
Kyle Cardinal 1 1:39
WIN Keenan Curry MCC 39 - Domination
Mar / 02 / 2012 Submission (Armbar)
N/A 2 2:57
WIN Cezar Ferreira SCC - Superior Cage Combat 2
Aug / 20 / 2011 KO (Punch)
Chris Tognoni 1 0:25
LOSS Artenas Young SF 16 - Neer vs. Juarez
Jun / 25 / 2011 Decision (Unanimous)
Gregorio Alvarez 3 5:00
WIN Josh Rosaaen MCC 30 - Thanksgiving Throwdown 3
Nov / 24 / 2010 Submission (Guillotine Choke)
N/A 1 4:50
WIN Zak Cummings MCC 27 - Mutapcic vs. Cummings
Jun / 11 / 2010 Decision (Unanimous)
N/A 5 5:00
WIN Brett Stevens MCC 25 - Inferno
Mar / 13 / 2010 Submission (Heel Hook)
N/A 1 1:29
WIN Mike Van Meer MCC 23 - Thanksgiving Throwdown 2
Nov / 25 / 2009 TKO (Punches)
N/A 2 0:21
WIN Carlos Newborn RCC 10 - Devil's Fights
Oct / 30 / 2009 Submission (Triangle Choke)
N/A 1 0:43
LOSS Andy Branson MCC 21 - Mickle vs. Marriott
Jun / 26 / 2009 Decision (Split)
N/A 3 5:00
WIN Evan Marks MCC 19 - The Return
Mar / 14 / 2009 TKO (Punches)
N/A 1 4:55
WIN Thad England MCC 10 - Vengeance
Sep / 29 / 2007 Submission (Punches)
N/A 1 2:59
WIN Mark Gearhart MCC 10 - Vengeance
Sep / 29 / 2007

prije par dana sam tek vidio da elvis ima pobjedu protiv pobjednika TUF brazil koji je sada velika nada...

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 feb 2013, 17:41

Sretno Dzevadu ipak tezak zadatak i ako RED Scorpioon nije ono sto je nekada bio, naravno da prvi mec izmedju njih je trebao pripasti Dzevadu ali nisu mu dali sada mu je prilika da se osvjeti nadajmo se da ce se kondiciono prirpemit i pobjedit ovoga puta.

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 21 feb 2013, 14:33

Hvala fera, bookmarked idem sad napaviti taj materijal.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 feb 2013, 15:25

Polo je napisao/la:Sretno Dzevadu ipak tezak zadatak i ako RED Scorpioon nije ono sto je nekada bio, naravno da prvi mec izmedju njih je trebao pripasti Dzevadu ali nisu mu dali sada mu je prilika da se osvjeti nadajmo se da ce se kondiciono prirpemit i pobjedit ovoga puta.
i jednom i drugom dobra prilika da se polako pocnu vracati na veliku scenu.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 21 feb 2013, 17:48

fera je napisao/la:
Polo je napisao/la:Sretno Dzevadu ipak tezak zadatak i ako RED Scorpioon nije ono sto je nekada bio, naravno da prvi mec izmedju njih je trebao pripasti Dzevadu ali nisu mu dali sada mu je prilika da se osvjeti nadajmo se da ce se kondiciono prirpemit i pobjedit ovoga puta.
Daj Boze da Dzevad pobjedi ako uzmemo proslu godinu nije nijedan mec imao da valja mozda malo sa coibanuom ali ni to nije bilo bas nesto toliko da je bio bolji. Ignashov ja mislim da je usao u tu fazu da je star i da samo klepa sve i uzima pare a ne moze se vise nikada vratiti u one dane kada je sve razbijao prije 10tak godine.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 feb 2013, 11:14

Polo je napisao/la:
fera je napisao/la:
Daj Boze da Dzevad pobjedi ako uzmemo proslu godinu nije nijedan mec imao da valja mozda malo sa coibanuom ali ni to nije bilo bas nesto toliko da je bio bolji. Ignashov ja mislim da je usao u tu fazu da je star i da samo klepa sve i uzima pare a ne moze se vise nikada vratiti u one dane kada je sve razbijao prije 10tak godine.
ma joj taj dzevad jos uvijek kao nesto pokusava i trudi se al nikako da ga krene. steta sto nije prije par godina dok je mogao svakoga pobjediti nasao boljeg menađera i potpisao bolje ugovore... a prica se da nema bas podrsku zene i da ona sve to lose podnosi tako da vjerovatno nista od njega al treba se nadati.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 22 feb 2013, 11:19

fera je napisao/la: ma joj taj dzevad jos uvijek kao nesto pokusava i trudi se al nikako da ga krene. steta sto nije prije par godina dok je mogao svakoga pobjediti nasao boljeg menađera i potpisao bolje ugovore... a prica se da nema bas podrsku zene i da ona sve to lose podnosi tako da vjerovatno nista od njega al treba se nadati.
Ma ne možeš ti uspjeti bez dobrog trenera i dobrih sparing partnera, a Poturak to ovdje nema, sada druga je stvar što on nije htio otić u Holandiju ko većina boraca koji žele nešto napraviti( balkanski mentalitet)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 feb 2013, 11:22

stokton je napisao/la:
fera je napisao/la: ma joj taj dzevad jos uvijek kao nesto pokusava i trudi se al nikako da ga krene. steta sto nije prije par godina dok je mogao svakoga pobjediti nasao boljeg menađera i potpisao bolje ugovore... a prica se da nema bas podrsku zene i da ona sve to lose podnosi tako da vjerovatno nista od njega al treba se nadati.
Ma ne možeš ti uspjeti bez dobrog trenera i dobrih sparing partnera, a Poturak to ovdje nema, sada druga je stvar što on nije htio otić u Holandiju ko većina boraca koji žele nešto napraviti( balkanski mentalitet)
bas tako. al meni je najjace sto kod nas skoro ni u jednom sportu niko ne obraca paznju na kondiciju. kad sam gledao ove nase mma borce.... jao pa ni jedan od njih nakon prve runde ne moze da drzi ruke gore a da ne pricam o nekim udarcima ili slicno... za mnoge stvari trebaju pare ali za kondicioni dio ti nista ne treba osim dobre volje.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 22 feb 2013, 11:31

fera je napisao/la:
stokton je napisao/la:
bas tako. al meni je najjace sto kod nas skoro ni u jednom sportu niko ne obraca paznju na kondiciju. kad sam gledao ove nase mma borce.... jao pa ni jedan od njih nakon prve runde ne moze da drzi ruke gore a da ne pricam o nekim udarcima ili slicno... za mnoge stvari trebaju pare ali za kondicioni dio ti nista ne treba osim dobre volje.
Ma njima je izgleda najbitnije biti nabildan, a trčanje manje više( kad je lijepo vrijeme :lol: )

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 23 feb 2013, 18:01

stokton je napisao/la:
To je glavni problem da je se preselio u Holandiju mozda bi imao mnogo bolju karijeru i ovako nije lose za nase uslove itd. Da je jos 2007 kada je bio u najboljim danima potpisao za SHOWTIME mozda bi mnogo vise postigao nego sada.

Ovo sto pricas o nasim mma borcima je nazalost istina pogledaj Tucaka mlad momak dobre gradje ali kondicija ravna 0 to treba da je sramota i njega a naravno i njegove trenere iz kluba. Po meni to sam vec jednom ranije rekao Redzovic od nasih boraca uvijek imao najbolju kondiciju.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 feb 2013, 19:23

Kondicioni dio je najskuplji...vidi se da niste nikada trenirali ozbiljnije nijedan borilacki sport...
svaki borac u svijetu ima svog licnog kardio trenera(to znam da znate),al isto tako ti ljudi su najskuplji ;-)..
dalje.ishrana je krucijalna u kardio treningu al pojedinci misle da ona pada s neba i da se na piti moze nabiti kardio :roll: :roll: ...
svaki kardio trener koji vrijedi nesto u nasoj BIH trazi dobre pare(Erduan,Slobo Klacar itd itd)..
MMA nije maraton da samo trcanjem po "lijepom vremenu",mozete nabiti kondiciju za 3 ili 5 rundi nbt...
sa svaki segment borbe(stojka,parter,ground pound nbt) trebaju razliciti treninzi i razlicita kondicija..
od trcanja se covjek moze itekako nabiti...svaki sportista poslije kardio treninga se "napuse",kao poslije "bildanja"..
tako da te konstatacije kako nasi MMA borci samo bildaju je nigdje veze..oni i kada rade vjezbe sa tegovima to su obicno cucanj,mrtvo dizanje,izbacaj,nabacaj..itd itd.. ;)
bez uvreda ljudi..da su kardio lose spremni to se i ja mogu s vama sloziti...al da ne pokusavaju da se spreme to vam ne stoji jer jednostavno nije tako.. ;) misice pojedini nmg smanjiti nikako...nazalost jer je takva genetika a voljeli bi jer svi znamo koliko kisika treba za jedan misic i da je to veliki minus u ovom sportu..zivjeli
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 feb 2013, 20:02

mma_hz je napisao/la:Kondicioni dio je najskuplji...vidi se da niste nikada trenirali ozbiljnije nijedan borilacki sport...
svaki borac u svijetu ima svog licnog kardio trenera(to znam da znate),al isto tako ti ljudi su najskuplji ;-)..
dalje.ishrana je krucijalna u kardio treningu al pojedinci misle da ona pada s neba i da se na piti moze nabiti kardio :roll: :roll: ...
svaki kardio trener koji vrijedi nesto u nasoj BIH trazi dobre pare(Erduan,Slobo Klacar itd itd)..
MMA nije maraton da samo trcanjem po "lijepom vremenu",mozete nabiti kondiciju za 3 ili 5 rundi nbt...
sa svaki segment borbe(stojka,parter,ground pound nbt) trebaju razliciti treninzi i razlicita kondicija..
od trcanja se covjek moze itekako nabiti...svaki sportista poslije kardio treninga se "napuse",kao poslije "bildanja"..
tako da te konstatacije kako nasi MMA borci samo bildaju je nigdje veze..oni i kada rade vjezbe sa tegovima to su obicno cucanj,mrtvo dizanje,izbacaj,nabacaj..itd itd.. ;)
bez uvreda ljudi..da su kardio lose spremni to se i ja mogu s vama sloziti...al da ne pokusavaju da se spreme to vam ne stoji jer jednostavno nije tako.. ;) misice pojedini nmg smanjiti nikako...nazalost jer je takva genetika a voljeli bi jer svi znamo koliko kisika treba za jedan misic i da je to veliki minus u ovom sportu..zivjeli
Vidi ovog padobranca
Dobro Ćatiću nek si nas uputio, da nije tebe ostali bi uskraćeni za mnogo toga

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 feb 2013, 21:15

stokton je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Kondicioni dio je najskuplji...vidi se da niste nikada trenirali ozbiljnije nijedan borilacki sport...
Vidi ovog padobranca
Dobro Ćatiću nek si nas uputio, da nije tebe ostali bi uskraćeni za mnogo toga
Molim,i drugi put. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.