Zvjezdan Misimović

secer
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la secer » 27 maj 2009, 09:54

Ulli Hoeness o Misketu:
Super igrac ali smo mi(Bayern) u prijateljskim odnsima sa Wolfsburgom kao sto smo u bliskim odnosima sa hertom i njima necemo uzeti igraca osim ako bas moramo(ako nam bas zatreba).
ps
Miske ima 22 asistencije(Helmer DSF, Bild)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 maj 2009, 13:45

Ukratko, pojedinci vjeruju u ono sto im odgovara, a ne vjeruju u ono sto ide u kontra smjeru njihovim stavovima. :roll:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 maj 2009, 14:03

Ma Miske treba Bayernu ko kruh. Treba im igrač tipa Misketa na sredini terena. Pošto je nekada Miske igrao za Bayern, mislim da će lakše biti da ga pridobiju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 27 maj 2009, 14:23

zasto u Bayern :?: pa Wolfsi su prvaci :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 28 maj 2009, 16:34

napravili njemci intervju sa alexandrom ciklerom,ko navija za bayern sjetiće se njega.....vrlo cijenjen u njemačkoj.......i ima dole jedan dio kad ga pitaju za čudo iz wolfsburga i njegove napadeče on kaže kako to ništa ne bi bilo moguće bez misimovića,kaže:"misimović je čudo još dok je igrao za bayern u juniorima imao je nevjerovatno oko za suigrača i također misli da bi bilo idealno i za bayern i za njega da pređe u bayern jer bayern nema klasičnu 10 i sa njim ,riberijem mogli bi praviti magiju na terenu"

ja se slažem sa njim 100% i iz njegovih usta u Ulijeve uši :D

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 28 maj 2009, 16:41

deni_m1312 je napisao/la:napravili njemci intervju sa alexandrom ciklerom,ko navija za bayern sjetiće se njega.....vrlo cijenjen u njemačkoj.......i ima dole jedan dio kad ga pitaju za čudo iz wolfsburga i njegove napadeče on kaže kako to ništa ne bi bilo moguće bez misimovića,kaže:"misimović je čudo još dok je igrao za bayern u juniorima imao je nevjerovatno oko za suigrača i također misli da bi bilo idealno i za bayern i za njega da pređe u bayern jer bayern nema klasičnu 10 i sa njim ,riberijem mogli bi praviti magiju na terenu"

najgore sto se ne pita ni uli ni cikler vise, sada ce van gal odredivati tim, a njega kao trenera ne znam, kakve igrace preferira i da li bi se misimovic uklopio u njegov sistem

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 maj 2009, 17:39

deni_m1312 je napisao/la:napravili njemci intervju sa alexandrom ciklerom,ko navija za bayern sjetiće se njega.....vrlo cijenjen u njemačkoj.......i ima dole jedan dio kad ga pitaju za čudo iz wolfsburga i njegove napadeče on kaže kako to ništa ne bi bilo moguće bez misimovića,kaže:"misimović je čudo još dok je igrao za bayern u juniorima imao je nevjerovatno oko za suigrača i također misli da bi bilo idealno i za bayern i za njega da pređe u bayern jer bayern nema klasičnu 10 i sa njim ,riberijem mogli bi praviti magiju na terenu"

Svaka cast Cikleru!
Hajde Ulli bitttteeeeeeeeeee
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 28 maj 2009, 18:20

Misimovic je trenutno na vrhu i maksimalno je uradio sto je se moglo sa Wolfsburgom znaci postao prvak Njemacke Bundeslige.
Ali realno Wolfsburg je samo prosijecna ekipa u Njemackoj koja je iznenadila svakoga zadnjih par mjeseci slicno kao i Hoffenheim prije nove godine.
Sledece sezone ce Wolfsburg sigurno imati puno manje uspjeha u Bundesligi i na kraju ce biti negdje u sredini jer igraju isto u Ligi Prvaka naravno.
Wolfsburg je neizkusna ekipa i normalno je da sledeca sezona nece biti uspjesna kao i ova slicno je se desilo i Stuttgartu 2007 kad su oni bili prvaci i iznenadili sve i svakog.
Najbolje za Dzeku i Misimovica je da nadju nove i bolje klubove sad dok su na vrhu jer sledece sezone ce sve biti drugcije.
Ja bi volio viditi Misimovica u Werderu ili Bayernu a Dzeku u Liverpoolu ili AC Milanu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 maj 2009, 03:19

Pauk je napisao/la:Misimovic je trenutno na vrhu i maksimalno je uradio sto je se moglo sa Wolfsburgom znaci postao prvak Njemacke Bundeslige.
Ali realno Wolfsburg je samo prosijecna ekipa u Njemackoj koja je iznenadila svakoga zadnjih par mjeseci slicno kao i Hoffenheim prije nove godine.
Sledece sezone ce Wolfsburg sigurno imati puno manje uspjeha u Bundesligi i na kraju ce biti negdje u sredini jer igraju isto u Ligi Prvaka naravno.
Wolfsburg je neizkusna ekipa i normalno je da sledeca sezona nece biti uspjesna kao i ova slicno je se desilo i Stuttgartu 2007 kad su oni bili prvaci i iznenadili sve i svakog.
Najbolje za Dzeku i Misimovica je da nadju nove i bolje klubove sad dok su na vrhu jer sledece sezone ce sve biti drugcije.
Ja bi volio viditi Misimovica u Werderu ili Bayernu a Dzeku u Liverpoolu ili AC Milanu.
po nekim glasinama koje sam cuo navjerovatnije da nece ni miske ni dzeko nigdje iz wolsburga...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2009, 04:12

Bas me zanima izvor glasina? San? Nezavisne?
Voli te tvoje Sarajevo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 maj 2009, 04:18

Virtu4l je napisao/la:Bas me zanima izvor glasina? San? Nezavisne?
komsija
rodbinske veze :) ;)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 29 maj 2009, 15:07

nick je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Bas me zanima izvor glasina? San? Nezavisne?
komsija
rodbinske veze :) ;)
hehehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 maj 2009, 15:11

nema tu neke razlike izmedju nekadasnjega sarajevskoga asa i njemackoga bilda

bayano21
Kontakt:

Post Postao/la bayano21 » 29 maj 2009, 18:21

Iskreno, koliko god Wolfsburg bio neiskusna ekipa na euro sceni ja bi volio obojicu vidjeti tamo jos jednu sezonu...neka se kale, neka vide kako je igrati na tri fronta (racunajuci i kup). Znam da su igrali u Kupu UEFA ali LP je nesto sasvim drugo.
To je godina iskustva koja im je potrebna, U wolfsburgu ce sigurno igrati u prvom timu, ko zna da li ce im se ta sansa pruziti ako odu negdje drugo. Izrasli su u klasne igrace i jedan i drugi (Dzeko), i znam da bi se svugdje snasli, ali bolje odigrati jos jednu sezonu u wolfsburgu pa onda krenuti dalje...

JOs bi volio kad bi u paketu otisli u neki klub (sto je malo vjerovatno), bili bi strah i trepet...

kukurijek
Kontakt:

Post Postao/la kukurijek » 29 maj 2009, 20:53

bayano21 je napisao/la:Iskreno, koliko god Wolfsburg bio neiskusna ekipa na euro sceni ja bi volio obojicu vidjeti tamo jos jednu sezonu...neka se kale, neka vide kako je igrati na tri fronta (racunajuci i kup). Znam da su igrali u Kupu UEFA ali LP je nesto sasvim drugo.
To je godina iskustva koja im je potrebna, U wolfsburgu ce sigurno igrati u prvom timu, ko zna da li ce im se ta sansa pruziti ako odu negdje drugo. Izrasli su u klasne igrace i jedan i drugi (Dzeko), i znam da bi se svugdje snasli, ali bolje odigrati jos jednu sezonu u wolfsburgu pa onda krenuti dalje...

JOs bi volio kad bi u paketu otisli u neki klub (sto je malo vjerovatno), bili bi strah i trepet...
Slazem se u potpunosti sa ovim komentarom.A ovdje mozete glasati za najboljeg fudbalera Bundeslige i za nase dijamante Misketa i Dzeku http://bundesliga.de/

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 29 maj 2009, 21:24

vidi se da wolfsburg ima neke ambicije, kupuju kvalitetnog igraca na misimovicevoj poziciji jer znaju da je miske rovit i vjerovatno da nece odigrati nijednu utakmicu kupa i uvijek ce se gledati da se miske odmori za ligu prvaka gdje ce wolfsburg nadam se uci medu 8 najboljih akoBogda........ ne treba da idu

jasmin_1990
Kontakt:

Post Postao/la jasmin_1990 » 29 maj 2009, 22:42

dzenidm je napisao/la:

najgore sto se ne pita ni uli ni cikler vise, sada ce van gal odredivati tim, a njega kao trenera ne znam, kakve igrace preferira i da li bi se misimovic uklopio u njegov sistem
Poznavajući Van Gaala iz oba perioda dok je vodio Barselonu pretpostavljam koloniju Holanđana u Bayernu.Ako se sjetimo koliko je samo bilo "narandžastih" u redovima Katalonaca nešto slično naslućujem da bi se moglo desiti i u Bajernu, pogotovo ako uzmemo u obzir da je već neke fudbalere AZ Alkmara stavio na listu onih koji će doći.Također treba napomenuti da Van Gaal više preferira brz nogometaš i radilice na terenu (tipa Mark Overmars ili Filip Koku nekada u Barsi) a ne nogometne genijalce poput našeg Zvjezdana Misimovića.Ali nadam se da će na asistenciju Ulija Henesa naš Zvjezdan opet zaigrati u Bajernu.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 maj 2009, 22:51

Zasto bi Misimovica volili vidjeti u Bayernu,ja apsolutno ne bi,**** Bayern,k'o neka ekipa!!!Miske treba ostati u Wolfsburgu,ili preci negdje u Spaniju,recimo Valencija,i to je to..mozda u Schalke,valjalo bi ga vidjeti u Schalkeu jer taj klub od naredne sezone ima ogromne ambicije!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2009, 23:11

velez_mostar je napisao/la:Zasto bi Misimovica volili vidjeti u Bayernu,ja apsolutno ne bi,**** Bayern,k'o neka ekipa!!!Miske treba ostati u Wolfsburgu,ili preci negdje u Spaniju,recimo Valencija,i to je to..mozda u Schalke,valjalo bi ga vidjeti u Schalkeu jer taj klub od naredne sezone ima ogromne ambicije!
Iskreno, volio bih ga gledati u ligi prvaka. U kojem klubu? To me ne zanima, jer znam da ce on donijeti najbolju odluku za sebe, Bayern? Wolfsburg? Najmanje je bitno, samo da igra najbolju ligu na svijetu!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 maj 2009, 23:21

velez_mostar je napisao/la:Zasto bi Misimovica volili vidjeti u Bayernu,ja apsolutno ne bi,**** Bayern,k'o neka ekipa!!!Miske treba ostati u Wolfsburgu,ili preci negdje u Spaniju,recimo Valencija,i to je to..mozda u Schalke,valjalo bi ga vidjeti u Schalkeu jer taj klub od naredne sezone ima ogromne ambicije!
Pa zasto u Valenciju. Ljudi pred bankrotom, nemaju para za plate igracima, a Schalke svake godine mijenja trenera, nesto rade ali sve uprazno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.