OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nerminh74 » 27 okt 2013, 16:55

Slatinash_7 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Koliko ja znam od ove sezone se nece igrati Liga 6, nego cetiri. Mozda grijesim..
Nas to plaho i ne zanima,pokazali smo kvalitet,imamo para,imamo trenera,navijace tako da smo poprilicno blizu te lige,koja god ona to bila..Rano je govoriti al to je moje misljenje..
Prava dva ispita ce biti mladost pa sparsi onda mozemo pricati o necemu samo mi smejsno citati kako sloboda ima para a decenijama ranije sam citao kako nema ni za kifli
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 okt 2013, 16:58

nerminh74 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Koliko ja znam od ove sezone se nece igrati Liga 6, nego cetiri. Mozda grijesim..
Nas to plaho i ne zanima,pokazali smo kvalitet,imamo para,imamo trenera,navijace tako da smo poprilicno blizu te lige,koja god ona to bila..Rano je govoriti al to je moje misljenje..
Prava dva ispita ce biti mladost pa sparsi onda mozemo pricati o necemu samo mi smejsno citati kako sloboda ima para a decenijama ranije sam citao kako nema ni za kifli
Ovo je "općinski klub", vodi ga Jasminov poltron Berbić. Za njih će uvijek nešto izdvojiti. Osim toga, nemaju dugova kao KK što je imao.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 okt 2013, 17:01

nerminh74 je napisao/la:
Ma ima ispita jos do kraja,sezona je maraton,nasa liga je nepredvidiva,nazalost ne zbog prevelike kvalitete vec zbog oscilacija u igri..Ovo sam ja vise iz bijesa napisao,jer se neno javio sa nekim stavom da mi nemamo sta raditi ako se bude tu igrala liga 4 a pokazali smo da imamo..Para se ima,jer opstina daje i nastavit ce davat pare,bit ce para od ulaznica,Mejdan je valjda i dalje dzaba dat na koristenje tako da,nema zime...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2013, 17:10

Cuj "neno" se javio i rekao da nema OKK sta traziti ako je liga 4.
Tako dobar prognozer, a trosi vrijeme na forumu? :roll: Bolje da uzima pare u kladionicama.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 okt 2013, 17:15

Probisvjet je napisao/la:Cuj "neno" se javio i rekao da nema OKK sta traziti ako je liga 4.
Tako dobar prognozer, a trosi vrijeme na forumu? :roll: Bolje da uzima pare u kladionicama.
ne direktno,al eto na nasu pricu da smo kandidati za ligu 6 i play off ostavio je komentar da se ove godine igra liga 4 koliko on zna..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2013, 18:56

sloboda u mnogo cemu nije ista ekipa od prosle godine,od pristupa igri,do trenera,kako god se zvala,liga 4,6
sloboda ce igrati u njoj,kao i svaki klub,pojacace se za zavrsnicu,pa cemo vidjeti sta ce biti,ja mislim da ce biti hit ove godine
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 okt 2013, 23:25

Probisvjet je napisao/la:Cuj "neno" se javio i rekao da nema OKK sta traziti ako je liga 4.
Sta si htio da kazes s ovim postom? Samo mi reci gdje sam ja napisao da Sloboda nema sta da trazi ako je Liga 4? Naucite se citati.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 okt 2013, 23:37

u pravu je čovjek, bezveze ga 'napadoste' :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2013, 10:34

neno#4 je napisao/la:
Sta si htio da kazes s ovim postom? Samo mi reci gdje sam ja napisao da Sloboda nema sta da trazi ako je Liga 4? Naucite se citati.
Nisam citao postove prije. Vidio sam da je Slatinas _7 nesto tako napisao i to me navuklo. Ako nisi tako napisao "neno" onda se izvinjavam.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 okt 2013, 17:10

JTS je napisao/la:u pravu je čovjek, bezveze ga 'napadoste' :lol:
+1

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2013, 18:41

Claus je napisao/la:
+1
+1 :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 okt 2013, 21:13

Probisvjet je napisao/la:
Claus je napisao/la:
+1
+1 :mrgreen:
:lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 29 okt 2013, 17:32

Mozda bi se moglo i do lige za prvaka a onda otom potom ... tesko cemo biti menju 2 ekipe koje vode u ABA ligu ( ako ostanu 2 ekipe :P )
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 okt 2013, 00:01

ABA liga....stize drug berba :D :D
jes da je klub mlad al je privatan i bez dugova :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 nov 2013, 10:05

Drago mi je vidjeti i procitati sve ove lijepe stvari oko tuzlanske kosarke, imena jednog Teletovica i Hukica kao poslijeratnih perjanica mi daju nadu da mozete i dalje nastaviti izbacivati kvalitetne igrace i da ce se najbolja kosarka igrati u Mejdanu - hramu BH kosarke.
Nadam se da ce i repka dobiti sansu da jednu tekmu odigra u Tuzli jer Tuzla to zasluzuje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 01 nov 2013, 10:12

Al ovo je privatni klub koji nije podrzan i za koji slucajno vec u trecem kolu se trazi karta vise :P
Steta sto se ne igra u velikoj jer ne sumnjam da bi bila puna.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 nov 2013, 11:26

nemamo dugova ni marke,bilo kojeg igraca iz nase lige,plus makar jednog stranca mogu dovest..mogli bi mi daleko dobaciti ove sezone.. :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 nov 2013, 12:58

Mulaomerović: Utakmica sa Sparsima će biti jedna velika bitka
[youtube][/youtube]

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 nov 2013, 14:45

ma ne mogu brate i bog..i kad me pritiscu da idemo na tekmu i drustvo i cura sjetim se Berbicev klub i ne mogu da me naopako okrenes :D
isto da ugasis FK Slobodu i osnujes OFK sa Sabovicima na celu, ista sorta ljudi...

ovo sto ide 80% veze nema ni ko je i sta je Aid a i "glory hunteri" su, cast izuzecima...nek zaredaju 3 poraza nece bit 100 ljudi opet, a isto tako kazem nek dodje zvezda sutra da igra svoju tekmu u Tz ,ovi isti sto kupuju karte za Berbica, bi napunili i za Zvezdu ako bi bila IN na fb-u.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 02 nov 2013, 20:31

http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 447&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.