Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- juzni vjetar!
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
da sevilla je ponudila 15 miliona to bi bilo extra sa edina sevila sjajan klub i tamo bi bio jedan od najboljih napadaca u primeri !!!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Može li nam neko prevesti ovaj tekst, makar koju rečenicu, ja nisam redovno pratio one španske sapunice tako da sam pravo tanak sa tim jezikom... 

SAMO ŽELJO
ma uglavnom govore kako Kanute najvjerovatnije na kraju sezone napušta Sevillu i vraca se u premier ligu, a ima 31god, a Dzeko je mlad ima 23, slične je građe kao Kanute. Kazu da je zabio 13 golova u 23 utakmice u Bundesligi, želi ga i Arsenal, a nalazi se na vrhu liste želja i kod Seville.
Najtrazeniji irgac u BL oficijelno i nije cudo sto je pola Europe poludilo za njim.Nadam se da ce danas nastaviti niz protiv Arminije i uljepsati nam ponovo ovu turobnu situaciju.Sretno Edine i Zvjezdane.
odlične igre Džeke nisu prošle neprimjećeno. Prema transfermarktu njegova cijena je skočila za 2.5mil eura i sada ja naš najskuplji igrač -> 10mil 

Čestitam Edinu na sjajnoj igri i lucidnom potezu za 0:1.
Ovaj gol, kao i igra ukupno, dokaz su tvrdnji Ivice Osima da je Džeko napadač svjetske klase i igrač bidućnosti.
Ovaj gol, kao i igra ukupno, dokaz su tvrdnji Ivice Osima da je Džeko napadač svjetske klase i igrač bidućnosti.
Jest a kad Ciro-kezo rekao da ce biti bolji i od Ibrahimovica svi kleberili ko budale na brasno.Drago mi sto ovi pekinezeri sad ni haubicom Berbu i Ibricica otijerati iz prve postave neceSimoK je napisao/la:Čestitam Edinu na sjajnoj igri i lucidnom potezu za 0:1.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Dzeko drugi sa 5 golova odmah iza Soncka u listi za golove u WM kvalifikacijama u evropskim grupama.
http://www.transfermarkt.de/de/pokalwet ... etzen.html
http://www.transfermarkt.de/de/pokalwet ... etzen.html
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- rob do bagro
- Kontakt:
dzekson majstor sta vam je kako ga zabi sinoc belgiji u same raslje paucinu je skinuo sa njihovog gola

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Dzeko: "a zabit cemo mi njima jos nesto u Zenici samo za to potcjenjivanje"
haha
koji car 
haha

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
- miralem444
- Kontakt:
SJAJI BOSANSKI DAIJAMANTU,MAJSTORE,KRALJU...
UH KAD SE VEDO VRATI IMAT CEMO NAJBOLJI NAPAD EVROPE
UH KAD SE VEDO VRATI IMAT CEMO NAJBOLJI NAPAD EVROPE
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:44, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je Dzeko medju 3-4 najbolja napadaca u Evropi! Igra odlicno glavom i nogom,asistira..dobar dribling! Definitivno ponos ove drzave!
Dzeko ce biti još bolji za par godina...veliki je to potencijal...što rece Čiro "veoma mocan igrac".
Dzeko je konstantna opasnost za protivnicki gol...opasnost koja ne miruje

Dzeko je konstantna opasnost za protivnicki gol...opasnost koja ne miruje

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Otice iz Wolfsburga za najmanje 20 miliona eura. Ma bit ce on svjetska klasa.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Kako stvari stoje nece on ni makac iz Wolfsburga. Bar dok ga Henes ne begenise i onda zajedno u paketu sa Magathom na Allianz Arenu!

Vom Jäger zum Gejagten
- miralem444
- Kontakt:
ma dzeko je sad svjecka klasa ,ako sto reko osim dzeko je igrac buducnosti momak napreduje 100 na sat ma samo smo imal priliku vidjeti njegovu majstoriju u genku i onaj ko se u fodbal malo razumije jasno mu je kakvog dijamanta imamo.SJAJI SJAJI BOSANSKI DIJAMANTU,MAJSTORE.SAIRLIJO HAIRLIJO
Nerko_Juventino je napisao/la:Otice iz Wolfsburga za najmanje 20 miliona eura. Ma bit ce on svjetska klasa.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Nije lud pa da treniraju na njemu strogocu kao na podolskom.geronimo je napisao/la:Kako stvari stoje nece on ni makac iz Wolfsburga. Bar dok ga Henes ne begenise i onda zajedno u paketu sa Magathom na Allianz Arenu!![]()
Reprezentaciji Njemacke valja a Bajernu ne valja

Nije im Salihovic dzabe rekao zdraaaaaaaaa valjda sto svi u Bajernu lice na Sahbaza

Ovo govorim jer su Magathu svezali ruke i kad je Braco bio.Iako znamo sta Magath misli o Braci.
jedino ih Hitzfo nije bendo ni dva posto ni Henu ni Francu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- RK Gradacac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 16 gostiju.