stoga neka funkcija za druga t-maca

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma kakav ba srp i cekic. Krampa ce bit na dresovima.T-MAC je napisao/la:dok je bilo nas komunista bilo je i jakih ekipa...![]()
stoga neka funkcija za druga t-maca...ako je sve popunjeno onda neka nam na dresu bude il srp i cekic ili crvena petokraka...mislim skromnost nas titinih sljedbenika je nasa vrlina....
moze krampa i iznad nje crvena petokrakaCartman je napisao/la: Ma kakav ba srp i cekic. Krampa ce bit na dresovima.
zaboravio si nadzorni odbor koji ce pratiti rad savezadubrava je napisao/la:Lejla je to dosta fino i koncizno napravila. Hvala na asistentskoj poziciji, tako nesto bih i ja sam sebi dao.
Jednom prije sam i ja radio 11 idealnih forumaša, pa cu probati i sada, ali sa čitavom nogometnom strukturom. Osim toga, od ove godine ima dosta nove dobre raje.
Predsjednik Saveza Foruma: Admin
Potpresjednici: Geronimo, Pasha
Predsjednik Skupštine: 123456 Sekretar
Potpresjednik Skupštine: bistrikboy
Članovi Skupštine Nogometnog Saveza Foruma (ukupno 15): Monolog, Ministar, ŠB_Fidelis, Kevin, NoName, Trigger, velez_mostar, secer, Principatus, alen_kardec, borcev_navijac, drH, amerosm, Zagor, cole-ch
Izbornik/selektor: harishp
Zamjenik izbornika: dubrava
Fizoterapeuti: King kenny, Lily, BaDa
Glasnogovnornik(ca) Foruma i osoba zadužena za medije: Lejla
Oružar( osoba zadužena za kopačke, dresove i kožnjake): Hairlija
Maskota: Ahmo
Prva jedanaestorica: 4-4-2
-----OTNYS_YNWA----
Hammers ----RiNo----Johnyx95------juznjak
----Emir_Zenica----
Cartman-----Devil-----sarajlija89
virtu4l-----Aulleta
klupa: offside, T-mac, wolverine, nevjernik, barney_stinson, F.K.S sarajevo, jacky09
kao što vidite, u strukturama Saveza Foruma su sve provjerena i iskusna lica, dok su na terenu mlade i nadobudne snage, sa ponekim iskusnim igračem. Alfa i omega repke je Devil, od njega se najviše očekuje. Stup obrane je bihaćki duet, Emir je zadužen za izbacivanje protivnika iz takta. klasni napadč virtu4l, ne treba se tu šta spominjat puno...
Molim te spoji to CE MO.boli te briga je napisao/la:A kako se klub zoveFK Forum
Napred forum ale,tukci bodrete sve do pobjede
Igrajte za anliticara.
Dajte nam gol mi ce mo vama dvojni C
javi posto ce biti smjestajMonolog je napisao/la:Ima da sagradim vilu na Mediteranu zbog funkcije koju obnašam.
Urban Batalion je napisao/la:
Molim te spoji to CE MO.![]()
tukci nekontam.MOgli bi obavit kakvu anketu sto se tice navijaca pa odabrat.
evo, ispravio sammajestic24 je napisao/la:Gdje sam ovdje ja hebote
dubrava je napisao/la:evo, ispravio sammajestic24 je napisao/la:Gdje sam ovdje ja hebote
Zaheba se i ja malo.Al CE MO e hebiga.Monolog je napisao/la:Urban Batalion je napisao/la:
Molim te spoji to CE MO.![]()
tukci nekontam.MOgli bi obavit kakvu anketu sto se tice navijaca pa odabrat.
@Dreamer,
Kako da ti napišem a da ispadnem shupak? Hm, morat ćeš se ispristi nekim drugim poslovima(malverzacije, ovo-ono), da bi mogao uživati u blagodatima moje vile.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, kraljttbvb i 9 gostiju.