Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rafa
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la rafa » 03 jun 2009, 17:09

Smiješno je i meni bilo kada sam citao kako je Zlatan Ibrahimovic i zbog koga (citaj:Pašalića koji je otvoreno tražio od svakog reprezentativca mito,ako ne od njih licno odnda od njihove familije,oceva i sl.)izgubljen zauvijek za našu selekciju, ali se sad ne smijem tome...mnogo toga je smiješno i meni u vezi naše selekcije,našeg NS, ali se nije red smijati bolesniku (bolesnik je metafora za naš NS i stanje u našem fudbalu opcenito).
Ti izgleda misliš da Čiro radi za NS Njemacke ili Francuske pa je sve potaman...zaboravljaš kakav je sve kompromise povukao sa bandom iz NS...zaboravljaš (i ne samo ti,vec mnogi na ovom forumu) na koji je nacin taj isti Ćiro došao na klupu selekcije i kako je otjeran njegov predhodnik.
Ne kaže đaba narodna poslovica "nekome je lakše utjerati metar u guzicu,nego cenat u glavu"
živio ;)[/quote]

8-) 8-) 8-) 8-) 8-)!!!!!!!!!SVAKA CAST!!!!!!! 8-) 8-) 8-) 8-) :D
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 03 jun 2009, 18:58

ode nam štila u herthu :D

sretno mu

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 03 jun 2009, 19:31

Bola(n) je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Bola(n) je napisao/la:Ko igra za novinare ? Da nije malo Štili preslaba ekipa za ''A'' selekciju.Šta on tu može uraditi ako debili poput Kuduzovića,Hadžića,Škore igraju s njim ?
Pa bas zato je i ubacen tu,da vidi mozeli se nositi sa boljim igracima...logicno da ce mu teze biti ako ga cuva Rahimic nego lupam Kuduzovic il nesto tako..
Njega treba zovnuti kad se igraju kvalifikacije,ne bi nikome ništa bilo da je momak zaigrao nakon 3:0 protiv Estonije ? Ali ne,treba s debilima igrati kako bi se dokazao.A ovako ako igrao protiv debila,bit će pa igra protiv njih lako mu je.Ovo je mač s dvije oštrice ;)

ma jok ba stilica treba gurnuti da igra mjesto misimovic!
jebote ovdi na forumu ko da su svi braca od stilica pa se zalazu toliko za njega, pa ne igra ni pjanke pa opewt niko ne pravi toliko problema oko toga, eto dobija priliku mozda i ne zasluzeno jer mogao je ciro probati i pjanica staviti u eipu novinara pa da on igra mjesto misketa, i ako mozda i hoce, nista nije jos definitivno ako se pokaze bolje stilic igrace on a to skim igra to nema nikakve veze cak je mozda i prednost za takvog igraca, kao sto je stilic fantastican, da igra sa slabijim da bude u centru paznje, a ti momcino sto prozivas skoru tako kao neki odpadak mozda ne znas ali skoro je imao ugovor sa olimpikom iz marseja tako da sada pricati o njemu kao o kanti i nije bas fer ali ti mora da navijas za zelju, amo vi tako ne realno mozete pisati!
U ime Gospodara...

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 03 jun 2009, 19:32

ma svaka čast Škori al je sad qrcu za uši pao ;)

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 03 jun 2009, 21:32

LeBronJamesKing je napisao/la:ma jok ba stilica treba gurnuti da igra mjesto misimovic!
jebote ovdi na forumu ko da su svi braca od stilica pa se zalazu toliko za njega, pa ne igra ni pjanke pa opewt niko ne pravi toliko problema oko toga, eto dobija priliku mozda i ne zasluzeno jer mogao je ciro probati i pjanica staviti u eipu novinara pa da on igra mjesto misketa, i ako mozda i hoce, nista nije jos definitivno ako se pokaze bolje stilic igrace on a to skim igra to nema nikakve veze cak je mozda i prednost za takvog igraca, kao sto je stilic fantastican, da igra sa slabijim da bude u centru paznje, a ti momcino sto prozivas skoru tako kao neki odpadak mozda ne znas ali skoro je imao ugovor sa olimpikom iz marseja tako da sada pricati o njemu kao o kanti i nije bas fer ali ti mora da navijas za zelju, amo vi tako ne realno mozete pisati!
Napisao sam da treba pri rezultatima sličnim kakav smo imali protiv Estonije,mogao momka ubaciti.A ovako ga ubaci i lik ne može ni tamo ni vamo.Pogledaj igru protiv Uzbekistana,pa naši nisu 5 pasova povezali da valja.Kako očekivati među takvim pacijentima da se neko pokaže ? To treba sam uzeti loptu i da predribla cijeli sastav ''A'' selekcije da bi Ćiro rekao da je dobar.A ako zaigra za ''A'' selekciju onda je preslab protivnik.Ma malo sutra !
Štilić se dokazao u klubu brate,a Pjanić nije mada nije imao ni šanse.Štilić je odigrao skoro svaku tekmu za svoj klub i u ligi i u Kup Uefa i to bio najbolji igrač redovno.Znači momak igra za razliku od Pjanića koji više sjedi na klupi.I Štilić je od Pjanića stariji dvije godine,više utakmica u nogama i iskusniji mada ne bježi puno Pjaniću po tome.Ne vidim takođe ni po čemu to Ibričić može igrati prije Štilića ? Bolji od njega :lol: Iskusniji-nije ! Zašto ?

A to za Škoro,pa da je tako dobar ne bi igrao za Sarajevo.I nisam Manijak,gluho bilo ! U onoj tekmi protiv Uzbekistana samo Spahić i Jahić vrijede nešto a ostalima je maksimum bugarska,turska,ruska liga i slične.
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 03 jun 2009, 21:45

Bola(n) je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:ma jok ba stilica treba gurnuti da igra mjesto misimovic!
Napisao sam da treba pri rezultatima sličnim kakav smo imali protiv Estonije,mogao momka ubaciti.A ovako ga ubaci i lik ne može ni tamo ni vamo.Pogledaj igru protiv Uzbekistana,pa naši nisu 5 pasova povezali da valja.Kako očekivati među takvim pacijentima da se neko pokaže ? To treba sam uzeti loptu i da predribla cijeli sastav ''A'' selekcije da bi Ćiro rekao da je dobar.A ako zaigra za ''A'' selekciju onda je preslab protivnik.Ma malo sutra !
Štilić se dokazao u klubu brate,a Pjanić nije mada nije imao ni šanse.Štilić je odigrao skoro svaku tekmu za svoj klub i u ligi i u Kup Uefa i to bio najbolji igrač redovno.Znači momak igra za razliku od Pjanića koji više sjedi na klupi.I Štilić je od Pjanića stariji dvije godine,više utakmica u nogama i iskusniji mada ne bježi puno Pjaniću po tome.Ne vidim takođe ni po čemu to Ibričić može igrati prije Štilića ? Bolji od njega :lol: Iskusniji-nije ! Zašto ?

A to za Škoro,pa da je tako dobar ne bi igrao za Sarajevo.I nisam Manijak,gluho bilo ! U onoj tekmi protiv Uzbekistana samo Spahić i Jahić vrijede nešto a ostalima je maksimum bugarska,turska,ruska liga i slične.

a znas li sto stilic nije igrao protiv uzbekistana?
U ime Gospodara...

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 03 jun 2009, 21:52

Klupske obaveze.Glavni igrač kluba koji se bori za prvaka ! Dovoljno ?

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 jun 2009, 21:57

LeBronJamesKing je napisao/la:a znas li sto stilic nije igrao protiv uzbekistana?
Iz istog razlog sto nije vecina A repke otisla u Uzbekistan...
Ili je to Stilic u rangu sa Vasilicem i Kuduzovicem pa da mora sa njima ganjati loptu po Uzbekistanu i dokazivati se...
100% sportski i krajnje opušten potpis

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 03 jun 2009, 21:59

I meni je čudno šti igra Ibričić,a ne igra Štilić...Ali eto,valjda Ćiro zna bolje nego mi...
Usput da upitam prenose li ove dvije tekme sada???

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 03 jun 2009, 22:00

Prenose protiv selekcije novinara u petak,u 20.00 h.Koliko sam upratio !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jun 2009, 22:15

bayer 04 je napisao/la:I meni je čudno šti igra Ibričić,a ne igra Štilić...Ali eto,valjda Ćiro zna bolje nego mi...
Usput da upitam prenose li ove dvije tekme sada???
Prenose ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 jun 2009, 22:20

ocekujem od Stilica da u petak demonstrira totalnu dominaciju na terenu,prepoznatljive lažnjake,bacanje na glavu protivnika i slicne vratolomije...samo da se neko od "protivnickih igraca" ne ozljedi,bojim se :)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 jun 2009, 22:24

I po meni je stila bolji od ibre, ali eto, ibra je cirin sin a stila sam svoj majstor, vrijeme ce pokazati svoje a ono je na semirovoj strani,

i za ove sto porede stilu i skoru, prvo porede 2 razlicita tipa i karaktera, semir je otisao vani i propisao krv da bi uspio, a skoro je manekeniso po marseju, olimpiji, poljskoj i 2 puta se vracao na kosevo,
zao mi je momka, zajedno smo trenirali, imao je potencijal ali nije uspio, ipak i kao takav ce biti medju boljim spicevima u jadnoj premier ligi dok ce stila biti misketova rezerva

i hvala Bogu da imamo semira, miralema i senijada, ne moramo brinuti za buducnost uz njih trojicu u vezi
Cuva Bog Zelju svog!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 03 jun 2009, 22:27

drop je napisao/la:ocekujem od Stilica da u petak demonstrira totalnu dominaciju na terenu,prepoznatljive lažnjake,bacanje na glavu protivnika i slicne vratolomije...samo da se neko od "protivnickih igraca" ne ozljedi,bojim se :)
mozda bi bacao al da igra u ekipi sa reprezantivcima a ne protiv njih.tesko ce misimovica i co. bacat na glavu.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 jun 2009, 22:31

ovo protiv novinara je glupost samo ce se uklopit u sivilo,treba mu dati priliku protiv omana pa ako bude igro ko sto zna sigurno ce mu biti zagarantovano mjesto medju prvih 20
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 03 jun 2009, 22:46

Hvala na odgovorima...
Što se tiče tekme ne mora značiti da će ih prvotimci razbiti...Nije ni ova ekipa baš TOLIKO loša...Neka se malo uigraju...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2009, 23:00

Poprilično sam siguran da će Štila dobiti bar poluvrijeme protiv Omana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jun 2009, 23:10

Virtu4l je napisao/la:Poprilično sam siguran da će Štila dobiti bar poluvrijeme protiv Omana.
svi se nadamo da ce tako biti...zasluzio je covjek zaista je sjajan igrac i mislim da za njega i Pjanu mora biti mjesta u prvih 11 :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 03 jun 2009, 23:31

stila ce preci u novinare za ovu tekmu. kaze ciro da ga vidi na 90 minuta protiv jakog protivnika.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 03 jun 2009, 23:41

sad sam tek uniso...i procito sam. ali nisam odma mogo odvratit kad forum ne dozvoljava dva posta za minut :mrgreen:

tako sa sam ovaj za stilu napiso i tebi sam sad odgovorijo na pp. :mrgreen:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], bhfanatic14, Bing [Bot], CAGarfia, Gifron, Google Adsense [Bot], kakarut, lol89, No99, Rimes87, s4mke, SWOT, Zglavkar i 55 gostiju.