Druga Liga - grupa Jug

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la badblueboylivno » 10 okt 2011, 21:29

Imate lovu, veliku lovu, i samo se po tome izdvajate od ostatka ove lige. I nemojte prosipati demagogiju. Kao što je ni ja ne prosipam, i smijem reći da naš klub igračima duguje tri plaće, negdje 20-ak tisuća maraka, a ukupni dugovi kluba su oko 200 tisuća maraka, od čega su velika većina zatezne kamate i sudski procesi dosuđeni protiv kluba, gdje nastaje situacija da poraženi u sudskom procesu plaća troškove. A dugovi su na sve strane, po restoranima, po javnim ustanovama.

A za Grude, više ljudi je vidjelo tu situaciju, i isto mi je potvrdio jedan igrač Gruda. Došao frajer i podijelio igračima po sto maraka.

A i istina je ovo što veli Uskoplje - ne žele nas u višem rangu, nismo Hercegovina.
Hayley <3

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 10 okt 2011, 21:42

HNKBrotnjo je napisao/la: Pa pitas li se zasto je to dozivio Branitelj koji je trao sve redo, pa i Sloga, pa preklani Čapljina, pa i mi prošle godine, pa zato što ste sve te bodove uzeli na silu, otimanjem, a ovdje mi glumiš nekog fer i gostoljubljivog domaćina, okači mačku o rep tu priču, sve se o vama zna.
Haha, ovo je već pretjerivanje. Mi niti na jednoj od ovih utakmica nismo imali suđenje na svojoj strani i stvarno mi nije jasno što misliš pod tim "uzeli bodove na silu, otimanjem"? Tko može reći da mi nismo u bilo kojoj utakmici zaslužili bodove? Očito nam neki zamjeraju ne skidanje gaća. Ispričavamo se, evo kad vi dođete na proljeće, mi ćemo se naguziti. :lol:

I e ovako, sa Slogom je uvijek bilo fer i korektno, oni nas jedini nisu pokušali podmititi. Došli su igrati i izgubili, pošteno, nikad se oko tih utakmica nisu lomila koplja. Sa Čapljinom je to bila već druga priča, sa njima smo imali dosta napet odnos, a najmanje je to imalo veze sa nogometom. Išlo se čak toliko daleko da su i padale ozbiljne prijetnje.
A tek Branitelj, koji je lani došao sa par tisuća maraka, pa kad smo ih odbili novac su ponudili sucima, ali su na kraju otišli podvijenog repa i pričali priče o "strašnim Višićima gdje su ljudi kanibali i jedu protivničke igrače". :lol:
Samo se nadam da i vi nećete pasti na tu razinu. :)
www.facebook.com/hnkvisici

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 11 okt 2011, 10:03

badblueboylivno je napisao/la:Imate lovu, veliku lovu, i samo se po tome izdvajate od ostatka ove lige. I nemojte prosipati demagogiju. Kao što je ni ja ne prosipam, i smijem reći da naš klub igračima duguje tri plaće, negdje 20-ak tisuća maraka, a ukupni dugovi kluba su oko 200 tisuća maraka, od čega su velika većina zatezne kamate i sudski procesi dosuđeni protiv kluba, gdje nastaje situacija da poraženi u sudskom procesu plaća troškove. A dugovi su na sve strane, po restoranima, po javnim ustanovama.

A za Grude, više ljudi je vidjelo tu situaciju, i isto mi je potvrdio jedan igrač Gruda. Došao frajer i podijelio igračima po sto maraka.

A i istina je ovo što veli Uskoplje - ne žele nas u višem rangu, nismo Hercegovina.
Ma ne da mi se stvarno raspravljati vise protiv 3 strane, nemam zivaca, sad vi protumacite to kao da nemam argumenata vise,ali i nemam ih kad pogledam, na toliko laži nemam odgovor,mogu i ja rec reko mi igrac Stoca da ste im dali po 100 km i ko da mora to bit istina, pa mozda taj iz Gruda laze, da se osjeca vazan, kao on nesto odradio za pare ovo ono, ma nebitno, uglavnom necu se vise raspravljat, mislite sto hocete, vasa stvar, ali to je tako vjerovatno kad netko hoce uci, gleda mu se svaki pokret i izmisljaju raznorazne lazi iz raznoraznih razloga, ali nebitno, molio bih vas da ne odgovarate na ovaj moj post, samo hocu rec da nema rasprave vise s moje strane posto sam sam sebi dosadan, a kamoli tek vama ( sad vi napisite ono ironicno "ma nisi dosadan sta ti je" :D .. I da zavrsim, sve najbolje svima, odsad samo pisem o Brotnju o odigranoj utakmici ili slicno :)
I SAMO JOS OVO, PA I DA JE BROTNJO DALO PO 100 KM GRUDAMA, NIJE NITI KUPILO UTAKMICU NITI SUCA, NEGO STIMULIRAO SAMO EKIPU I TO JE KAD ZBROJIS, AKO JE 100 KM KAKO KAZES, NIJE VISE OD 1500KM, I AKO SU TO PARE NEKE ONDAAA... A NIJE SE OVO DESILO, SAMO DAJEM PRIMJER ...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 okt 2011, 11:59

Naravno da nije kupovanje utakmice, naravno da je stimulacija :D.

Ali, to govori da imate novca, i nemojte sad govoriti da nemate.
Hayley <3

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 12 okt 2011, 20:20

Danas u zaostaloj utakmici HNK Višići su pobijedili FK Klis rezultatom 2:0. Rezultat je ipak u drugom planu, i to ovog puta zbog teške ozljede igrača HNK Višića Josipa Ilije Kalfića kojemu je na samom početku utakmice stradala noga u duelu sa protivničkim igračem i hitno je prebačen u bolnicu u Mostar. Prema zadnjim informacijama radi se o dvostrukom prijelomu kostiju potkoljenice. Nadamo se brzom oporavku našeg igrača i povratku na nogometne terene.
www.facebook.com/hnkvisici

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 13 okt 2011, 00:09

hnkvisici je napisao/la:Danas u zaostaloj utakmici HNK Višići su pobijedili FK Klis rezultatom 2:0. Rezultat je ipak u drugom planu, i to ovog puta zbog teške ozljede igrača HNK Višića Josipa Ilije Kalfića kojemu je na samom početku utakmice stradala noga u duelu sa protivničkim igračem i hitno je prebačen u bolnicu u Mostar. Prema zadnjim informacijama radi se o dvostrukom prijelomu kostiju potkoljenice. Nadamo se brzom oporavku našeg igrača i povratku na nogometne terene.
Auuuuuuuu, cccc, brzo ozdravljenje kralju, ne dao bog nikome ovo :S

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 13 okt 2011, 00:31

Ne znam oko čega se svađate, Sloga Ljubuški je ultra hardcore turbo mega super najNeplaćenija momčad u ligi sa najvećim potencijalom, najboljim igračima... (uprava not included)
U subotu razvaljujemo Igmana u gostima sa hendikepom... ono za zagrijavanje prije nego nam dođe imenjak iz Uskoplja :D

slika
* detalj sa utakmice u nedjelju (2:0 vs. Bigeste)
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 13 okt 2011, 17:38

samo neka bude sve pošteno, pa nek bolja sloga pobjedi ;)
Sloga Uskoplje

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 15 okt 2011, 14:42

Dva velika derbija u centru pažnje

http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... tru-paznje" onclick="window.open(this.href);return false;

Tabela

1. Brotnjo 9 8 0 1 20:4 24
2. Tomislav 9 7 1 1 18:6 22
3. Troglav 9 6 1 2 28:7 19
4. Sloga (GV/Us) 9 6 1 2 14:5 19
5. Turbina 9 5 2 2 22:6 17
6. Igman 9 4 2 3 14:12 14
7. Grude 9 4 1 4 13:9 13
8. Sloga (Lj) 9 4 1 4 16:27 13
9. Stolac 9 4 0 5 12:14 12
10. Kamešnica 9 4 0 5 7:16 12
11. Kupres 9 3 2 4 11:14 11
12. Višići 9 3 1 5 10:13 10
13. Bigeste 9 3 0 6 9:16 9
14. Posušje 9 2 1 6 12:21 7
15. Lokomotiva 9 1 1 7 2:16 4
16. Klis 9 1 0 8 3:25 3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 okt 2011, 17:03

NK Troglav - FK Lokomotiva 4-2 (2-2)

Ivan Mamić 14'
Marko Madžar 32'
Nikola Kaić 66'
Jozo Vukadin 80'
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 15 okt 2011, 17:06

brotnjani kolko ste dobili?
Sloga Uskoplje

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 15 okt 2011, 17:16

badblueboylivno je napisao/la:NK Troglav - FK Lokomotiva 4-2 (2-2)

Ivan Mamić 14'
Marko Madžar 32'
Nikola Kaić 66'
Jozo Vukadin 80'
ko je dao golove za Lokomotivu?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 okt 2011, 17:38

Ne znam, nije bilo razglasa na stadionu. Oba gola glavom.
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 15 okt 2011, 17:45

slogauskoplje je napisao/la:brotnjani kolko ste dobili?
ipak nisu, 0-0
Sloga Uskoplje

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 15 okt 2011, 18:25

slogauskoplje je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:brotnjani kolko ste dobili?
ipak nisu, 0-0
0:0, vjerovatno najrealniji rezultat, mada smo ih stisli zadnjih pola sata jer smo spremniji puno i da smo dobili ne bi bilo nezasluzeno, ostaje zal za kontrom 2 na 1 u zadnjoj minuti, ali sto je tu je, bod nije los uopce na vrucem gostovanju, moram pohvaliti domacina za fer igru, bilo je malo ostrih startova ali sve u zaru borbe, sudjenje dobro isto, sto me iznenadilo s obzirom da je iz Livna sudac bio, teren prelos ...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 15 okt 2011, 18:33

Što ne mogu ovih navijačkih skupina osnovanih tokom rata...

Inače da kažem koju, Turbina je svake, ili haj'mo reći svako druge sezone mogla ući u Prvu ligu FBiH da je imala para i da se nije kralo i prodavali bodovi. Igman napravio mali izlet od dvije godine u Prvoj ligi, ali eto ih sad opet kod nas. Ova liga je smeće!
Osim - drugo ime za Želju !

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 okt 2011, 18:33

Nitko nije namještao suce za ovu utakmicu, niti sudac iz Livna ima potrebu naginjati protiv Brotnja, što god pojedinci mislili.
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 15 okt 2011, 18:40

badblueboylivno je napisao/la:Nitko nije namještao suce za ovu utakmicu, niti sudac iz Livna ima potrebu naginjati protiv Brotnja, što god pojedinci mislili.
Pa dobro, zna se kakva je liga, i kako se radi u njoj, i normalno je da postoje sumnje, sto je ovaj sudac otklonio i svaka mu cast ...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 15 okt 2011, 19:06

rossoner je napisao/la:Što ne mogu ovih navijačkih skupina osnovanih tokom rata...

Inače da kažem koju, Turbina je svake, ili haj'mo reći svako druge sezone mogla ući u Prvu ligu FBiH da je imala para i da se nije kralo i prodavali bodovi. Igman napravio mali izlet od dvije godine u Prvoj ligi, ali eto ih sad opet kod nas. Ova liga je smeće!
:shock: :? :shock: :?

Loša nam je liga inače skroz
Sloga Uskoplje

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 15 okt 2011, 19:14

Mora da ga niko nije platio,pa nezna drugačije nego pošteno,samo kad se sjetim tekme Čapljina -Sloga 1-0 kosa mi se diže na glavi-10,000 km za suđenje,pa to je bilo kasapljenje od domaćina i sudaca-neponovilo se nikad više.Ovako je pravo niko se ne tuži na suđenje,nema udaranja i fer se igra tako da i gost može uzeti bodove.Čestitam Brotnju na bodu i hrabroj igri.Troglav odigrao jednu kalkulantsku utakmicu i bogme da trener ne uradi one zamjene na pola neznam kako bi se sve ovo završilo-golovi prekrasni i zbog onog se dolazi na utakmice.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.