FK Vojvodina

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Sezona za Vojvodinu je bila...

Uspesna
8
35%
Neuspesna
6
26%
Nemam misljenje
9
39%

Ukupno glasova: 23

AÐ_Official
Kontakt:

Re: FK Vojvodina

Post Postao/la AÐ_Official » 02 feb 2012, 23:56

Da mi je znati ko je vlasnik FK Vojvodine, ko je glavni sponzor? Vjerujem da StepApp nece igrat za manje od 30-40.000 eura mjesecno :?

Svaka cast Vojvodini i nadam se da ce te napraviti dar mar u drugom dijelu sezone. Iskreno da vam kazem ova dominacija Partizana i Crvene Zvezde mi je itekako dojadila.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 03 feb 2012, 00:04

meni iskreno i nije neko rjesenje, potpisao je na pola godine, imace veliku platu a vojvodina za njega nece uzeti marke na kraju, razumijem da je zamjena za ovoga malog sto je otisao u njemacku ali brate preskupo, jedino sto ocekujem je veca posjeta zbog njegovog imena

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 03 feb 2012, 00:29

Kad ste sve raspricali na ovoj temi dajem vam jos jedan razlog za piskaranje... :lol:
DROGBA I ESIJEN NA „KARAĐORĐU“

02.02.2012. - 23:28 | Urednik portala |

slika

Za početak, samo kao gledaoci, a posle…“ništa nije nemoguće“, poručuju zagonetno predsednik i potpredsednik našeg kluba, Ratko Butorović i Dušan Vlaović.

Ubrzo posle potpisa ugovora sa Vošom, telefon Stefana Apije se „usijao“. Pozivi su stizali od brojne rodbine , prijatelja, nekadašnjih saigrača.
Samuel Eto prvi je čestitao na novom angažmanu, a malo potom, javili su se Mikael Esijen i Didije Drogba. Dvojicu Čelzijevih „plavaca“ zanimalo je kada će njihov prijatelj debitovati za svoj novi klub na stadionu „Karađorđe“.
Ekskluzivno vam prenosimo vest da su Drogba i Esijen potvrdili svoj dolazak u Novi Sad, 10. Marta na utakmicu Vojvodina-Metalac, kako bi navijali za svog prijatelja Apiju.
Esjen slicno Apiji u poslednjih nekoliko godina vise vremena provodi na lecenju nego na terenu,tako da bi i on u nekoj bliskoj buducnosti mogao da obuce dres Novosadske stare dame. 8-)

A za Drogbu se ne brinem,trideset cetvrta mu je i sve mi se cini da mu je ovo poslednja sezona u dresu tima iz Londona.

Njega vidim vec naredne sezone u dresu Vojvodine,samo jos da pre toga da odoli unosnim ponudama novopecenih bogataskim klubova sa Istoka... :mrgreen:

PS. Malo se salim necete mi zameriti...
Zadnja izmjena: Frantisek Planicka, dana/u 03 feb 2012, 01:39, ukupno mijenjano 5 puta.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 03 feb 2012, 00:49

AÐ_Official je napisao/la:Da mi je znati ko je vlasnik FK Vojvodine, ko je glavni sponzor? Vjerujem da StepApp nece igrat za manje od 30-40.000 eura mjesecno :?

Svaka cast Vojvodini i nadam se da ce te napraviti dar mar u drugom dijelu sezone. Iskreno da vam kazem ova dominacija Partizana i Crvene Zvezde mi je itekako dojadila.
Evo ti odgovor...

Kako se ono kaze,slika govori vise od hiljadu reci...

slika

slika

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 04 feb 2012, 09:49

Frantisek Planicka je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:Da mi je znati ko je vlasnik FK Vojvodine, ko je glavni sponzor? Vjerujem da StepApp nece igrat za manje od 30-40.000 eura mjesecno :?

Evo ti odgovor...

Kako se ono kaze,slika govori vise od hiljadu reci...

slika

slika
Oj majko moja...sta je to? jel se salis? :? :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2012, 15:30

Jel' to nisi znao ko je Bata Kan Kan ? :?
Jedna od jacih njegovih slika.
slika
:lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2012, 19:31

Imas slucajno onu sliku u ljubicastom dresu Lakersa,izasla je cini mi se kada je uhapsen u sportu.Pokusao sam da je nadjem ali nema je na netu koliko vidim. :?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2012, 19:39

Cime se bavi on ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 04 feb 2012, 19:43

Devil je napisao/la:Imas slucajno onu sliku u ljubicastom dresu Lakersa,izasla je cini mi se kada je uhapsen u sportu.Pokusao sam da je nadjem ali nema je na netu koliko vidim. :?
Znam o kojoj slici pricas,ali je nazalost nemam.

Inace Meleg i definitivno ne odlazi u Tursku na pripreme,i resenje njegovog problema se ne nazire.

I godinu dana mladji Spremo(1995) je pravio probleme,otisao u Stutgart bez dozvole kluba,tako da je i on ostao bez vize bez obzira sto je dobro igrao na nedavnim prijateljskim mecevima.
VUKIĆEVIĆ OBJAVIO SPISAK ZA ANTALIJU

Šef stručnog štaba Vojvodine izdiktirao je novinarima imena igrača i članova stručnog štaba koji čarter letom u nedelju oko 10 časova odlaze za Antaliju. To su : Golmani: Nemanja Supić, Budimir Janošević i Marko Kordić, Odbrana: Miroslav Vulićević, Goran Smiljanić, Vladan Pavlović, Vladimir Branković, Daniel Mojsov, Branislav Trajković, Milovan Milović i Vladimir Kovačević, Vezni: Naemeka Ađuru, Vuk Mitošević, Marko Ljubinković, Slobodan Novaković, Stefan Apija, Almami Moreira, Miroslav Stevanović, Aleksandar Katai i Marko Poletanović, Napad: Oumaru Abubakar, Petar Škuletić, Milan Bojović i Brana Ilić.
Stručni štab u sastavu : šef struke Dejan Vukićević, pomoćnici :Spasoje Jelačić i Zoran Vasiljević, kondicioni trener Zoran Banićević i trener golmana Saša Todić.
Medicinska ekipa : Dr Borko Vukosav i fizioterapeuti Nemanja Mijić i Goran Marijan. Klupski ekonomat poveren je Nemanji Jotanoviću.
Vođa puta i glavi operativac Vojvodine biće generalni sekretar Radisav Rabrenović. Za sportska pitanja, kao i obično zadužen će biti direktor Miodrag Pantelić.
Pripreme Vojvodine medijski će ispratiti Aleksandar Predojević (Dnevnik), Miroslav Gavrilović (Sportski žurnal), Lazar Kurteš (Novosadska TV), Nebojša Petrović (SOS kanal) i Dragan Čapelja (klupski internet sajt).

Obe dela konferencije možete pogledati na zvaničnom klupskom YouTube kanalu.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 04 feb 2012, 19:51

Sarajlijc@ je napisao/la:Cime se bavi on ?
Pa sta mislis cime moze da se bavi neko ko se oblaci i izgleda kao on?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2012, 19:59

Rekao bih da je klaun.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 04 feb 2012, 20:10

Sarajlijc@ je napisao/la:
Rekao bih da je klaun.
Izmedju ostalog i to je,jer on ima sirok dijapazon zanimanja i interesovanja tako da je to zabavljanje ljudi samo jedan mali deo njegove licnosti ... ;)

Evo njegove kratke biografije...

http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/ ... an.lt.html" onclick="window.open(this.href);return false;

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 feb 2012, 19:04

Prodaje utakmice Vose u evropi...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 06 feb 2012, 17:19

[youtube][/youtube]

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 07 feb 2012, 21:28

Slike sa priprema...

slika

slika

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2012, 01:34

Tek vidim da je Vosa aktuelizirala Web shop.Sve pohvale za tu stvarku,za sada iako nema mnogo artikala svidja mi se put kojim su krenuli i za nadati se da ce nastavljati popunjavati.

Takodje se nadam da ce svoj fanzin prosiriti na celu Srbiju,jer bih ga ja zeleo kupiti da procitam ali u Bg nema. :(

p.s.
slika

U istom tom casopisu je izasao ovaj tekst,odakle ja imam samo sliku kako bi navodno trebao izgledati Vosin stadion.Ovo prelepo izgleda ali tesko da ce se ovo realizovati,ipak nada ostaje.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 08 feb 2012, 17:11

Devil je napisao/la:
Takodje se nadam da ce svoj fanzin prosiriti na celu Srbiju,jer bih ga ja zeleo kupiti da procitam ali u Bg nema. :(
Nema od toga nista,dobro je da su i ovo uradlili sa obzirom da smo do juce bili bez marketinga...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2012, 17:18

Devil je napisao/la:
Nema od toga nista,dobro je da su i ovo uradlil sa obzirom da smo do juce bili bez marketinga...
PA jbg tako se krece,ali Vosa krece pa smem reci sve iznova,pravi se nova ekipica bazirana na domacim igracima(u poslednjih nekoliko sezona),pravi se stadion,dolazi do poboljsanja i marketinga.
Verujem ja da ce celni ljudi Vose da urade neku stvar sa ovim fanzinom,jer ima dosta poklonika Vosa verujem i po ostalim krajevima,a znam da ih ima i po Bg.
Ako ne dodje u Bg da se kupi na trafici,nadam se da ce bar na web shopu da ga izbace pa da se moze poruciti. ;)

A prva prijateljska tekma u Antaliji nije zavrsena lepo za Vosu.Poraz od Slovacka 2:4.Za sada nema neki kompletni izvestaj vec samo strelci i tim.A za Vosu golove dali Abou i Ilic.
Prvo poluvreme: Supić, Vulićević, Pavlović, Mojsov, Trajković, Mitošević, Ljubinković, Škuletić, Stevanović, Abubakar i Ilić.

Drugo poluvreme: Janošević, Smiljanić, Branković, Milović, Kovačević, Ađuru, Novaković, Stevanović, Moreira, Bojović i Katai.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 08 feb 2012, 17:32

Izvestaj sa priprema i intervju za Apijom.

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.