Svaka cast Vojvodini i nadam se da ce te napraviti dar mar u drugom dijelu sezone. Iskreno da vam kazem ova dominacija Partizana i Crvene Zvezde mi je itekako dojadila.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Esjen slicno Apiji u poslednjih nekoliko godina vise vremena provodi na lecenju nego na terenu,tako da bi i on u nekoj bliskoj buducnosti mogao da obuce dres Novosadske stare dame.DROGBA I ESIJEN NA „KARAĐORĐU“
02.02.2012. - 23:28 | Urednik portala |
Za početak, samo kao gledaoci, a posle…“ništa nije nemoguće“, poručuju zagonetno predsednik i potpredsednik našeg kluba, Ratko Butorović i Dušan Vlaović.
Ubrzo posle potpisa ugovora sa Vošom, telefon Stefana Apije se „usijao“. Pozivi su stizali od brojne rodbine , prijatelja, nekadašnjih saigrača.
Samuel Eto prvi je čestitao na novom angažmanu, a malo potom, javili su se Mikael Esijen i Didije Drogba. Dvojicu Čelzijevih „plavaca“ zanimalo je kada će njihov prijatelj debitovati za svoj novi klub na stadionu „Karađorđe“.
Ekskluzivno vam prenosimo vest da su Drogba i Esijen potvrdili svoj dolazak u Novi Sad, 10. Marta na utakmicu Vojvodina-Metalac, kako bi navijali za svog prijatelja Apiju.
Evo ti odgovor...AÐ_Official je napisao/la:Da mi je znati ko je vlasnik FK Vojvodine, ko je glavni sponzor? Vjerujem da StepApp nece igrat za manje od 30-40.000 eura mjesecno![]()
Svaka cast Vojvodini i nadam se da ce te napraviti dar mar u drugom dijelu sezone. Iskreno da vam kazem ova dominacija Partizana i Crvene Zvezde mi je itekako dojadila.
Oj majko moja...sta je to? jel se salis?Frantisek Planicka je napisao/la:Evo ti odgovor...AÐ_Official je napisao/la:Da mi je znati ko je vlasnik FK Vojvodine, ko je glavni sponzor? Vjerujem da StepApp nece igrat za manje od 30-40.000 eura mjesecno![]()
Kako se ono kaze,slika govori vise od hiljadu reci...
Znam o kojoj slici pricas,ali je nazalost nemam.Devil je napisao/la:Imas slucajno onu sliku u ljubicastom dresu Lakersa,izasla je cini mi se kada je uhapsen u sportu.Pokusao sam da je nadjem ali nema je na netu koliko vidim.
VUKIĆEVIĆ OBJAVIO SPISAK ZA ANTALIJU
Šef stručnog štaba Vojvodine izdiktirao je novinarima imena igrača i članova stručnog štaba koji čarter letom u nedelju oko 10 časova odlaze za Antaliju. To su : Golmani: Nemanja Supić, Budimir Janošević i Marko Kordić, Odbrana: Miroslav Vulićević, Goran Smiljanić, Vladan Pavlović, Vladimir Branković, Daniel Mojsov, Branislav Trajković, Milovan Milović i Vladimir Kovačević, Vezni: Naemeka Ađuru, Vuk Mitošević, Marko Ljubinković, Slobodan Novaković, Stefan Apija, Almami Moreira, Miroslav Stevanović, Aleksandar Katai i Marko Poletanović, Napad: Oumaru Abubakar, Petar Škuletić, Milan Bojović i Brana Ilić.
Stručni štab u sastavu : šef struke Dejan Vukićević, pomoćnici :Spasoje Jelačić i Zoran Vasiljević, kondicioni trener Zoran Banićević i trener golmana Saša Todić.
Medicinska ekipa : Dr Borko Vukosav i fizioterapeuti Nemanja Mijić i Goran Marijan. Klupski ekonomat poveren je Nemanji Jotanoviću.
Vođa puta i glavi operativac Vojvodine biće generalni sekretar Radisav Rabrenović. Za sportska pitanja, kao i obično zadužen će biti direktor Miodrag Pantelić.
Pripreme Vojvodine medijski će ispratiti Aleksandar Predojević (Dnevnik), Miroslav Gavrilović (Sportski žurnal), Lazar Kurteš (Novosadska TV), Nebojša Petrović (SOS kanal) i Dragan Čapelja (klupski internet sajt).
Obe dela konferencije možete pogledati na zvaničnom klupskom YouTube kanalu.
Pa sta mislis cime moze da se bavi neko ko se oblaci i izgleda kao on?Sarajlijc@ je napisao/la:Cime se bavi on ?
Rekao bih da je klaun.Frantisek Planicka je napisao/la:Pa sta mislis cime moze da se bavi neko ko se oblaci i izgleda kao on?Sarajlijc@ je napisao/la:Cime se bavi on ?
Izmedju ostalog i to je,jer on ima sirok dijapazon zanimanja i interesovanja tako da je to zabavljanje ljudi samo jedan mali deo njegove licnosti ...Sarajlijc@ je napisao/la:Rekao bih da je klaun.Frantisek Planicka je napisao/la:Pa sta mislis cime moze da se bavi neko ko se oblaci i izgleda kao on?Sarajlijc@ je napisao/la:Cime se bavi on ?
Sarajlijc@ je napisao/la:Cime se bavi on ?
Nema od toga nista,dobro je da su i ovo uradlili sa obzirom da smo do juce bili bez marketinga...Devil je napisao/la:
Takodje se nadam da ce svoj fanzin prosiriti na celu Srbiju,jer bih ga ja zeleo kupiti da procitam ali u Bg nema.![]()
PA jbg tako se krece,ali Vosa krece pa smem reci sve iznova,pravi se nova ekipica bazirana na domacim igracima(u poslednjih nekoliko sezona),pravi se stadion,dolazi do poboljsanja i marketinga.Frantisek Planicka je napisao/la:Nema od toga nista,dobro je da su i ovo uradlil sa obzirom da smo do juce bili bez marketinga...Devil je napisao/la:
Takodje se nadam da ce svoj fanzin prosiriti na celu Srbiju,jer bih ga ja zeleo kupiti da procitam ali u Bg nema.![]()
Prvo poluvreme: Supić, Vulićević, Pavlović, Mojsov, Trajković, Mitošević, Ljubinković, Škuletić, Stevanović, Abubakar i Ilić.
Drugo poluvreme: Janošević, Smiljanić, Branković, Milović, Kovačević, Ađuru, Novaković, Stevanović, Moreira, Bojović i Katai.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.