KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

AulleTa
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la AulleTa » 31 mar 2010, 18:43

Ima Partizan dobru ekipu pogotovo krila.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 31 mar 2010, 18:53

U ovakvoj atmosferi pali bi i najveci NBA klubovi! Partizanu zelim da ove godine osvojio EL!

slika

[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2010, 23:07

Može tu još stati 1000 ljudi :mrgreen:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 31 mar 2010, 23:12

Neutral je napisao/la:Može tu još stati 1000 ljudi :mrgreen:
Na zvanicnom sajtu EL je prvo objavljena inforamcija o novom rekordu, koji sam ja bio napisao - 22873.
Ali valjda su iz Maccabija najavili da ce se zalit ako bude prenatrpana dvorana (a objektivno jeste, to se vidi i na slikama, a za ovakve utakmice bi se trebalo dozvoliti 20.000 u Areni), pa je tokom meca taj podatak promijenjen :) :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2010, 23:17

Ma neka uđe 30000 , samo neka izbace ove Izraelce. :mrgreen:

Lahku noć.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 mar 2010, 23:17

ova slika i klip...samo da se najezis...svaka cast
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 31 mar 2010, 23:43

Neutral je napisao/la:Ma neka uđe 30000 , samo neka izbace ove Izraelce. :mrgreen:

Lahku noć.
Ovo se slazem, **** moraju letiti na sve moguce nacine van takmicenja ;) ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 apr 2010, 00:15

The Game je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ma neka uđe 30000 , samo neka izbace ove Izraelce. :mrgreen:

Lahku noć.
Ovo se slazem, **** moraju letiti na sve moguce nacine van takmicenja ;) ;)
rekord nije oboren.....moglo je jos stati unutra.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 01 apr 2010, 12:29

Ma otpratićemo **** večeras... 8-) ...tek će večeras biti pakao u areni...Iako je veći pritisak,mislim da će Partizan lakše dobiti ovaj meč,, 8-)
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 01 apr 2010, 12:32

Za one malo upućenije poznavaoce "navijačkih dešavanja",navijanje je bilo katastrofalno(s obzirom na broj prisutnih u zatvorenom prostoru)-Čitavo vrijeme čuje se mamlaz sa megafonom a ostali slušaju.Pogledajte sajt b 92 i obratite pažnju na komentare kako navijača Partizana tako i one "druge".Katastrofa
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=421420
Zadnja izmjena: soba 39, dana/u 01 apr 2010, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Indija,Pakistan..."

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 01 apr 2010, 12:36

franjevci,čemu vrijeđanje ? Alo,ima li ko ovdje od "nadležnih" ?
"Indija,Pakistan..."

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 01 apr 2010, 12:57

soba 39 je napisao/la:Za one malo upućenije poznavaoce "navijačkih dešavanja",navijanje je bilo katastrofalno(s obzirom na broj prisutnih u zatvorenom prostoru)-Čitavo vrijeme čuje se mamlaz sa megafonom a ostali slušaju.Pogledajte sajt b 92 i obratite pažnju na komentare kako navijača Partizana tako i one "druge".Katastrofa
Da ne bismo 2 sata čitali 467 komentara možeš li pojasniti šta si htio reći sa ova 2 posta?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 apr 2010, 13:02

Ja ne smijem zamislit kakva ce veceras biti posto je odlucujuca,atmosfera je bila vrh,da se najezis,Partizanu sretno veceras .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 01 apr 2010, 13:05

Willy je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:Za one malo upućenije poznavaoce "navijačkih dešavanja",navijanje je bilo katastrofalno(s obzirom na broj prisutnih u zatvorenom prostoru)-Čitavo vrijeme čuje se mamlaz sa megafonom a ostali slušaju.Pogledajte sajt b 92 i obratite pažnju na komentare kako navijača Partizana tako i one "druge".Katastrofa
Da ne bismo 2 sata čitali 467 komentara možeš li pojasniti šta si htio reći sa ova 2 posta?
Arena kao dvorana je malo cudna za navijanje zbog onih 'spratova'. Iza klupe Partizana, gdje su najverniji navijanje je vodio lik koji veze nema sa kosarkom, ne prati desavanja na terenu i sl. Problem je nastajao kod napada i slobodnih bacanja Maccabija, kada je on zapocinjao neku fudbalsku pjesmu (fudbalski to je hram, stadion JNA il tako nesto) ovi ostali na toj tribini zvizdali, ali se njega kao vodju te tribine mora slusati te je on na mikrofon pocinjao da se izivljava.
Uglavnom, pratio sam taj forum (mogu cak reci da sam procitao 90% tih postova poslije tekme) i vecini te raje je smetalo sto su bili na toj tribini i veoma su ljuti zbog toga, dok ovi drugi koji su bili u drugim dijelovima dvorane kazu da ga oni uopste nisu culi, i da se on cuje na RTS-u jer je njihov mikrofon bio tu.

Novi limit, moci ce se gledati tekma fino, a ne samo kraj ko u utorak :) :) :)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 01 apr 2010, 13:12

The Game je napisao/la:
Willy je napisao/la:
Arena kao dvorana je malo cudna za navijanje zbog onih 'spratova'. Iza klupe Partizana, gdje su najverniji navijanje je vodio lik koji veze nema sa kosarkom, ne prati desavanja na terenu i sl. Problem je nastajao kod napada i slobodnih bacanja Maccabija, kada je on zapocinjao neku fudbalsku pjesmu (fudbalski to je hram, stadion JNA il tako nesto) ovi ostali na toj tribini zvizdali, ali se njega kao vodju te tribine mora slusati te je on na mikrofon pocinjao da se izivljava.
Uglavnom, pratio sam taj forum (mogu cak reci da sam procitao 90% tih postova poslije tekme) i vecini te raje je smetalo sto su bili na toj tribini i veoma su ljuti zbog toga, dok ovi drugi koji su bili u drugim dijelovima dvorane kazu da ga oni uopste nisu culi, i da se on cuje na RTS-u jer je njihov mikrofon bio tu.

Novi limit, moci ce se gledati tekma fino, a ne samo kraj ko u utorak :) :) :)
Sam si odgovorio.Navijanje katastrofa,valjda će večeras biti bolje(mada čisto sumnjam,znajući o kome se radi :mrgreen: )
"Indija,Pakistan..."

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 01 apr 2010, 13:31

Mogli bi malo pričati o večerašnjoj utakmici za promjenu, a ne tamo nekom vođi navijača davati toliki publicitet. Veliki sam optimista za večeras, veći nego pred treću utakmicu. Mada se pričalo da Makabi kao veliki klub neće podleći atmosferi to se ipak dogodilo. Anderson kao glavna poluga je zaustavljen, nadam se da će tako biti i večeras. Čovjek za igrača njegovog kalibra lako pravi faulove, trebalo bi malo više bacati lopte onom igraču kojeg bude čuvao Anderson. Treba ići na duge napade i pokušati odigrati utakmicu na mali broj koševa. Nešto mi govori da bi večeras mogao proraditi Rašić, slabo se vidio u prve 3 utakmice. Ako ih Partizan nadskače kao u trećoj utakmici više od pola posla je obavljeno.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 01 apr 2010, 13:39

Po meni bice im teze nego u cetvrtak, ono neki dan je bilo prelagano, a znamo svi da Maccabi nije onoliko los.
Prije ove Bg serije sam ocekivao super neizvjesnu pobjedu Partizana u utorak, a onda laganiju danas. Izgleda da ce biti obrnuto. ;) ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 apr 2010, 13:47

"Todoricu, Todoricu spremaj karavane i u Pariz vodi huligane" :D :D :D :D :D

eh sada sto se tice Arene moj vrli prijatelj @The Game je sve objasnio, naravno sa B92 foruma je sve ovo, sve potpuno istinito....Problem tih velikih hala je sto nema koncetrisanog pritiska, kao npr. u Pioniru....sto dodje veliki broj pozera ili fancy navijaca..puno je teze napraviti kop...puno je teze sve raditi u pravi cas i pogoditi tacno vrijeme...a kada se pjesme pjevaju npr. ako je makabi u napadu pjesma se ne prekida, medjutim vecinu kopa cine ljudi koji se bolje razumiju u fudbal nego u kosarku tako da je to razumljivo....Arena donosi draz, pare, gradjenje imidza u Europi, sve ostalo sto dolazi s njom...ja sam gledao tekmu paralelno sa utakmicom bayern - man utd, mogu reci da je problem predstavljao onaj idiot sa sipke, to sigurno, ali da je navijanje bilo lose to samo moze da kaze onaj ko nije gledao utakmicu....nek samo pogleda kada izvode slavan klub slavan grad ili na pocetku ljubav prema klubu...ja ne znam sta treba da se uradi, da se zapali Arena da se sve srusi ili sto???

ja sam i dalje uvjeren da ce partizan da dobije ovo veceras(kao sto sam napisao poslije tel aviva da ce da bude 3:1), danas bi opet mogao da odluci dobar pocetak partizana kao u utorak...ako ne pocnu kako treba, bice veliki problem, nervoza, pritisak mase ljudi, makabi ce da napadne iz svih oruzja, sudije sve redom.....vrlo je tesko pobijediti neku ekipu dva puta u dva dana, a ne makabija.....kljucno je da se zaustavi jedan od dvojice eidson i anderson....mislim da ce anderson veceras da ima dobru utakmicu, ali zato eidsona treba sto vise limitirati...takodjer ja sa najvise bojim blutenthala jer ga nije islo u prvoj sada bi moglo da ga krene.....fischer je opasan kao i obicno sa distance....kljuc u svojim rukama drzi vanjska linija kao sto sam i rekao prije trece utakmice.....jer mekkejleb je dao bruku, pera dvije trojke, kecman dvije....slazem se da je vrijeme da rasic proradi, ali bojim se da ce to da bude tesko, mada on je igrac kojem nikada apsolutno ne mozes da vjerujes.....roberts da opet ima onaj all round ucinak.....veseli ce dati svoje sigurno kao i maric....

SRETNO VECERAS I DA SE GLEDA JEDAN TIM IZ JUGE U GRADU SVJETLOSTI

imam jos nesto da saopstim: da li je patka ili ne, vidjet cemo....

KOŠKANJE ANDERSONA I BLUTENTALA NA TRENINGU U SREDU U “BEOGRADSKOJ ARENI”
SVAĐA KLANOVA U MAKABIJU

NERVOZA košarkaša Makabija kulminirala je posle poraza u “Areni”, koji je gurnuo “žute” na ivicu evroligaškog ambisa. Iz izvora bliskim klubu iz Tel Aviva, moglo se čuti da se Alen Anderson u ponedeljak ozbiljno pokoškao s Davidom Blutentalom.
Sve je bilo začinjeno žestokim psovkama, zbog čega je trener Pini Geršon na kratko prekinuo trening. Situacija je nekako smirena, ali su evidentni klanovi unutar tima. U jednom su vođa: Anderson, Lazme, Perkins i Fišer, drugi čine: Ejdson i Vizneski, a treći domaći igrači: Limonad, Grin, Pnini i Blutental. Derik Šarp, klupska legenda, u dobrim je odnosima sa svima.
- Pustili su da nas Partizan prebije. Ipak, trebalo bi realno sagledati stvari. Kod nas mnogo toga nije funkcionisalo, od skoka do organizacije igre. Ovaj meč je samo jedan u nizu... - objasnio je Anderson, koga u Izraelu optužuju da je jedan od najvećih krivaca za lošu komunikaciju.
U redovima izraelskog šampiona su neočekivano mirno primili neuspeh, sa konstatacijom da su uz očajnu igru izgubili “samo” sa osam poena razlike.
- Imali smo očajno veče, slabo gradili, uradili smo sve što nismo smeli. Pustili smo Partizan da od starta nametne ritam. Ako u četvrtak pobedimo, idemo u Pariz - kaže je Endrju Vizneski.
Iako nije postojala mogućnost rezervacije karata, oko 170 navijača Makabija bilo je u dvorani. Očekuje se da ih toliko bude i u četvrtak
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 apr 2010, 15:10

Partizan veceras prolazi na Final Four :D ...tesko mogu izgubiti pred onakvom publikom, a pogotovo u areni. Dusko Vujosevic je definitivno rame uz rame sa najvecim trenerima u europi, fantastična odbrana na rubu prekršaja, konstantno rotiranje igrača su nerješiva enigma za sve ekipe u euroligi, pa čak je i barca pala...Macabbi je strašan, ali problemi unutar samog tima su ih vec previse kostali, ipak teško se izvlačiti u areni....Jedino me strah sudjenja, jer prošle godine u cetvrtfinalu je bilo strašno kada je partizan igrao protiv CSKA, katastofa...ljudi nisu smjeli pogledat igrača, odmah faul sviraju. Uz normalno sudjenje Partizan sigurno pobjeđuje..... :D :D :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 01 apr 2010, 19:11

ako crno beli ponove partiju iz prosloga meča a navijači budu onako navijali prolaz medju četiri im ne gine. koliko već dugo tamo nije bilo nekoga sa naših prostora ili bolje receno partizana jer jedino on se u zadnje vrijeme moze ravnopravno nositi sa evropskim velikanima

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.