S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Ovaj Lazio je katastrofa!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ti si na osnovu jedne utakmice zaključio da si katastrofa, što to nisi pisao prošle sedmice kad su Milana mlatanuli!?
Mora da si ih igrao na kladionici pa su katastrofa.
Mora da si ih igrao na kladionici pa su katastrofa.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Lose igra Lazio u posljednjih par kola, nema tu sta. Milan su sretno dobili, bili su manje losi te veceri...
Los prelazni rok, povrede napadaca, prodaja Cissea, ostali su samo sa Kloseom od napadaca, a i on je rovit...
Hernanes isto tako...
Jbt, tezak period za Laziale, a dragi su mi...
Los prelazni rok, povrede napadaca, prodaja Cissea, ostali su samo sa Kloseom od napadaca, a i on je rovit...
Hernanes isto tako...
Jbt, tezak period za Laziale, a dragi su mi...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- legenda reala
- Kontakt:
Vraća se Lazio ,koja golčina Hernanesa
Mogo bi Lazio do boda večeras
Luliććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć
2:2
3:2 Kozakkkkkkkkkk
Koji preokret

Mogo bi Lazio do boda večeras

Luliććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć
2:2
3:2 Kozakkkkkkkkkk
Koji preokret

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa nek' i dalje pričaju kako je Lazio katastrofa.
Idemo Laziali u CL sljedeće sezone.
Ž '21!
-
- Kontakt:
Dobro je.... barem sledeće sedmice nećemo slušati Reju kako plače....
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
Jesu vam djevojke iz Madrida najavile podrsku za cetvrtak ?
Cini se da Lazio, biljezi bolje rezultate nego li sto igra

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
sta ti znas zivota tijuznjak> je napisao/la:Jesu vam djevojke iz Madrida najavile podrsku za cetvrtak ?![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Sorry trolu 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
slozio bih se s ovim gore..i otkako je lulic dosao u lazio pratim ih..nemaju neke posebne igre,niti su nesto nadmocniji na terenu,a osvojili su toliko bodova..s dr.strane tkodjer pratim i romu,naravno zbog pjanica,koji imaju igru,nadmocniji su na terenu i imaju mnogo vise prilika po utakmici neg lazio,al imaju manje bodova...al to je to, malo srece, i zasigurno bolja odbrana lazia,pogotov golman su za sada odlucili...nije ni juve nesto posebno,ali ih ide..Italia je napisao/la:sta ti znas zivota tijuznjak> je napisao/la:Jesu vam djevojke iz Madrida najavile podrsku za cetvrtak ?![]()
al tako je to u fudbalu

konfuzno...aaaa?

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Samo da mi je znati koliko si ti utakmica Juventusa pogledao ove sezone pa kažeš da Juve nije ništa posebno!?
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
nemoj se zezat sa njim, sace ti reci kako Real M. ima 9 LP pa sta ces ondaBianconeri1988 je napisao/la:Samo da mi je znati koliko si ti utakmica Juventusa pogledao ove sezone pa kažeš da Juve nije ništa posebno!?

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Veceras na rasporedu tekma izmedju Biancocelesti i Rosanera

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobar Lazio pravo volio bi ga vidjeti u CL, možda im Seria A nije zanimljiva kao Europa LigaBianconeri1988 je napisao/la:Pa nek' i dalje pričaju kako je Lazio katastrofa.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nakon novog poraza Lazija od Atletico Madrida i ispadanja iz Europske lige, glasine o smjeni bivšeg trenera Hajduka Edyja Reje još su više dobile maha. Mediji sve intenzivnije traže novog trenera rimskog kluba, a najnovije ime bio je Marcello Lippi.
Međutim, čovjek koji je 2006. godine odveo Italiju do naslova svjetskih prvaka odlučno je odbacio bilo kakvu mogućnost povratka u talijanski klupski nogomet. "Želim preuzeti reprezentaciju. Nemam namjeru vratiti se u Italiju da bih vodio neki klub i nisam osoba koja lako mijenja svoje mišljenje. To sam već nebrojeno puta rekao i vjerujem da su u Laziju to shvatili jer me niti jedan put nisu zvali."
Lippi je, osim 2006., talijansku reprezentaciju vodio i na prošlom Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi gdje su Azzurri u potpunosti podbacili i u skupini s Paragvajem, Slovačkom i Novim Zelandom zauzeli posljednje mjesto. Što se klubova tiče, Lippi je legenda Juventusa s kojim je osvojio pet naslova prvaka i jednu Ligu prvaka.
- Evolution87
- Kontakt:
"Ostajem u Laziju, sada i u budućnosti", započeo je konferenciju za novinare Reja.
Svi su prisutni ostali u šoku s obzirom da je s Gigijem De Caniom uspostavljen kontakt, a Gianfranco Zola je već stigao u Rim kako bi, nakon pretpostavljene ostavke, bio predstavljen kao novi trener Lazija.
"Nije stvar ugovora, već vjere. Imao sam nekoliko trenutaka gdje sam 'patio', ali predsjednik je pokazao vjeru u ono što radim. Imali smo nekih nesuglasica, ali je u posljednje vrijeme taj 'nečisti zrak' nestao i zato se ova avantura nastavlja", rekao je Reja okupljenim novinarima.
"Stalo mi je do ove ekipe, ovog kluba i ovih boja. Ne bi bilo pravedno da sam samo otišao iz kluba. Predsjednik Lotito je odbio moju ostavku te se, što se ove godine tiče, avantura nastavlja", veli trener.
"Sada je najvažnije da održimo nivo nogometa s kojom smo dogurali do ovog mjesta. Potrebno je da nam se vrate povrijeđeni igrači tako da nam oni koji nose najveći teret malo predahnu", zaključio je on.
Svi su prisutni ostali u šoku s obzirom da je s Gigijem De Caniom uspostavljen kontakt, a Gianfranco Zola je već stigao u Rim kako bi, nakon pretpostavljene ostavke, bio predstavljen kao novi trener Lazija.
"Nije stvar ugovora, već vjere. Imao sam nekoliko trenutaka gdje sam 'patio', ali predsjednik je pokazao vjeru u ono što radim. Imali smo nekih nesuglasica, ali je u posljednje vrijeme taj 'nečisti zrak' nestao i zato se ova avantura nastavlja", rekao je Reja okupljenim novinarima.
"Stalo mi je do ove ekipe, ovog kluba i ovih boja. Ne bi bilo pravedno da sam samo otišao iz kluba. Predsjednik Lotito je odbio moju ostavku te se, što se ove godine tiče, avantura nastavlja", veli trener.
"Sada je najvažnije da održimo nivo nogometa s kojom smo dogurali do ovog mjesta. Potrebno je da nam se vrate povrijeđeni igrači tako da nam oni koji nose najveći teret malo predahnu", zaključio je on.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

A Milano solo Inter, e a Roma solo Lazio
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
haha dobar fol. samo da im nije bilo sudijske pomoći ko zna kako bi završilo. ako ništa nećemo slušati lottita kako se žali cijelu sedmicu 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.